標題: 終於買到我想要既野啦 [打印本頁]

作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-16 15:29     標題: 終於買到我想要既野啦

話說今日有私事要做
3 _, j) H5 N) H" f2 S做完野係觀塘
# J0 Q' m0 \' s% ]3 w我知道巧明街有一間賣芭蕾舞用品既鋪今日都開門' P, d* y. K3 x
於是我上去睇下有冇野岩我心水5 E. t, `/ r$ b1 A+ c" `
點知貢獻左二百大元
4 N, p/ e- f4 w- y1 P/ M- q% r買左一件XL芭蕾舞衣
$ `' ]4 \8 U- o4 k. [一絛綁繩妙裙
0 g& L  E& z6 H( t3 y% y一對27碼(即44碼)既布鞋
) w( |3 N+ m& F/ k一對佢地自家出既芭蕾舞襪褲2 t3 \$ X) X3 |1 `( x0 z

7 [- T2 ^/ I4 ^! ~相遲少少POST上黎俾大家分享
作者: kkmonster    時間: 2011-10-16 18:42

congrat
; J, f' K2 |% v/ y- mwaiting for ur photo
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2011-10-16 19:18

入到去個D店員有無為難你?
作者: spy    時間: 2011-10-16 19:33

記得著住黎影LA WOR~
作者: banana0525    時間: 2011-10-16 23:02

我都幫親過不過唔係上門市
作者: juni1991    時間: 2011-10-17 00:25

你個個過程係點嫁講黎聽下
作者: 000ivansin000    時間: 2011-10-17 01:59

waitting your photo ar.........
作者: Suki_siu    時間: 2011-10-17 10:55

我想要地址丫……5 e, r9 ~4 U; `& K
我都想買~=]
作者: kurt2228    時間: 2011-10-17 16:48

可否影D 相上來睇下呢?
作者: willy    時間: 2011-10-18 21:00

我都好想睇下相~
作者: Rachel    時間: 2011-10-22 23:20

小R都想買...地址係咪呢個:
5 G, Z  p8 `1 y4 R4 Z7 ^. N觀塘巧明街119-121號年運工業大廈3樓C座1C室
作者: taki    時間: 2011-10-23 12:30

有冇網址
$ u" S3 {5 q3 o3 b# s" F- t我都想看下圖片 睇下係點GE 樣
作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-24 00:16

引用:
原帖由 Rachel 於 2011-10-22 23:20 發表   
! Z/ v+ M. b; t6 `) H小R都想買...地址係咪呢個:% u. G- [0 w% n8 P
觀塘巧明街119-121號年運工業大廈3樓C座1C室
& n9 c6 h/ y9 A
. Z( X" q$ L+ O- N

9 p" H# i% ?8 A( f過少少
! J9 a, P& z3 q9 L- u  J巧明街99號巧明工業大廈7/F A10室
作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-24 00:17

引用:
原帖由 taki 於 2011-10-23 12:30 發表   " X( c* m  m+ k; ^0 V; T' ^' M7 v
有冇網址7 Q  t% B! U, Y- |1 ?' d
我都想看下圖片 睇下係點GE 樣
6 u! e, ]" C+ {% i+ [" N
( K+ f3 R. I! I, G% D. n其實佢都有個YAHOO拍賣戶口
作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-24 00:20

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2011-10-16 19:18 發表   
" ?" X* ~; a/ w" r. ~% b入到去個D店員有無為難你?
( ~4 l$ d- O9 J+ x3 ?9 j/ E0 R
, N9 H/ j: Z/ Z  ~( i. e6 g( A# h2 d1 s: X
: _$ h8 F; J# M5 e
同佢講我買黎送俾人
0 ^' c) Z5 ^) n4 Y4 q' F向佢敘述佢幾大個(其實逋緊自己碼)5 k* n" o# `9 ~& S' e  \% e2 ~
佢服務好好
) _+ I, z9 {  ^* g; C介紹好多野俾我知
作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-24 00:25

引用:
原帖由 willy 於 2011-10-18 21:00 發表   
+ m2 C' [9 [7 B5 k我都好想睇下相~
0 P: i& ~1 \& ~0 {3 Y% z0 X( C  d8 O
0 J5 ^0 j5 t/ b" j" [
相真係遲少少POST上黎( y1 n4 V( t3 k7 `4 g
因為我呢幾個月真係忙到死
' v. z. _2 Y5 s6 [5 ~2 j早排因為某D事要搵番D好重要野出黎但又唔記得放左係邊
# A6 f2 u( L$ u" j$ D5 G* R( r' D於是將我房差不多所有野包括絲襪,女裝....掉晒上我張牀度3 I8 z: X( }$ B6 |5 v1 u% m
到而家我都仲未有時間執番好佢
% M4 n5 h. w8 Z( L) y攪到我晚晚瞓梳化瞓左幾個星期....
5 m, n- x5 v4 g7 s; q想係間房CD下/著女裝瞓覺都唔得
作者: 股神    時間: 2011-10-24 00:47

間野叫咩名?你上去買個陣d人有無用奇怪既目光注視你
作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-24 00:58

因為星期日$ f# O/ k8 F" o! @, W  M
再加上個度係工廠區/ h6 @8 T8 v) U' W5 A
所以冇乜人8 y# q$ e  l! \8 z
上到去得一個人睇鋪
9 t+ ]9 ]; ?: R
1 h  S8 q$ o" D" [0 p% a其實買野者+ A+ ~: v  X: _# d/ \! L
再加上係有男人跳芭蕾舞2 q$ d2 N7 f9 e) l' ^, j4 B8 z
冇咩特別4 q& i  Q8 A' x4 P; [, ]" \' b
只係個度差唔多係賣女裝芭蕾舞用品
作者: haiketuoer    時間: 2011-11-8 22:12

期待POST相
作者: willy    時間: 2011-11-12 19:25

今日我都去左買, 入面真係好多跳舞衫, 不過有多數都係小朋友的......
* s" ?2 Z  K7 N0 z: q$ J/ R- g我自己買左件芭蕾舞衫同芭蕾舞襪褲 ;本來係上星期去的, 但係上星期去到
( s, q# T9 b7 [0 G1 [+ Y% t6 E& K" {門口貼左張紙話星期五至日休息, 所以今日再去買過
作者: skirt    時間: 2011-11-14 23:30

wear it and photo, then pose it share la~~~~~~~~
作者: prince189414    時間: 2011-11-24 15:16

photophoto<<postpost>>
作者: Celina    時間: 2012-3-13 09:21

能夠買到心頭好,值得恭喜。
作者: 校服收藏者    時間: 2013-10-4 13:37

炒冷飯先9 N- y. o0 }# ~4 ]1 [& b- U
店主記性好好# z# S6 a6 g% ?# [& O8 o
第一次買完之後差不多一年後再上去買襪褲* ~# l  B( s! H( Y  A1 M
佢仲記得我上次買過乜野
8 I- @8 h, x7 @% c! N/ n& {- T4 i' k) G之後幾次都係買襪褲/ j- O- E. o7 K$ q, O+ [' @6 C
已經買到熟晒
1 r9 k) C1 A, [$ ?6 v對上一次買已經係4 月尾* }: A! d7 O$ G
我買左小童粉紅色襪褲(平個隻款)試
1 `7 D4 @1 M( q2 F! B因為小童款顏色同成人唔同
4 a- c6 R# a1 h: W試過著得落
% r/ w1 I# g: R1 t0 o& Q8 ?9 a地址小小變左6 L: I7 K0 |& J: H
同一間大廈同一層,不過唔同單位
1 |. d3 f+ y! k, B2 I9 w$ w& i單位號數唔記得啦
: F) v# r" U) I; Z5 ^3 k' m# T3 y# X% |唔難搵7 W0 x$ ?  f* H; @* J' C7 Z
不過好似星期日唔開
作者: comndtfwe    時間: 2016-10-30 21:41     標題: 陳婷舞蹈用品(觀塘店)

觀塘巧明街99號巧明工廠大廈10樓F1

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0