標題: 想問大腿襪\ [打印本頁]

作者: banana0525    時間: 2011-12-3 19:57     標題: 想問大腿襪\

有時睇__片會見到d好長既棉質大腿襪
9 o, [% y1 Q) w& W6 j8 H咁係香港邊度有得買?
作者: tyhnjki    時間: 2011-12-3 20:43

前幾日經過吉之島有間條襪
作者: banana0525    時間: 2011-12-3 23:23

係咪長到大脾1半架@@?
作者: 雪映    時間: 2011-12-4 01:16

醫用果隻壓力襪埋係lo
作者: banana0525    時間: 2011-12-4 02:53

引用:
原帖由 雪映 於 2011-12-4 01:16 發表   
5 d# `7 G. }* r4 v1 L' X$ T( @醫用果隻壓力襪埋係lo
4 P6 v% t2 ]% f. D
我想搵普通果d
作者: w-wing    時間: 2011-12-4 03:18

引用:
原帖由 banana0525 於 2011-12-3 23:23 發表   . }$ e, D0 w2 o0 X5 A/ n4 Z! c
係咪長到大脾1半架@@?
$ B( v& r2 _) T& Q- a, L; a  a% e

( ]9 q# s( l+ k0 V2 p個人唔高會長到大脾2/3,屈完效果勁些,自己先去睇下長度是否合適
作者: tyhnjki    時間: 2011-12-4 10:45

引用:
原帖由 banana0525 於 2011-12-3 23:23 發表   
6 R9 _  S+ l( ~2 y$ p9 Z- s* v係咪長到大脾1半架@@?
" x7 e8 @8 L) c, o4 n& g# H* _1 l+ L, } 只係經過睇到無留意到... 你自己去睇睇..
作者: kl2006    時間: 2011-12-4 17:59

這些女人街大把,但是一般香港女仔唔高,可以著到大腿,男仔高過5尺7的話只能拉到膝頭上少少.
7 ^) }+ z! z4 v  A' ]* m+ j1 a( A+ p只能去一些商場賣襪專門店才能買到較長的,較貴和看你夠唔夠
作者: banana0525    時間: 2011-12-4 19:39

引用:
原帖由 kl2006 於 2011-12-4 17:59 發表   ( i6 B2 |0 c! ?  _6 Q0 A8 A
這些女人街大把,但是一般香港女仔唔高,可以著到大腿,男仔高過5尺7的話只能拉到膝頭上少少.
, F9 y. ]/ [- f* C6 `- U1 W只能去一些商場賣襪專門店才能買到較長的,較貴和看你夠唔夠
/ \- m- t7 [5 W! O信和有間賣襪....唔知有無% B$ e+ \# x& ?0 g0 V- g
如果有  但係好多人點買
作者: tyhnjki    時間: 2011-12-5 07:15

引用:
原帖由 banana0525 於 2011-12-4 19:39 發表   4 p: Y. Q: U6 V/ t# b5 M
+ R9 r8 Y# u* n
信和有間賣襪....唔知有無
0 _8 ^1 {3 ~9 ^% e9 t- D) ~" {如果有  但係好多人點買
4 V2 k4 T. k7 B/ |4 j1 K5 ]: B' U e家仲有咩... 我記得有檔好似之前執左...
作者: kl2006    時間: 2011-12-5 11:53

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2011-12-5 07:15 發表   
8 u# W" @, l0 i% F
3 T! I: ^* r. ~+ g6 J: u e家仲有咩... 我記得有檔好似之前執左...
2 V2 O; D; h  B1 U4 P. Z4 ?太子聯合廣場好像有間,唔知有冇執,我在那裡買過.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0