標題: CD 外出時比男人望多還是女人望多? [打印本頁]

作者: 怯~~    時間: 2011-11-29 13:10     標題: CD 外出時比男人望多還是女人望多?

小妹最初CD 時以為會男人望多d
0 Z* B/ ~$ J8 E) J9 y點知發覺女人不單止望, 仲會一直望住 (通常都是第一眼就望住胸部, 好刻意個隻)
3 X3 ]! u( d/ d) i, Q可能係我裝得太豐滿吧XD 因為自己好鍾意咁CD
5 S4 S( q4 Y  O8 @7 V$ ~有時d 女仔仲會刻意咁行過黎望多我幾眼  
  ?9 Z/ ~2 t; G9 E2 z反而男人就無呢個情況
7 ?" z. o! V7 X: C. T2 ], M) X, h$ E( t5 J9 j8 K/ l. I

& _- g) I. v1 Y& H2 Y' o: K
5 Z5 s- j! [" z. q6 O/ @: _PS. 先指聲明唔係show off post
0 u, W* \& g% b) q( Z; c只係想有感而發
5 r. S2 C! w. u2 S* v不過暫時無d 歧視眼光, 又咀upup 咁望住我..6 j. |" c. p2 C5 {
又聽唔到話我人妖之類, (內心就唔知啦)
2 [4 `, ~6 u4 x5 |, U& E- o, A個人覺得係成功左cd% ^: d3 r& S' B/ c% e
+ L4 M) e; I9 |8 m3 N( a
1 ?7 n0 |( C1 I' k# Z/ y
. ?( @3 E, i: j' l; z0 i2 s
最近就有兩次都係係地鐵發生../ z; U8 V5 O* Y) T* x
一入車箱我靠門挨住玻璃
3 ]2 j' u3 d% f' o4 ]見到有個女人坐係6個坐位既中間 5 ]4 P: @6 d) {+ V0 o8 ~' j" V& P
45度角咁望左我幾個站Orz, 算係唔係幾有善咁 (心諗唔會有事發生掛)
1 G8 y3 i1 O) v7 f不過最終都冇野發生, 見住佢落車
9 Z( v, H0 \7 B% g, P; y; K
9 m' B8 n, }& E( F
! g/ y, e* u  u5 t# N
2 l( L1 L/ P% z. c$ y) u* i$ F# s另一次係月台等車時 (唔係rush hour 同月台唔係多人), 大概係近車頭位度坐住等車到,
( l- H, P7 j, T( M4 B有個後生女走過黎望左我幾眼之後就係我面前企等車..) v2 o, \" L) P! @/ P# C3 u" D* ^
架車未到我就起身行到車尾, (因為車尾無咁迫通常)7 ]7 s& J0 C7 @2 ~" B- B9 m$ t
我行到差唔多車尾, 個女仔係我後面跟住行! E  k* J: ^( c' d3 @
之後我揀左其中一個位上車, 即係一卡車有5道門定6道門
; |9 S3 K+ V/ p0 ^1 i0 {而隔離左右位係完全無人再隔多幾個位都冇人, 個女仔仲要揀我同一個位等車上車 (心諗唔係掛咁多位唔揀, 揀我呢個位上)3 c) M- f$ e" D% W, u
入到車箱我企係中間, 佢企我後面,1 N" O7 B: U: S' Z1 W
最後本來都係同一個站落車, 但我著高跟,諗住到太子有位坐後坐多一陣轉車再坐番去mk
( x* M* c% w( d* ~! E不過最後, 呢兩次都冇事發生; S, y  _7 I7 N0 z. k! r

& r/ g* f' b- s& S) ?6 X/ n
, Q; y3 p* `' {1 [' J8 A  G4 x
5 B" t. ?( `: R可能係我太敏感啦XD 自我感覺太多, ' ]4 h# U- ?8 S$ u' V
唔知咁多位姊姊又有冇好似我同樣經歷呢?0 g0 j/ H/ e5 V! @9 ?9 F0 D0 O* c- j
" ~2 K  M0 R; u/ q7 x5 I
作者: 1388    時間: 2011-11-29 16:27

我成日凝住我搭MTR會見到有人CD
作者: adam5354    時間: 2011-11-29 16:41

不會太多人望我~~ " \4 o" H8 I8 k6 U
比例上男多女少~~ : H* @4 }4 n: Q
我坐地鐵去中環時全車好多人~~沒有人盯著望我~~
作者: retsop12    時間: 2011-11-29 17:03

通常女仔望到實係因為你太假 你應該好好檢討
作者: Terry220022    時間: 2011-11-29 17:13

如果幾次都有女仔望住你(仲要望咁耐同跟住尾), 咁就應該係表示姊妹以經俾人睇穿咗lu............
作者: thomas813    時間: 2011-11-29 18:25

I think girl more than boy
作者: ltw0000    時間: 2011-11-29 21:57

女仔望到實都真係應該睇穿你播....要小心D先岩播!!
作者: mmlee    時間: 2011-11-29 22:37

通常是本地女人,意想不到的敏銳觸覺@@
作者: 怯~~    時間: 2011-11-29 22:38

都可能係既咁多位姊姊..& h0 ?( p; z+ Y1 \  Z4 b
但小妹暫時覺得又好似唔係咁 (自我感覺良好作怪 XD)/ }* A& i  Y' R1 M/ c+ U
因為個人覺得如果係應該會有好多歧視眼光
- _/ o# f: ]* A3 K( b
( [' m. y4 U4 l6 w! z始終係無圖無真相# e8 v, Q( f9 l$ Q
等遲下小妹都想post 圖比大家評下) f/ S4 a0 ?; |7 S; k
- [, Y: F3 X) T0 R0 e) j
作者: anthonyhk    時間: 2011-11-29 23:00

今日CD出街男多女少-3-"
, z) k& M  T! u8 b; `% ?我聽到有少少女仕說0 B3 M& \& w5 f4 K% A. `
E個人有D似男仔......./ S: T& v2 L" ~  t8 ?% P( O
男人就係咁望=_=""""
: ^$ C$ C7 {- B4 K% ~* W# H* p有人直頭有心座係我身邊=_="""""
作者: 怯~~    時間: 2011-11-29 23:05

引用:
原帖由 anthonyhk 於 2011-11-29 23:00 發表   
% p/ l9 y+ l$ ^1 t% e' C今日CD出街男多女少-3-"
8 C0 q' Q' F# T  d5 X0 \  t' I6 l- ]* l我聽到有少少女仕說
) r5 B. h! o" c' B6 DE個人有D似男仔.......6 @% e6 t6 E/ G# \# V) [) i1 z
男人就係咁望=_=""""! q: k( y& x, a) I
有人直頭有心座係我身邊=_="""""
9 ~$ S/ {8 T7 }

0 E) o  u/ j2 C9 M3 N: u# J+ |# {@@" 可能唔係話你呢
4 r  i: }6 j. F: k2 C宜家出咁多次街未聽過一次咁講我 (內心就唔知)
作者: regina1010    時間: 2011-11-30 01:51

你擺明係比人看穿吧,不過你仍感到成功也是好事,依你所說那少女跟隨著你是因為她想知你的打扮是否進行壞事...,法律上沒有說明男性不能作女性打扮,所以如果當日你有所企圖,我相信那個女一定舉報你的,至於坐視的女士口嗡嗡...,我估她是唾罵你...,段估她不是扮金魚....,小心呀同好!有時自信過高不是太好吧~
作者: 怯~~    時間: 2011-11-30 02:12

引用:
原帖由 regina1010 於 2011-11-30 01:51 發表   $ x. Y. \6 R$ g: J" B  a
你擺明係比人看穿吧,不過你仍感到成功也是好事,依你所說那少女跟隨著你是因為她想知你的打扮是否進行壞事...,法律上沒有說明男性不能作女性打扮,所以如果當日你有所企圖,我相信那個女一定舉報你的,至於坐視的女士口嗡 ...
4 y7 Y3 i5 j, ~( ?9 w8 n. \. N+ X' F( i+ Y0 O0 Y1 y% K
感謝姊姊提醒,8 Q7 C* C3 b; i/ h; e
有冇過份自信 (真係唔知, 不過咁多次cd 大部份亦冇事發生), B# d* L; G5 j! v# ]8 p/ O$ X8 \
不過始終我冇post 圖好難決定(遲下亦會post 圖上黎, 因為太少衫衫), X& N) h% D! y
但暫時真係無極之奇異眼光同耳聲邊咁講我係男人之類(當然唔排除係內心有)" h0 J+ Y/ b9 f9 e$ H5 I6 d* {9 \+ B
平時cd 出街都係正常出街, 一切都好正常( a6 H- v% Y' c" `8 I; v( A

0 c) n. `, w: M1 N: o9 g最後都感謝咁多位姊姊提醒, 自己當然仲有好多不足地方; G! i# J  r# \5 _: r" B
3 F) D: g% N* I& s
作者: 火炮狐0﹏0    時間: 2011-11-30 05:27

狐未正式CD出門過...* j6 G( [( `; r4 R3 v
狐本身長髮,,,(女生左右長度), 天天坐地鐵都會被有奇怪目光
. s- n7 g$ R& R, [4 e2 r/ Z多數是來自女生...之前跟女性朋友萬聖節CD出門過一次...很多人影相就是...雖然不知道是不是惡意...) R0 X5 G9 D, B; v
路人的想法真難猜...
作者: ashleyashley    時間: 2011-11-30 12:11

應該看穿你是cd啦 但如果你唔怕被人跟蹤或指指點點 看不看穿對你影響不大吧?!
作者: 露姬    時間: 2011-12-1 06:55

男生女生也很多人望我@@"
作者: cutecat0714    時間: 2011-12-2 20:09

thx sharing
作者: 彩色的夢    時間: 2011-12-2 21:15

我還沒出去過。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0