標題: 愛上穿絲襪和 T-back 的疑慮 [打印本頁]

作者: bt_boy    時間: 2012-2-23 21:37     標題: 愛上穿絲襪和 T-back 的疑慮

不知何時開始,漸漸愛上天天穿女裝T-back和絲襪, 也許是受太太的影響吧.
; J& Q/ E6 a8 O1 a1 ]3 x* q那我算是CD, 還是只是戀物而己呢?
作者: lunaseadesire    時間: 2012-2-23 22:39

我覺得兩樣都有啦
0 j( Q, E' n9 _5 Q$ y, }& i想買下樓主日日著嘅意思係咩﹖
5 E* ?! f' @" k+ g( Q你指你出街都會著﹖
作者: bt_boy    時間: 2012-2-23 23:08

引用:
原帖由 lunaseadesire 於 2012-2-23 22:39 發表   4 |0 a8 \6 o9 \, K- O
我覺得兩樣都有啦2 [. [" x! l# m$ b, c- Y
想買下樓主日日著嘅意思係咩﹖$ f" U6 d* R9 X) r" ~6 l6 D5 Z
你指你出街都會著﹖
, h. A; C5 k% F
基本上日日返工同weekend去街時都會著係入面.
作者: sabrina_t    時間: 2012-2-24 00:07

引用:
原帖由 bt_boy 於 2012-2-23 23:08 發表   
" q$ W( k4 a) g" g; j* `3 D
& z; @1 n* ^* g9 U; F0 A  K  N基本上日日返工同weekend去街時都會著係入面.
- {6 z) h& q( `" g, ~
我平時去到邊都女裝內褲同Legging打底
作者: sexmic    時間: 2012-2-24 00:19

我都係日日T-back, 間唔中絲襪, 有時加上肛塞, 但係只覺得我係戀物, 不是CD...
作者: lovecd888    時間: 2012-2-24 02:41

係只覺得係戀物, 不是CD...
作者: ydsncan    時間: 2012-2-24 06:02

樓主應該只是戀物而已
作者: bt_boy    時間: 2012-2-24 09:29

有時候腦裡也會一閃, 如果著裙和高跟感覺又會怎樣呢.
, \4 h" \( D2 s不過我也相信暫時只是戀物而己.
作者: tnt880714    時間: 2012-2-24 10:21

没事啊,自己喜欢就行了
作者: pantyhosemancc    時間: 2012-2-24 11:31

我也覺得是戀物。我便是愛絲襪褲。無乜想過變妝。
作者: BBS2006    時間: 2012-2-24 12:09

其實女士都有變物,其實點解要標纎男人鐘意女人野就叫戀物 '
作者: leventco    時間: 2012-2-25 16:16

有時候會穿出去...在外面時會有點小反悔,怕被看到...或是下面很卡 XD
作者: D27    時間: 2012-2-25 23:40

無用想太多,想做就去做,順其自然就O.K喇
作者: CroXL    時間: 2012-2-26 01:57

樓主跟我的情況差不多
# R. ?2 [; K; ~' H: ~3 E我覺得是戀物
作者: 1677    時間: 2012-2-26 03:22

樓主o既太太唔介意丈夫變裝?3 L7 f2 s- i8 ^: S  e/ v3 `
真係羨慕死!: C" n9 A. O7 n) V$ l
" c5 ~/ V% V" V
計我話,中意著乜咪著乜囉!  W5 |0 N1 {  k1 E
況且女裝內衣褲質地比男裝舒服......
作者: wawa520    時間: 2012-2-26 14:45

個人喜好~著得開心就得~~
作者: bt_boy    時間: 2012-2-26 20:58

引用:
原帖由 1677 於 2012-2-26 03:22 發表   ) K- g' N0 u3 S# q
樓主o既太太唔介意丈夫變裝?
! k8 Z3 T8 w# ?5 Z4 G+ I3 {真係羨慕死!! I# n; _& i( c8 k1 j8 u3 j% {
+ c! T8 j$ p3 W5 Y, n( v
計我話,中意著乜咪著乜囉!
- d" @! x- O( T況且女裝內衣褲質地比男裝舒服......
5 p; {5 M- `  k

1 p0 u5 R( G; P& ]& z; O佢只係唔介意我著女裝T-back同絲襪.3 l  Q+ d" z3 f* G! ?
不過女裝內衣褲質地的確係比男裝舒服.
作者: hamsters_miu    時間: 2012-2-26 23:15

著住絲襪同t-back造愛更正!
作者: kit90214    時間: 2012-3-1 23:04

係只覺得係戀物
作者: misslady    時間: 2012-3-2 18:52

haha.  good to wear the t-back
作者: obey0613    時間: 2012-3-16 16:30

那種觸感很舒服...可以你穿著會有安全感吧!!
作者: samou    時間: 2012-4-25 17:00     標題: 請問樓主:-

你是否同老婆一齊去買你著的T-Back ?
- M" C! o8 ]+ w( Z* `- w( @( x你老婆是否知你日日著T-Back和絲襪 ?
作者: Sakarlize    時間: 2012-4-26 04:49

我覺得cd係指完全係穿著女性服裝,只係獨愛一兩嘢,咁應該係戀物多些。
作者: pantman    時間: 2012-5-14 23:11

我喜歡著絲襪打飛機~
作者: misslady    時間: 2012-5-15 18:41

I like t-back

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0