標題: 年齡一問 [打印本頁]

作者: berettatung    時間: 2008-12-4 07:54     標題: 年齡一問

大家多大開始cd呢?* d7 G" Q0 e' r* B( l
而我今年19,還可以開始cd嗎?
作者: cdtv    時間: 2008-12-4 08:42

為什麼不可以
' \: v: q: l, K! q什麼年齡都可以' N7 |# V3 x' m( C% q5 {/ r
但當然年輕時是較好
# i, C) S, S, W" `5 G3 j# |你這個年齡很適合呀6 ]6 w$ m% q" v
剛踏入社會 , 稍後有了經濟能力 , 才有本錢買靚衫 , 買護膚品
作者: ashleyashley    時間: 2008-12-4 09:11

19青春無敵cd最好la
作者: menggonemi    時間: 2008-12-4 18:24

只要你覺得自己可以就ok了~~唔使介意~~
作者: sofung2005    時間: 2008-12-5 00:11

我自己都十五歲喇,點解十九歲唔可以呢?
作者: mmlee    時間: 2008-12-7 12:54

19歲其實唔算遲, 因為d男性特徵仲未出晒黎) t/ F, x, k( z+ [6 K; Y0 {
但如果遲多幾年的話, 你會覺得自己好man, 扮極都唔似...
. j1 ~5 I, w8 S6 Q7 N所以都係時候了
作者: 燒賣王    時間: 2008-12-7 18:52

我都係差唔多年齡姐, 不過我未到甘cd住, 我都係有2件校服而已,
作者: jojoon9    時間: 2008-12-8 18:08

年齡唔係大問題,當然年紀輕的優勢比較大 % d3 W: S5 _: X5 d, m4 U+ g
我都係差唔多19/20歲開始CD
作者: jessekaku    時間: 2009-1-12 15:25

我5,6歳以着女装。
作者: lok9696    時間: 2009-9-10 20:34

同年齡完全沒有關係,係心態的問題,6 e, }2 z. [% V# _
睇下你幾時可以接受到真正既自己
作者: tonykihg    時間: 2009-9-30 22:46

年紀不是問,只求興趣姐
作者: KC123    時間: 2010-1-1 23:34

我而家12歲
作者: cloverNancy    時間: 2010-1-2 21:32

小妹10歲就開始第一次CD了ˊˋ3 w# o8 `; Y2 w- o1 v' h* X" b
陸陸續續.....
% v) y" |* W' c19歲很OK....% l' G- W, e& m6 C( J+ x6 g
雖然一般來說越晚越不好..../ h& z, A: [5 k/ M
不過不好 也只是不上相之類的....
; @. r$ t) j8 B0 F嚴格來說...CD/TS沒有說何時開始的 * H6 [9 U: O2 L0 t. D! J( ~2 ~. F
又不是培養興趣....
/ l& H- h; C# E+ R這是上帝給的ERROR...當然也是恩賜囉...
6 h0 T4 d0 }& j% l. i端看閣下怎麼想....
3 j/ ^0 I3 z5 B& UCD/TS都不是順遂的路或遊戲 別隨便亂培養阿
作者: karen0129lai    時間: 2010-1-2 23:50

我第一次帶媽媽個BRA係8歲, 成套著晒就11歲啦~ ! o5 B' d% |* z6 K/ z. s
年齡唔係問題啦~ 先排聽新聞講大陸有個人CD左廿年, 而家四十幾歲, 結婚至俾老公發現都係咁啦~ 佢老公又好喎~ 接受佢, 仲話佢地D年紀, 有個伴就好, 係咪真女人都唔緊要~ 不離不棄~ 好感動啊~
作者: 123jay    時間: 2010-1-4 01:13

i am 19years old...i just wear my gf bar and under before....><" i really want to become a cd....especially wear uniform....><"...
作者: candymarrie    時間: 2010-2-22 23:23

我12歲就開始抄女仔啦!!2 o! ?6 |+ I  u9 g: T7 i

4 ]$ g+ y' P9 [4 L! Y" T2 R7 W個陣時我未發完育,個樣又似女仔
8 r3 Y( i& I# d& y( |- O6 B! h
* ^# R6 F2 Z" A9 O* l我仲要係著短褲出街,去到7仔買野,個店員叫我呀妹^^
作者: _樹_    時間: 2010-2-23 01:29

年紀大小都無問題,自己喜歡就好。
4 y: r0 r% a  Z如果身型ok,頭髮長,加上衣著,要似女仔唔難。9 H) u, I- E( B4 p8 _
( ]1 @7 f0 t  @4 C) {9 {
我有時出街著住男仔衫都比人叫『小姐』•••
作者: CECI    時間: 2010-2-23 03:44

我同"阿樹"一樣,有時出街都比人誤認小姐,不過可能師奶會貼切d! 一睇你咁問,即刻感懷身世! 真係羨慕你青春無敵19歲! 不過我更係死人都話,cd年齡不分界限! 不過你這年齡有的是時間及青春, 有什麼可以顧忌呢? 只要你想便放膽去做吧!要有信心嘛! 至於我...唉! 老cd一名了...wooo...wooo.....wooo!!!
作者: heel    時間: 2010-2-28 23:29

19 係好好好ok ka la
作者: plineking    時間: 2010-3-2 23:18

9--19-29--39----49----91---------- 都是可以开始的嘛
作者: Saya    時間: 2010-3-2 23:50

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-23 03:44 發表   3 ]: }! e1 Q; \7 A+ }/ n& s4 P3 D' X
我同"阿樹"一樣,有時出街都比人誤認小姐,不過可能師奶會貼切d! 一睇你咁問,即刻感懷身世! 真係羨慕你青春無敵19歲! 不過我更係死人都話,cd年齡不分界限! 不過你這年齡有的是時間及青春, 有什麼可以顧忌呢? 只要你想便 ...
6 m! ~. y5 K9 F1 S) l- @& _3 x8 S: d
agree
; l5 N1 K: L2 w  U7 Z6 C) @
! ^  h/ P/ C9 |+ o, X; L0 q# B除心 CD 吧, 青春有限呀

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0