標題: noel 請入 [打印本頁]

作者: acy    時間: 2008-1-21 19:02     標題: noel 請入

你之前話你萬聖節果日仲著左成晚,咁你親人知唔知?
  S2 `0 P2 h2 f- N# s出去果時你d朋友有冇話   :   點解你著女仔鞋ge?
: s! L" a6 c! e' |: y0 C( Y4 R有冇人發現你先??(女仔有冇見到你咁樣)
作者: noel    時間: 2008-1-21 22:51

話明萬聖節, 咁當然會化個鬼妝啦, 父母只知我扮鬼, 但唔知我扮學生妹鬼, 因為我係公司化妝換衫去既(女同事仲幫手化妝), 返到屋企都個個訓晒教, 而我D朋友全部都只係好讚嘆咁話我打扮得好認真(唔只我d frd, 就算街d人都咁講), 就算問都係問我件校服同學生鞋邊度買
8 h) O- D, J5 V0 I! a& t+ g' r我自己其實都無預料反應咁好既, 等frd 果陣直頭有班男仔搵我合照, 之後唔知點解大部份都女仔搵我合照多, 其實果晚大部份人都以為我係女仔(只要我唔出聲), 就算知道左都只係會講我扮得好勁, 果晚其實係玩得好開心ga
  W( j; Y; b! P* Qp.s. 就算之後其他frd, 親人睇返我d 相都無人認得係我, 俾幅相你睇下啦
( X7 ^/ n# r) N2 _5 Z, o$ A6 ]
作者: acy    時間: 2008-1-21 23:02

真係好似鬼= =
5 U9 `. {; w7 W如果我萬聖節化個鬼妝去玩,我d朋友同親人會以為我shot 左
作者: noel    時間: 2008-1-22 00:15

引用:
原帖由 acy 於 2008-1-21 23:02 發表 2 z/ g: g7 |( g- l& V0 r
真係好似鬼= =
% f* K7 d0 D- F/ _- \如果我萬聖節化個鬼妝去玩,我d朋友同親人會以為我shot 左
8 W' Y. S* V7 e" @. g) g( L9 p4 f0下! 萬聖節個個都咁玩ga la, 咩年代呀你d 親友?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0