標題: 髮飾一問 [打印本頁]

作者: berettatung    時間: 2008-12-2 10:51     標題: 髮飾一問

請問大家cd時是使用假髮,還是會自己留長頭髮?
作者: 1234karen    時間: 2008-12-2 21:56

假髮.....
! \$ r0 y" D5 E% e* g& \6 z& |  Y. y4 N/ X: ^/ e
留長頭髮 有難度
作者: sghk_abcd    時間: 2008-12-2 22:16

女仔長頭髮靚D
作者: menggonemi    時間: 2008-12-2 22:42     標題: 回復 2# 的帖子

十pot~~
作者: jojoon9    時間: 2008-12-3 01:06

有幾多男人會留一頭女仔的長髮丫,長少少到肩膀的都好少了
作者: cdtv    時間: 2008-12-3 01:07

引用:
原帖由 1234karen 於 2008-12-2 21:56 發表
$ ^# b+ v) K- N  y2 `假髮.....
8 y+ I& M0 Y7 Y7 d
  w8 d5 X- W* a; E留長頭髮 有難度
: y  }6 h4 C4 t8 q0 N/ k9 o" o) s1 R% i9 L1 D
係啦
( U) f& [4 l$ G6 t: Z' z' ^8 |! ]一來我怕熱 , 又多頭皮
4 `+ v/ E; o* |8 r* j; d3 e' w二來男裝長頭髮我個人唔係咁中意
作者: goddess    時間: 2008-12-3 09:24

我兩樣都試過
; a( f8 L. ]* [不過長頭法比較麻煩難打理
# X! I9 Y- ?% w, O9 d5 d0 ?之後剪左8 E. f; ~4 l: N. m: T% ~& B; B7 Z: G. Q
而家又想留番長。。。。
作者: mmlee    時間: 2008-12-3 22:22

一定係假髮
4 _# i& `6 P  {# Y+ Y) H一來留長有難度' n- H" x6 z: |" V3 J* x: f: V
二來要用返男性身份做正經野...
作者: fwfaeb    時間: 2008-12-24 18:11

平時都要返工,見客會怪怪的,而且男女髮質不同,我地D頭髮做唔到咁飄逸,而且又難打理
作者: maychihu    時間: 2010-1-16 19:53

都是用假髮
作者: 小羽    時間: 2010-3-1 03:39

緊係自己留長頭~但都要睇你自己d髮質..我自己d頭髮髮質就比較似女仔~
作者: 永恆少女    時間: 2013-1-27 13:02

我是真長髮 ^____^

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0