標題: 想買溜冰裙 [打印本頁]

作者: willy    時間: 2011-11-14 19:54     標題: 想買溜冰裙

尋日去睇戲; 食飯個陣見到有幾個女仔著住溜冰裙溜冰;
% |) Y0 |5 S/ L# p; l& n" x9 C3 k見到佢地條裙都幾靚, 自己想著下, 溜冰場係就係有得0 A# m1 N; y( f% a6 z. |
買; 但我聽返來的價錢係一d都唔平; 所以想問下除左! e5 c) s1 R: q4 V) D3 k' s) p2 A$ Q
溜冰場外, 邊度仲可以買到溜冰裙?
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2011-11-14 20:39

請問同溜冰裙有咩特別呢?! 例如係咩質地, 咩款咁?!
作者: willy    時間: 2011-11-14 21:01

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2011-11-14 20:39 發表   
+ W0 ]3 M. Q# e2 q請問同溜冰裙有咩特別呢?! 例如係咩質地, 咩款咁?!
, a, p) `# i+ q7 s
9 k) W8 m/ z8 `, e1 D溜冰裙特別就係款真係多; 而且仲好靚; 質地我諗都係同芭蕾舞衫差唔多.
' c8 i+ H0 b* f/ i0 m6 y0 u正話去GOOGLE睇圖已經目不暇給......
作者: Rachel    時間: 2011-11-14 22:04

引用:
原帖由 willy 於 2011-11-14 19:54 發表   
* }$ S" x1 r9 e尋日去睇戲; 食飯個陣見到有幾個女仔著住溜冰裙溜冰;
8 v- P! A8 f: ~4 M/ g見到佢地條裙都幾靚, 自己想著下, 溜冰場係就係有得
6 M: E3 Y8 Y- y8 o$ |買; 但我聽返來的價錢係一d都唔平; 所以想問下除左
" Q5 ?' T  z, H0 }/ d溜冰場外, 邊度仲可以買到溜冰裙?
0 ~7 g! x; u( z/ h5 Y0 \, Y
我都想買,真係好靚…
" U& o" Z( b8 e8 x) c7 E唔同平時見d芭蕾舞裙得淺粉紅
作者: candyofcandy    時間: 2011-11-14 22:46

網路拍賣很多,蒐ㄧ下就有了,  愚見~
作者: bbalice    時間: 2011-11-15 00:05

好靚,我都好想買.不過唔易著得好睇,太貼身...
作者: 心儀    時間: 2011-11-15 02:16

taobao有阿
作者: cxyx    時間: 2011-11-15 12:32

靚的RMB 1800, 普通的RMB 500-700都有 in taobao.
作者: willy    時間: 2011-11-15 19:29

引用:
原帖由 candyofcandy 於 2011-11-14 22:46 發表   
& |5 ?0 R0 r, \% _1 n網路拍賣很多,蒐ㄧ下就有了,  愚見~
3 A* ^; b6 E9 ?2 }

" p+ u  _& l+ l+ r  W2 s自己去過雅__就真係唔覺有......
% S1 f' _1 ?( k6 u: m4 d/ F
* k; w0 \+ v- W% m, |8 G/ E2 g
引用:
原帖由 bbalice 於 2011-11-15 00:05 發表   
4 K- i6 f: s" E好靚,我都好想買.不過唔易著得好睇,太貼身...
, E: r) f7 n4 s% X# M1 y! E5 c8 f; C

% l% ~) ?4 C0 [8 T- W$ ~/ F我就係想試下個種貼身的感覺; 前日食飯見到已經真係想好似佢禁著住條溜冰裙
  v. Z( a0 R4 W( E+ I# P- N& Q/ t
& E5 N( j+ J1 p& N1 r2 f0 n
引用:
原帖由 cxyx 於 2011-11-15 12:32 發表   ! D  j# e6 n5 }0 b; g
靚的RMB 1800, 普通的RMB 500-700都有 in taobao.
, ^6 T5 [% y- S: c& t( i2 v

' F/ L1 J  c( [0 x5 u; D4 l& b; D) t淘寶最大問題係交收問題, 以前公司附近有順豐都叫做好d, 宜家轉左工唔係市區返工;要攞
4 s% W, }3 G+ H. j* b# N  Y都好麻煩.....
作者: Rachel    時間: 2011-11-15 22:28

想問淘寶度應該搵溜冰定滑冰先arm?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0