標題: 有問題呀 [打印本頁]

作者: acy    時間: 2008-1-19 21:27     標題: 有問題呀

大家有冇試過著學生鞋出街(男仔著女仔鞋)
作者: noel    時間: 2008-1-19 22:29

我有, 萬聖節果日仲著左成晚添, 行到勁累
作者: cdtv    時間: 2008-1-19 23:47

未試過~~
作者: acy    時間: 2008-1-20 12:52

同埋點解男仔隻腳大過女仔隻腳??# Z4 |: n. k$ y3 k* ?+ P2 P
因為我總係覺得女仔鞋要唔好太大先好睇(40碼以上算係大啦)
7 ~. O: t" v" v& r: _  w8 q9 K) g8 h1 Z8 R! n" [6 j( D9 v; H

* r! @# |  Q& j- A$ Fps:如果男仔第日可以著女仔鞋返學就好
作者: noel    時間: 2008-1-20 15:30

男仔腳大過女仔腳係男女有別既問題, 正如大部份男仔身形都大隻過女仔一樣
7 \9 k3 Q. X' p( {( G8 x其實睇返咩鞋款既0者, 好似學生鞋咁, 著左都唔會太覺隻腳大ga ja
作者: cdtv    時間: 2008-1-20 17:10     標題: 回復 5# 的帖子

男仔腳大d係造物者所為
# C' h8 h9 ~% S3 g' Z6 |我地又點解釋到呢?8 N) Y+ V- T* t6 h2 d% x( c" n+ @  ]
不過其實男仔鞋係造得射別大的感覺
# w$ k2 C7 L1 j# D我對返學鞋同我新買o既女裝學生鞋相比
2 b9 _  E: c6 e2 y% l4 S男款長成 4-5 cm,但係對女裝著落其實感覺只係細小小1 \7 Z# R' w# E$ O
男裝o既著左有2cm空位左右,女裝就岩岩好 fit 到,冇空間剩
作者: 可愛的    時間: 2008-8-9 16:56

沒有試過.......

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0