標題: 最近痴晒線 [打印本頁]

作者: 000ivansin000    時間: 2011-11-22 14:23     標題: 最近痴晒線

響淘寶狂買野
2 ?" q8 P3 [4 }$ J# f, t樣樣都好靚6 y% U; @; a' p# l" i
最近買左對鞋,仲有其他運緊落黎
' A3 U" J7 z& [: `  ^" q+ B如果有朋友需要買野,我睇下可唔可以幫到姊妹
作者: Terry220022    時間: 2011-11-22 15:19

小妹自已都有淘寶a/c呀
作者: thomas813    時間: 2011-11-22 18:42     標題: 回復 2# Terry220022 的帖子

有D店主一齊買D運費可以免左,平好多
作者: GE9596    時間: 2011-11-22 18:56

唉~~我都係一樣 , 勁多野想買 , - p# r  E4 O1 J' [0 p
負資產啦
作者: tyhnjki    時間: 2011-11-22 19:24

最近都打算開淘寶account...
+ B- P- o6 [: V$ X9 S但係見人仔又升同家陣淘寶d嘢都唔係太平就又d傷心..
作者: kkmonster    時間: 2011-11-22 22:52

me too
4 e$ i. N4 Q$ L/ m; `7 H; v9 e" f8 cno place to put those things
作者: 偽娘    時間: 2011-11-23 00:33

我經常找人幫買= =
) t# B, U0 E1 w6 _我唔識得點樣用 D貨落到黎香港 可以係邊到拿
8 P* G* W5 x/ i9 `6 B9 |* ?又D唔係直接到家的= =
作者: thomas813    時間: 2011-11-23 01:14     標題: 回復 7# 偽娘 的帖子

可以叫D賣家運到東莞中轉站, 之後可以set 去OK拎 /淘點拎貨
作者: 偽娘    時間: 2011-11-23 10:40

引用:
原帖由 thomas813 於 2011-11-23 01:14 發表   ! K+ y1 r& ]2 ~, f, @
可以叫D賣家運到東莞中轉站, 之後可以set 去OK拎 /淘點拎貨
+ ~' i. T1 G5 G9 I0 U0 J% }
0 x# H8 y( L( T2 q# k  G
咁買個陣禁邊一個呀._.
作者: ww925ww    時間: 2011-11-24 01:54

我都想買呀 好多野想買!!!
作者: 000ivansin000    時間: 2011-11-26 00:56

引用:
原帖由 thomas813 於 2011-11-23 01:14 發表   & x  ?9 k* E: s- z% S1 _
3 ?) h' |. [) J* o我都好想知呀
作者: w-wing    時間: 2011-11-26 05:24

Youtube搜尋“淘點視像教學”有齊各種介绍

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0