標題: 問 女性荷爾蒙 [打印本頁]

作者: noriko    時間: 2012-3-3 01:41     標題: 問 女性荷爾蒙

如服用女性荷爾蒙藥一個月。。。身體會有什麼變化呢?
7 ]' _! l+ S- _% \6 m) M+ B第二個月又會點呢?
作者: meci    時間: 2012-3-3 12:34

你是不是想試試服用女性荷爾蒙藥
作者: sabrina_t    時間: 2012-3-3 14:56     標題: 回復 2# meci 的帖子

我都想試...聽講好似作用唔錯
作者: anthonyhk    時間: 2012-3-3 17:59

用藥前請留意以下貼子9 f2 S8 N, _- j2 u- b3 N
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=25877&extra=page%3D3. Z! }$ B& _% b' K2 z

% r% G1 x; I3 t0 c, O以上都有解釋部份比較大問題的副作用
作者: dove010185    時間: 2012-3-4 00:19

甘樣可能會攪到身子亂
作者: 08miki08    時間: 2012-3-4 13:41

我食咗都有幾個月啦,其實作用唔大, 只係皮膚白咗小小, 滑咗小小, 個胸大咗小小, 呢D變化細到人地都唔覺!$ j1 l4 T, |& ~  {( B/ s
但係副作用就好大, 例如一食咗藥就會好攰所以我會食完就訓覺, 同埋易病咗, 體能差咗!!!
作者: stg12345    時間: 2012-3-4 14:18

會減少 性慾 男性荷爾蒙被壓抑 會慢慢出現女性特徵0 L" l. ]8 i, S% e) _
食太過量 會不育
作者: 天龍    時間: 2012-3-4 22:36

小心適得其反...問醫生比較準
作者: stg12345    時間: 2012-3-5 00:33

食1月 份量5重 仲有機會返轉頭
作者: bbkululu    時間: 2012-3-5 01:03

冇太大分別,可能我只吃了一個月
作者: stg12345    時間: 2012-3-5 20:54

食左1個月 只會輕微變化 但胸口 係有少少改變
作者: ameifule    時間: 2012-3-6 04:33

效果確實有, ! M# r* R% F3 M
需劑量和時間足夠, 0 M$ U5 S$ u9 ?  j0 h4 U1 L; L: z
對健康傷害很大,
0 @- x" T9 j* }8 {  C- k請三思,

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0