標題: Prada boots...買左都冇得玩 [打印本頁]

作者: 十指套衣裳    時間: 2011-11-14 21:15     標題: Prada boots...買左都冇得玩

今日行過女人街內街, 見到有間古著舖放左對prada boots 係地下,5 [& K* `# e/ e/ y. b, n
望住佢一陣, 雖然係37 size, 我一定著唔落, 但係一摸上手嗰種柔軟, ! _0 H- H- q: ]0 j1 W$ s+ e# K
簡單大方嘅外型, 尖尖嘅鞋頭同甜甜地嘅皮革味令我冇法抵抗, 咁就380蚊喇...
+ G$ S7 e2 C& X6 K% F4 L1 {
8 T: L- z* b7 L& S7 Y6 J' p6 B4 C睇下d 質地手工又唔似係假嘢..
5 m  h2 s' K" R& z- k$ [雖然著唔落, 但我實有辦法玩佢...
作者: thomas813    時間: 2011-11-14 23:39

你穿咩size???
作者: 十指套衣裳    時間: 2011-11-14 23:43

引用:
原帖由 thomas813 於 2011-11-14 23:39 發表   
4 m4 ~, l0 R; ]- O6 V" ?你穿咩size???
% z, o! ]  k8 Y/ @' Y  ?
. f: T* f$ i" c2 l7 J( e5 _40, 41
作者: w-wing    時間: 2011-11-15 02:55

啲皮望落質感唔錯,如果着得落,估計真係會好舒服
作者: wadeechan    時間: 2011-11-15 20:14

what a lost if cannot fit.
作者: willy    時間: 2011-11-15 20:24

睇上去就知道係正野, 不過自己一定唔岩著....
作者: kck    時間: 2011-11-20 18:42

睇上去就知道係正野, 不過自己一定唔岩著....

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0