標題: 約埋一齊去sogo / 吉之島 買絲襪?? [打印本頁]

作者: zx1631    時間: 2008-12-24 18:19     標題: 約埋一齊去sogo / 吉之島 買絲襪??

我都好想係sogo個d慢慢揀...想搵多個人一齊去呀.8 t. n) {2 h1 L* T: X" W
有冇人有興趣?? # f3 }# s' X# }# v8 x: ^
pls pm me
作者: cdtv    時間: 2008-12-24 20:46

成堆男人o係個內衣部揀絲襪咪仲礙眼0 v) ^) [# r) H9 o
自己一個反而冇乜野 , 俾 d 膽量啦% ?2 d: A6 j. ]8 X* a* |$ E
初頭行埋去o個下你可能覺得好尷尬; T" w: j$ P3 p
但係揀揀下你就會發覺根本冇乜人會理你
* D, F2 [# J. j% R3 L5 n# `如果有 sales 行埋黎你唔中意o既就話"我自己睇下得架喇"8 J9 E# Z! B: e
咁佢就自然會走開
作者: fwfaeb    時間: 2008-12-24 21:43

你冷係問個SALES而家D女仔中意邊款,佢就信哂你買比人架啦,如果多一個朋友去,你咪冷係討論自己女朋友"佢"著邊隻靚囉
作者: 1677    時間: 2008-12-25 00:43

如果係兩三個人一齊睇o既話,/ p- E$ ?  c. h
當壯膽都可以!
2 b, N1 W, ~8 c3 [9 }3 S* ?) F4 u* Y  k
不過太多人就一定礙眼囉!
作者: philips2001    時間: 2008-12-25 02:53

引用:
原帖由 fwfaeb 於 2008-12-24 21:43 發表 5 F3 I" w- Y2 d7 M
你冷係問個SALES而家D女仔中意邊款,佢就信哂你買比人架啦,如果多一個朋友去,你咪冷係討論自己女朋友"佢"著邊隻靚囉
6 K+ j+ c% b3 ^# R5 s4 s0 K我都系用同一招
作者: khman01    時間: 2008-12-25 09:09

有時都會去買 但成班男人去買 就未try過 一個去就有
作者: ringo2ph    時間: 2008-12-25 11:41

對....比D勇氣啦..一個人去重好啦....
作者: gila    時間: 2008-12-25 16:53

其實如果你似女仔, 我唔介意你穿女裝, 我以男生身份陪你去買.7 _1 x3 ]' _7 |
一方面可以滿足cd 既意慾, 一方面可以四周大膽shopping.# Z0 H2 l0 I% z) ~2 h& g1 S, C
有興趣嗎?
作者: mmlee    時間: 2008-12-25 17:09

一兩個去係無問題o既, 放心吧
作者: kevin428    時間: 2008-12-26 00:16

香港沒有比較大的網路購物商城嗎?% d5 @# w( ]  x7 j3 b( u
我一般都在大陸淘寶網買
! g3 ~4 P" b4 h/ C  g+ V( y% V有專供CD裝扮的任何物品- w1 T5 h+ o. S) B
價格應該比香港便宜吧
5 \( O" D& ]( r8 X+ _+ J並可以發貨至臺灣 香港 澳門等其他地區或國家喔!
作者: lovesexleg2    時間: 2008-12-31 01:06

hk no good online shopping for 絲襪
作者: 陳真    時間: 2009-1-5 16:53

一個人買冇問題, 當買俾女朋友, 而且sales 好樂意俾意見你.
作者: garfunkel    時間: 2009-1-5 18:41

買果陣時, 自然d大膽d同店員講 :"我想買野俾女友~"
0 a. \  k9 y  o- d咁肯定得
作者: grilboy    時間: 2009-4-20 15:03

我平時都係搵男人陪我去,有人比下錢都幾好
作者: 偽娘    時間: 2009-11-29 02:44

我第一次買次覺得男生買女生 有d ~~ 吾系咁好意思 嫁 ..
1 \+ C. S1 N- a5 `
: d2 f# y5 t* T4 j$ [2 }1 B旦一次後 第二次  第三次 就買得好左 吾會覺得 吾好意思* t& F2 h$ z: X5 J, `% J

( y) C9 t' l! t8 e1 h1 v3 o* ^, o最後開始穿女生衣服 街街時 開始都怕會比人認出 = =" 介於 "化妝"真的吾多好 ~
! U! {% k0 U2 q& L2 M3 M; b
" `; i. U1 Y' C0 m" |經常比同班女同學發現 ~~" e ??? 你又扮女生出街 ?
: n$ G1 [) N, e! b" U; u) K) f) _3 x9 D) ^4 }
有時街上 有d好似男生ga女生會問你 你是男生 ? ~~"個時真系 ~~"
作者: Phoebia    時間: 2009-12-6 16:58

引用:
原帖由 偽娘 於 2009-11-29 02:44 發表   
% B$ S5 j' p9 p我第一次買次覺得男生買女生 有d ~~ 吾系咁好意思 嫁 ..' C  S. C9 }% o2 N
  T: T0 U' Q5 a
旦一次後 第二次  第三次 就買得好左 吾會覺得 吾好意思6 m% Q  d. z( i
6 {# J$ m& D/ f. Q0 j+ m: G* G
最後開始穿女生衣服 街街時 開始都怕會比人認出 = =" 介於 "化妝"真的吾多好 ~
! G9 k* N+ V0 C4 x' {4 F/ g, {; a
經常比同班女 ...
5 F9 h( U4 W9 V1 |1 c8 z" }

' I- Z2 q0 M$ K  _5 H$ s 你就好啦~ 都有人會接受妳~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0