標題: 分享一下...有時反而鍾意 a cup bra [打印本頁]

作者: sharonlin    時間: 2011-12-23 10:01     標題: 分享一下...有時反而鍾意 a cup bra

分享一下...有時反而鍾意 a cup bra
* k8 w8 G5 v/ G點解?
7 K$ g, j. g- h; x; S2 s0 `話說呢, 我係寫字樓工作的. 返工當然唔可以穿 OL suit (其實好想....).... 而且, 人本身 looking 唔 passable...唉...算....
* [" N% P( y4 X+ o8 b/ F( ~屋企人都隻眼開隻眼閉.... 但點都要以男人身份見人見同事. 太誇張的梗唔可以. 5 H  o8 ~* ?4 ]  D+ X/ _+ Z
so, 我返工係女裝西褲(就咁睇同男裝差不多, 只要搵件背心/外套摭一下個 pat 位...因為女裝西褲 d 袋 o既 cutting 一睇就知係女裝), 6 {6 Z- D3 k# z1 p) L* r
褲入面, e+ 咁凍, 梗係 full set 上陣....wow, 好 feel 到....真正自我!, Z- b4 |7 v3 K7 @8 q5 H7 M7 K3 e5 f
鞋可以去 ageless 買到. 只要唔係高踭 3cm 以上, 唔係豆令踭, 唔係三角型尖頭 (其實好想....)... fine!, u4 x! a% Q& D) c7 h$ {" r" V
上衫...無法, 只可以男裝 shirt% j' d' z; o3 ?2 n. d; Z4 ~
但入面...天氣咁好, 梗係戴埋啦...就係呢度有問題喇...公司入面唔使著大褸...如果件 bra 係 C cup 加 pad, 自己超喜歡, 個 shape 靚, 出外 ok... 但室內一除左件褸就點都... 我肥, 有好處, 試過 A cup 有 pad o既, 穿係男裝 shirt 入面加件薄背心就無問題 lu.  只係, 搵一個我咁肥 o既 size o既 a cup 就唔容易 lor.
作者: ibm.jp    時間: 2011-12-23 14:05

你返寫字樓工,都可以著成咁
$ }: z/ c# `. |2 p
( o$ C2 i6 V2 C! O9 G你公司d同事會唔發覺咩?
作者: sharonlin    時間: 2011-12-23 14:49

太誇張的梗唔可以
作者: leoleo    時間: 2011-12-23 15:29

唔怕有同事撞到你嗎?
作者: wtf    時間: 2011-12-23 15:30

無人發現??
作者: misslady    時間: 2011-12-23 18:57

but those bra strip and the bra hock is still easy to show.....
4 E! n8 Z4 x/ x8 c0 A7 H0 S0 E! e9 f& B1 r( f
but pant is not visible.....
作者: sharonlin    時間: 2011-12-23 21:01

所以戴埋 bra bra 的話唔敢就咁穿裇衫, 一定要搵件背心加係外面. 但前面, 如果太誇張的梗唔可以 lor...
作者: misslady    時間: 2011-12-23 22:42     標題: 回復 7# sharonlin 的帖子

so cannot have those lace bra
作者: 1677    時間: 2011-12-24 02:27

咁我又覺得bra加T shirt,外面加件背心,
* W5 ^8 q# |1 _" `5 W* t% Ko係office唔會太熱,又唔會俾人見到!) ^0 h  w8 P, d- r1 X
4 |, ~1 P% u  [4 `9 j3 W! |& D8 }
我夏天試過吊帶底衫加T shirt,外面乜都唔加!
. A$ v$ W% O" K6 v都有D驚驚地!
作者: sharonlin    時間: 2011-12-24 10:11

所以, 只要前面唔太過份, 加埋我個肚腩, 都 ok....只係, 論 passable 就 fail....

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0