標題: Wolford 絲襪邊位人兄試過? [打印本頁]

作者: 1094730    時間: 2008-12-4 21:32     標題: Wolford 絲襪邊位人兄試過?

我見yahoo有得買, 平時都唔敢入去買, 而家真係有 d心動, 上次俾人搶手左
作者: simeilo    時間: 2008-12-5 00:46

好似系奥地利丝袜品牌,都几贵下噶!
不过我未试过,希望其他会员会帮到你啦!
作者: Yoshihk    時間: 2008-12-5 10:23

Wolford既絲襪褲好正架,因有分size,所以會穿得好舒服,而且質料極佳,所以很貼
作者: Yoshihk    時間: 2008-12-5 10:29

引用:
原帖由 Yoshihk 於 2008-12-5 10:23 發表
Wolford既絲襪褲好正架,因有分size,所以會穿得好舒服,而且質料極佳,所以很貼
出唔(曬)D字既
作者: Yoshihk    時間: 2008-12-5 10:33

放棄!!!打一大段出一行

作者: yingkit2008    時間: 2008-12-5 22:34

有無相睇啊?
作者: mldnr    時間: 2008-12-8 22:31

講真,早就過
作者: redchan    時間: 2009-1-31 11:32

我買過兩對 fatal 15 (hk$295) & fatal 50 (hk$335) 品質好好,
fatal 15 (15den) : 不太耐用, 著3~4次開始之後開始出現小毛頭。
fatal 50 (50den) : 耐用, 著10多次沒出現小毛頭。

如果買厚 den 數就比較好(耐用)!
作者: dodoi    時間: 2010-3-21 21:16

都几贵下噶!唔會買咁多囉。
作者: yahagi    時間: 2011-1-1 14:52

超贵 其实感觉也就那样拉
作者: 白小燕    時間: 2011-10-22 22:10

Wolford 的襪子在還沒有穿上之前, 看起來和一般的襪子無異; 要穿上候才感覺的出來它的不一樣.
作者: 陳真    時間: 2011-10-23 10:26

我就穿過不少, Logic, Satin Touch, Fatal, Naked 的感覺不錯...
貴是貴, 但值得,,,

不過而家有家庭負擔, 不買那麼貴的絲絲了....
作者: gmomo    時間: 2011-12-3 10:18

Wolford我有好多,為呢個品牌瘋狂過。
係質數最好既絲襪。不過已經冇再買。
因為太貴,而且我已經有…好多。有d重未開過…
期實可以有更平,質數又好既代替品。
作者: 絲襪褲    時間: 2011-12-7 17:26

想問下邊到有得買?
作者: Yoshihk    時間: 2011-12-7 18:39

引用:
原帖由 gmomo 於 2011-12-3 10:18 發表   
Wolford我有好多,為呢個品牌瘋狂過。
係質數最好既絲襪。不過已經冇再買。
因為太貴,而且我已經有…好多。有d重未開過…
期實可以有更平,質數又好既代替品。
我都係,佢有時出一d新既普通絲襪又買黎試下,唔覺唔覺買左好多

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0