標題: [求助] Veet 沐浴用脫毛乳霜 唔識用=[ [打印本頁]

作者: cocoheha    時間: 2011-12-26 22:08     標題: Veet 沐浴用脫毛乳霜 唔識用=[

枝野得個150g 但係要成91蚊...好Q貴
0 z* \3 j8 _2 D' j& b0 Y1 |
% P7 B3 ~1 x- C0 b2 V, j( u" p照住佢個說明咁搽係隻腳到 結果就唔係全部都甩到
4 U% {" r# x7 \& L* M2 R# x9 T/ |" q; H/ w, X0 z- H
用左好似一半以上都仲未可以"完全清除"腳毛,頭痛死
作者: 涼宮春日    時間: 2011-12-26 22:52

搽左要等一等先沖喔~  {3 {/ ]" s* c8 L6 I/ ?5 ^5 J, m
6 \0 l8 w' D! o1 l3 D; z
為何不直接用脫毛膏呢?
作者: 言永    時間: 2011-12-27 02:19

Veet支脫毛乳霜如果毛髮比較多&粗,多數都唔可以一次就清晒
作者: cocoheha    時間: 2011-12-27 14:39

引用:
原帖由 言永 於 2011-12-27 02:19 發表   3 Z, i9 o  K* x8 O# }8 z& t; ~# D
Veet支脫毛乳霜如果毛髮比較多&粗,多數都唔可以一次就清晒
% U# `3 M9 y8 [4 z9 ^3 i/ q" x
; r( [8 O" P' [' i( B6 C) W咁如果男仔用即係唔建議用依種?
7 w, Y/ X) y  i# Z# B( n  \. {# N. i: j9 w1 a
引用:
原帖由 涼宮春日 於 2011-12-26 22:52 發表   
. f* S9 f, {# t2 l! D9 O搽左要等一等先沖喔~
3 Y& {, F, W* {+ N, T8 x5 A4 y0 D1 j. O9 V% p) w
為何不直接用脫毛膏呢?
; \& Y! a: s# H& @2 W- k. @8 b* o- x

) N7 U' n, @/ q$ K: O0 g4 S' V/ M第一次買,唔識分
作者: cocoheha    時間: 2011-12-28 02:55

用完一日,D毛好似已經開始再生出黎
0 `- }% {% {3 @# E4 [咁係咪應該用其他方法
作者: kammykk    時間: 2012-2-12 17:58

我都岩岩買左.但好似唔係幾得呀.
作者: Miu    時間: 2013-6-23 20:55

Veet女仔用就ok,男仔用都5得既
作者: Miu    時間: 2013-6-23 21:27

Veet女仔用就ok,男仔用都5得既
作者: Joe    時間: 2013-6-23 21:45

女仔既毛少咁多又幼..

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0