標題: 今日好開心 [打印本頁]

作者: hitogirl    時間: 2011-12-17 19:12     標題: 今日好開心

話說今日小妹因要去一間中學到學野(該校不是小妹就讀的)4 R% a; w3 W; B3 z; k) d3 Y8 ~
因為今日係星期6,所以間學校冇物學生係到1 s  {" W0 P2 A, e" J$ P& c
當小妹學完野個時,就諗住去女廁去廁所
8 m% W6 A0 j4 q% \" L初頭好驚比人發現,不過諗下諗下,先發覺原來淨係得好少學生係到  d& _+ I' V( q0 l9 R+ |& j
之後就膽粗粗咁入左女廁,當我向馬桶座低個陣) u5 K/ {7 u' H. U7 k
無lala聽到有人入黎,重要入左我隔離個格 4 u' m$ b9 a9 s" d
跟住我就好驚比佢發現,就扮到好似一個女學生咁如廁
7 w+ f3 k3 V: |6 L# y, |' @之後我就聽到佢痾尿ge聲,搞到自己好似真係一個女學生咁 * ~0 x9 }3 H  |6 P" Q
最後,等佢走左之後,我先敢出返出去
( k. y$ W1 W" d( R6 O# ~( `原來做一個女學生ge感覺真係好舒服6 W8 U7 t( b( C5 j3 e# Z
& ^( ~2 z4 W6 _! w7 Z* w
講下你地有冇差唔多ge經驗2 p2 s# A3 f1 a/ `/ ?% @
$ Z$ c* u3 H( U* i' h: w. i; t- e
作者: 好奇者    時間: 2011-12-17 19:54

真是一個不錯的體驗~不過你要小心,雖然人小,不過有時廁所入口會有閉路電視,所以小心為上
作者: Natasha    時間: 2011-12-17 21:38

警己報
作者: Candy=)    時間: 2011-12-17 22:28

睇字諗都覺得High
作者: tingtingchow31    時間: 2011-12-18 00:05

you need to be careful...as you know....it is illegal ....but it is a good experience...!!
作者: pingu142857    時間: 2011-12-18 00:15

去女校??點解一定要去女WC
作者: Candy=)    時間: 2011-12-18 00:19

引用:
原帖由 pingu142857 於 2011-12-18 00:15 發表   # d3 C4 f5 |8 L& |
去女校??點解一定要去女WC
+ Z7 h! C3 ~$ t% R( ^3 G( b1 o
可能每人都有好奇既時候
作者: GE9596    時間: 2011-12-18 00:24

話岩岩讀完書時跟親戚開工 , 有一次係要去女校做野 ,1 E, U: k) `0 |7 g
由於工程比較耐而且一定要入廁所所以我可以光明正大咁入去
作者: ashleyashley    時間: 2011-12-18 22:33

小心閉路電視呀.................
作者: eyonna    時間: 2011-12-19 16:34

犯法啊。。。
作者: 露姬    時間: 2011-12-19 20:00

小心比人拉,你咁做唔岩
作者: 08miki08    時間: 2011-12-20 00:01

引用:
原帖由 Natasha 於 2011-12-17 21:38 發表   , Q% |6 j# X& m) M: u  f3 m  X
警己報
: C5 D+ }2 x0 W2 w
, {4 L! U: H( {9 K原來你係到都有a/c嫁!!!
作者: Natasha    時間: 2011-12-20 12:13

係呀....
作者: prettyin1224    時間: 2011-12-20 12:49

關於入 女廁呢樣野,無比人捉到算你好彩啦。5 A" \, A; Y1 E/ c) F7 P
如果醒目既就換好哂衫先好入,同埋confirm自己個樣係咪真係似女仔
- ]: I% Q* O9 U5 {" x$ f6 C; ]  O9 k- l1 Z" j
女仔呢,其實你唔嚇親佢係唔會理你,3 }+ \1 d3 G& `. y  P  r/ ?
只要你入去、去廁所、柯尿、洗手、走人。! b( I( D$ @6 m% f9 w2 d
但係咁樣你又諗下,( R9 l% Q5 W/ `; R0 c- k
其實咁樣,你既興奮感覺係無被滿足既。* C  Q4 J& x+ @2 Y  V& t* ]
其實CD 入女廁既目的,不外乎可以接觸到女性,
- h0 U. f, d$ u' u2 f" V; I. t6 Q然後比佢地認同你係女人既一種感覺,令自己好high. Y: h; ?, l4 G* q" ^7 d$ U
但係呢一種感覺唔一定要入女廁先有4 s+ k+ k7 I- _2 w5 H* n
而入女廁又係犯法,其實唔值得咁樣做
作者: nuwkov    時間: 2011-12-20 18:56

曾经经历过,有时在女厕只系为在入面,唔一定系想做乜,但系个后果唔系你边个都愿意承担嘅。2 P( m  ?; o9 W0 @- j& x5 w
无乜理由,或者无把握唔畀人捉,就唔好冒险啦,真系唔值得。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0