標題: 超現實的事又正在發生…… [打印本頁]

作者: uniformx    時間: 2011-12-20 09:14     標題: 超現實的事又正在發生……

繼早年做女里車(2004),著交服裙放學(2009)
9 a" f; W3 d/ `& [! V上年渡讀必書文馮
$ Q0 F" ]8 f  Q現時返工日日著女恤+(圍)裙做飲食業款客……副經理叫我遲啲轉開衩
8 }) m3 j/ ~8 E8 r. R! Q* X) _仲有……同班同學係9蛇假暗盅學……佢地著長3返學上堂我又一齊上
作者: 燒賣王    時間: 2011-12-20 16:38

我一直覺得uniformx本人係女仔0.0
作者: LULU6988    時間: 2011-12-20 16:43

are you a real girl or cd?
作者: 燒賣王    時間: 2011-12-20 17:11

我一直覺得uniformx本人係女仔0.0
作者: nuwkov    時間: 2011-12-20 18:35

好奇下……unifromx 有无帖可以 链出来睇睇?
作者: Misscarolchan    時間: 2011-12-20 23:02

我則懷疑樓主是導師!
作者: uniformx    時間: 2011-12-21 22:40

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-12-20 18:35 發表   $ s/ E% R) v$ E6 E
好奇下……unifromx 有无帖可以 链出来睇睇?
4 S, _6 y4 p, H1 V《做女里車》就已失傳網文
1 l- Q1 H! [6 [著制服出席女里車活動……無圖. Y6 ?7 t; m( E5 V  r* j5 z
導師/領袖……係,但唔關事
作者: retsop12    時間: 2011-12-25 00:11

我完全唔明你UP乜' a; |7 D7 Q/ A! r0 ~9 {) G
係唔係我既問題
作者: uniformx    時間: 2011-12-27 06:07

引用:
原帖由 retsop12 於 2011-12-25 00:11 發表
3 N9 @9 A3 }# F; a; ]我完全唔明你UP乜2 F$ ^, o6 X9 ~9 t* P% E: G
係唔係我既問題
一兩句唔明就提問; E! T9 w$ o: J5 E3 m% M; J( t1 V. V
全部唔明就你既問題

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0