標題: 其實可唔可以有不顯示部分主題 [打印本頁]

作者: Rachel    時間: 2011-10-23 00:20     標題: 其實可唔可以有不顯示部分主題

好似高登咁可以block user
+ o& G/ W, T4 x: C! J1 p4 P因為唔想見到果d無聊post XD
作者: iamonheel    時間: 2011-10-23 00:34

我都諗過 discuz唔知有無得整, 最好自己啲post唔比一啲麻煩友回.
作者: mercury1    時間: 2011-10-23 02:07

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-10-23 00:34 發表   4 h' X1 o( M: g* ^# T  A( ]; L1 O6 P
我都諗過 discuz唔知有無得整, 最好自己啲post唔比一啲麻煩友回.
, A. u0 r! P$ U) ^- N- B+ d/ ?+ h

/ f! t; e% F1 u$ q( H唔比一啲麻煩友回,咁咪又變成一個少圈子囉! D# |' D5 b3 [# q, o* m0 u. c; p
2 d  l4 e0 x% z5 W% M4 a: y
不如俾D權力嗰樓主去刪除D無謂嘅回復仲好啦
作者: cdtv    時間: 2011-10-24 12:40

高登的block user是怎樣?
/ n- r- W4 Y3 Y; b& `$ ^: J5 e
樓主可以刪除回復應該不行, 樓主也不一定是好會員, 胡亂刪帖, 針對會員, 也違反了開放式論壇的原則
作者: Rachel    時間: 2011-10-24 13:45

引用:
原帖由 cdtv 於 2011-10-24 12:40 發表   0 r' k- q) O* Z) C# J! }) _
高登的block user是怎樣?
) y% w% Q* w/ Q$ q% b* |# \  D* P" |
樓主可以刪除回復應該不行, 樓主也不一定是好會員, 胡亂刪帖, 針對會員, 也違反了開放式論壇的原則
, R4 n9 ~  Q; L5 J
高登block user = 我不會看到該會員的任何發言
8 s) x" r8 x5 p0 ]9 l# M3 V* K) ]9 A6 U+ y

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0