標題: 想問大腿襪\ [打印本頁]

作者: banana0525    時間: 2011-12-3 19:57     標題: 想問大腿襪\

有時睇__片會見到d好長既棉質大腿襪
. H( I. {" Q& g9 O5 }咁係香港邊度有得買?
作者: tyhnjki    時間: 2011-12-3 20:43

前幾日經過吉之島有間條襪
作者: banana0525    時間: 2011-12-3 23:23

係咪長到大脾1半架@@?
作者: 雪映    時間: 2011-12-4 01:16

醫用果隻壓力襪埋係lo
作者: banana0525    時間: 2011-12-4 02:53

引用:
原帖由 雪映 於 2011-12-4 01:16 發表   * K8 C- I% i, @, M/ d# ?
醫用果隻壓力襪埋係lo
$ P! Y5 c, _4 q( q' K我想搵普通果d
作者: w-wing    時間: 2011-12-4 03:18

引用:
原帖由 banana0525 於 2011-12-3 23:23 發表   
0 G2 d9 l1 g  U7 C係咪長到大脾1半架@@?
5 t* F( {% `2 O/ V$ o8 `+ y4 s2 _6 Z  u
個人唔高會長到大脾2/3,屈完效果勁些,自己先去睇下長度是否合適
作者: tyhnjki    時間: 2011-12-4 10:45

引用:
原帖由 banana0525 於 2011-12-3 23:23 發表   % S( T5 d+ j9 L9 U8 `$ [7 \
係咪長到大脾1半架@@?
! }# m) J2 l# F9 `$ ^4 Y2 P 只係經過睇到無留意到... 你自己去睇睇..
作者: kl2006    時間: 2011-12-4 17:59

這些女人街大把,但是一般香港女仔唔高,可以著到大腿,男仔高過5尺7的話只能拉到膝頭上少少.
( b+ d8 y2 |! w; d- {) i4 K只能去一些商場賣襪專門店才能買到較長的,較貴和看你夠唔夠
作者: banana0525    時間: 2011-12-4 19:39

引用:
原帖由 kl2006 於 2011-12-4 17:59 發表   
+ U* Y" g6 g2 @5 [* Z6 G$ o1 u這些女人街大把,但是一般香港女仔唔高,可以著到大腿,男仔高過5尺7的話只能拉到膝頭上少少.6 L1 Q' ?6 R  m% ~6 ]- n2 `
只能去一些商場賣襪專門店才能買到較長的,較貴和看你夠唔夠
) f2 @# j' `( R- i; M
信和有間賣襪....唔知有無- V: T- `/ z0 t5 e
如果有  但係好多人點買
作者: tyhnjki    時間: 2011-12-5 07:15

引用:
原帖由 banana0525 於 2011-12-4 19:39 發表   / o8 O6 s8 d/ y, q3 i. x5 c0 ]. `
* c  v0 i9 r0 ^5 s- Z
信和有間賣襪....唔知有無  u* ~4 h. m8 y; F: x( H2 g* j
如果有  但係好多人點買
4 x$ |  m7 m3 D5 ]7 M3 a6 ~# }" p e家仲有咩... 我記得有檔好似之前執左...
作者: kl2006    時間: 2011-12-5 11:53

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2011-12-5 07:15 發表   
+ d: _: \& f5 h1 v
5 D) O+ L# Y1 V" c  j7 E e家仲有咩... 我記得有檔好似之前執左...
" z9 q! _4 \  G5 s. v4 g$ _8 B
太子聯合廣場好像有間,唔知有冇執,我在那裡買過.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0