標題: del [打印本頁]

作者: skirt    時間: 2011-12-27 00:58     標題: del

this pose is deleted& M! r1 M) _/ Q: ?1 P' v
) _& o% l) w) }, m1 t; q: B
作者: Candy=)    時間: 2011-12-27 01:02

冬天既服飾又靚d多d
作者: 言永    時間: 2011-12-27 02:08

冬天是CD良機,可以收藏好多男性特徵
* p# Q9 O% L/ V夏天就熱到已經不用講CD
作者: 萌章機    時間: 2011-12-27 05:20

的確遮掩到很多~7 m! F, @% t( K; W! G6 E
但也遮掩不到大家美麗的聲線
作者: Sila_Ko    時間: 2011-12-27 11:11

聲音要多練習偽聲才行,一係扮害羞唔講嘢 & K( w5 }8 ~2 b! i7 t7 Y
冬天可以穿黑絲,穿毛衣,唔使咁鮮色都可以好靚
6 ]% J" P) f8 q7 P8 i2 V夏天太大汗,唔使30秒就濕哂啦
作者: tonton    時間: 2011-12-27 11:13

冬天是CD最愛的季節。
作者: m2015    時間: 2011-12-27 19:44

冬天係CD既好日
, y* j9 A$ M7 X又有靚衫/ p" c3 A8 W" g6 P- ^0 f
又可以隱藏哂所有特徵
作者: wawa520    時間: 2011-12-28 02:37

冬天d 衫靚好多~~~~
作者: Sila_Ko    時間: 2011-12-31 01:27

好喜歡冬天的衣服/ B! a, B! p0 A* w6 U0 l4 a4 m
可愛而大方,適合唔太張揚嘅我
作者: Yoronbi    時間: 2011-12-31 01:50

如果冬天著迷你裙, 我覺得個反差會好性感
作者: Sila_Ko    時間: 2011-12-31 13:11

引用:
原帖由 Yoronbi 於 31-12-2011 01:50 發表   
9 _  r) D0 d, H) r5 e: Y如果冬天著迷你裙, 我覺得個反差會好性感
8 |* w8 I  l* N我都覺
0 }2 l" i. O9 S3 B) ^6 _會突然覺得自己好女仔,係條j煩啲
作者: 1677    時間: 2012-1-1 04:03

淨係一對厚絲襪,已經遮百醜啦!* @" R! M/ ]: d; A+ r' S+ W3 }
對腳靚晒!
- f$ X1 E( U* }: P0 M+ e
3 N4 S, L& F  {' i然後襯短裙又得,短褲又得......
作者: 宥曈    時間: 2012-1-3 16:08

但系會冷到吾想出街
作者: qpzm1003    時間: 2012-1-3 16:34

夏天不cd+ 1

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0