標題: 今日入貨 [打印本頁]

作者: willy    時間: 2011-10-22 19:24     標題: 今日入貨

今日有少少野搞, 搞完後去左花園街一轉, 想買對厚絲, 用來
6 h: v1 ^6 {+ C訓覺個陣著. 結果走左入一間街檔度, 老板問我要幾厚,: a+ A# [/ Z/ A2 a; Y: L3 O8 ~  s
入面有120D, 200D, 300D, 400D 同680D.
* d5 `& t, j5 W0 w8 [/ `當然我係扮幫女朋友買, 呢個時間用, 老板話一係就120-300D都有;
" x) w8 V/ i% X: w) i$ V跟住我就買左300D, 用左40蚊. 今晚訓個陣試下有幾厚先, 遲少少可能會去多次
" t+ F7 ?( D$ x+ {買680D. 臨時臨急影左兩張相; 影完第二張, 屋企人返到來, 搞到我差少少收唔切
. Q: g+ n7 c& R: D. ]7 t- `檔..... 去相~: X0 T' a4 a7 |9 H8 `4 @
(影得唔好, 請見諒~)
作者: MiniCaesar    時間: 2011-10-22 19:36

300D 是偏厚的對吧?
+ [' U" u& D5 K5 j% V; B+ ~抱歉我沒有太多的概念!
作者: West    時間: 2011-10-23 01:08

呢隻我都買過 , 我覺得唔算太厚 , 不幾滑Ok舒服天冷著住瞓唔錯
作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-23 02:30

600D會唔會係變左LEGGING款?
作者: willy    時間: 2011-10-23 08:55

引用:
原帖由 West 於 2011-10-23 01:08 發表   1 u0 n* A% y" _8 d7 [
呢隻我都買過 , 我覺得唔算太厚 , 不幾滑Ok舒服天冷著住瞓唔錯
  ?  z& @' g+ O* B7 \# C3 D
# `5 x2 a1 p4 L
尋晚著來訓, 都ok舒服, 不過個感覺真係好同120D分別唔太大. 今朝唔捨得除.; Y" |! D2 C4 Y. _: H' S7 K
$ Q9 O! U1 c$ N1 o9 v& O
引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-10-23 02:30 發表   [url=misc.php?action=replyrequest&pid=481954&tid=23791&rpnum=138122][/url]
1 N2 l; z6 g# P$ ~600D會唔會係變左LEGGING款?
8 e2 c7 ^. D# m, z% b3 w% F, b5 D
: F% r/ ^4 c7 B
680D我摸過, 感覺就有少少似棉質褲襪, 不過遲多排應該會去買對680D返來研究一下.+ N2 F4 O8 d# `8 S/ j
我有興趣知道680D著上去個感覺會係點
作者: 心絲絲    時間: 2011-11-8 11:22

引用:
原帖由 willy 於 2011-10-23 08:55 發表     l( R+ n# q$ Y& ^) ^
& m! v* [) I7 ?: `8 x1 u& Q. e9 U' P* V

6 D+ O/ R2 R, u4 F  e尋晚著來訓, 都ok舒服, 不過個感覺真係好同120D分別唔太大. 今朝唔捨得除.* T' ^) N& r: b# w- w8 C: ~! F  z$ H
& L; U9 o& m6 z3 ]

% ?1 W- m1 K& k0 h4 S* i' E, M4 h
9 w: h6 k  l6 F( C, P% o680D我摸過, 感覺就有少少似棉質褲襪, 不過遲多排應該會去買對680D返來研究一下.
8 T9 y9 ^' Q% _我有興趣知道680D著上去個感覺會係點
* v& P" Q: Q# K# S- q
680D我諗吾係真係120x5咁厚,咁會厚過一條牛仔褲..?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0