標題: 你地有無試過著阿媽D底底或者用黎打飛機? [打印本頁]

作者: iloveyou    時間: 2012-1-22 01:29     標題: 你地有無試過著阿媽D底底或者用黎打飛機?

你地有無試過著阿媽D底底或者用黎打飛機?
作者: iloveyou    時間: 2012-1-22 01:30

我自己有著過
作者: abc123456789    時間: 2012-1-22 01:31

有著過
作者: 1677    時間: 2012-1-22 01:44

我唔得......因為亞媽好肥!3 f: o8 r% d: z
全部都係加加大碼
作者: GEM    時間: 2012-1-22 02:22

有著過. X8 K& L  l. o' _- {
但唔會打飛機囉!
作者: fpcc    時間: 2012-1-22 02:28

嘿嘿.....有.....我諗好多人一開始都係由阿媽d衫開始(如果冇姐妹)....
作者: iloveyou    時間: 2012-1-22 10:16

哈哈,原來大家都係咁,我以為得我一個係咁.
- E7 k" b7 I) ?+ U) I. A% v5 B不過大家著左女裝底底唔會打飛機咩?
! [1 I5 _- }4 U你地唔會興奮咩?
作者: xcctvb    時間: 2012-1-22 23:09

2 H; ~1 y/ y- S- b; _
費事留低d野比佢知
作者: iloveyou    時間: 2012-1-23 00:13

咁唔一定射落條底底者.
作者: alexander    時間: 2012-1-23 00:19

以前細個唔敢買就會
作者: karen0129lai    時間: 2012-1-23 00:48

果陣8歲, 一開始咪就係著媽媽D衫裙囉~
4 v: B% m$ O, f' Q但唔會用黎J囉...
作者: iloveyou    時間: 2012-1-24 13:09

我都無試過.
作者: iloveyou    時間: 2012-1-24 13:10

不過我有著lor,依家唔會lu.
作者: iloveyou    時間: 2012-1-24 13:10

但係如果其他女性的底底呢,你地會著嘛?
作者: iloveyou    時間: 2012-1-24 13:11

好似好正,感覺好激
作者: KR7723    時間: 2012-1-24 13:35

引用:
原帖由 fpcc 於 2012-1-22 02:28 發表   
6 A+ f" P; d  F; P3 N# a嘿嘿.....有.....我諗好多人一開始都係由阿媽d衫開始(如果冇姐妹)....
, n; e* L, j. V* P/ j9 f! P
# s& i) q9 z7 w- ?, T( W) r) n4 B; o0 v
我係著阿媽底同巴開始,之後著校裙
作者: misslady    時間: 2012-1-27 00:02

long time ago..
作者: 1388    時間: 2012-2-5 14:04

呀媽既底底要黎打就唔好喇
作者: hebnv    時間: 2012-2-10 08:56

作者: brand1999    時間: 2012-2-17 18:31

引用:
原帖由 xcctvb 於 2012-1-22 23:09 發表     G1 r+ i0 ?1 X2 B
; n% A; E" {/ p6 ?' p
費事留低d野比佢知
3 {  F4 d+ p$ \' R9 {咁又係,如果留低D野佢啊媽知道咗,到時就有比煩喇,所以我都唔咁攞嚟著
作者: england4ever    時間: 2012-8-20 01:19

底褲就唔會,絲襪就一定會,因為我會直穿,而且著果d係薄身,令身,超滑的歐洲絲襪,一定忍唔住
作者: 123jay    時間: 2012-8-20 01:33

dont have feeling with mum stuff......
作者: flexchan    時間: 2012-10-3 00:46

no la. 已過左我的底線...
作者: alexalex3232    時間: 2012-10-6 11:45

當然有試過
作者: mandylieu    時間: 2012-10-11 01:50

我幾年前在外國周不時趁同住一屋既女仔不在家時偷著佢地既胸圍內褲打飛機, 直接射落條底褲度, 然後洗番淨用風筒吹乾, 放回原處, 神不知鬼不覺
作者: MUI    時間: 2012-10-15 16:30

只係試過著朋友家姐的底褲,但未試過用人家啲底褲打飛機
作者: loboiboi    時間: 2013-1-29 01:51

我諗好多人都有試過著阿媽的胸圍底褲,衫褲鞋襪,對嗎?
作者: maria-ng    時間: 2013-1-29 11:37

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 01:51 發表   - m. K; \8 N( w, H' Q
我諗好多人都有試過著阿媽的胸圍底褲,衫褲鞋襪,對嗎?
: l2 D  p& S5 m2 k
我年代仲有亞媽條衛生帶
作者: cmikmik    時間: 2013-1-29 20:33

冇著過
2 Y, [* u0 A) Z9 n但點都唔可能打飛機!
作者: toby123    時間: 2013-8-5 14:20

If my mother is young and beautiful, i will try
作者: icandysweetie    時間: 2018-11-8 17:05

I always played my mum and my sister's bra and under
作者: brabrabra    時間: 2018-11-10 23:53

我著過其他女仔嘅底底返學,亦試過底底笠住頭
作者: HKReindeer    時間: 2018-11-30 11:46

冇話著阿媽D底底或者用黎打飛機,著人地D野都冇
! x! X" f) J0 A! U* q/ y+ f3 m, {0 ?! H5 q
同埋依D野唔著好過,點知會唔會著完會有咩暗病...之類
, O5 A9 o9 I1 |$ A- Y
' X5 A: t3 s6 Q3 k& f. O( Y9 ^5 A不過底底就冇,但曾經偷左人地D高跟鞋黎著,當時個對高跟鞋的確好臭下
0 q5 ~& N. m1 L% T9 Y/ ~( C% X/ V) {) H0 Z$ j# f- Y
但時間過去,當時個對偷番黎高跟鞋經過我處理後,到依加我都仲著緊
& y' d1 _: b% B6 X) W: U5 o3 n; [$ q5 k, N1 L
有時候配埋絲襪著埋出街,簡直一個字:正
# [/ q& J% X3 ~" ]; ]) V1 g% I; d1 d* [$ L: I
作者: misslady    時間: 2018-11-30 12:42

著過,一個奇妙的生活會開始了。. w) p; E0 r  V/ A+ ?) k3 v8 ^9 d

8 ]: A8 A" u4 G  e  N+ P% m像打開了的 pandarox bix
作者: 純情學生妹    時間: 2018-11-30 14:04

好耐之前試過

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0