標題: 第一次葵芳買OL裙∼❤ [打印本頁]

作者: ryoko    時間: 2012-3-7 01:01     標題: 第一次葵芳買OL裙∼❤

第一次出POST呀,多多指教!
! U( p5 y! Y4 V" y& R: o今日見到葵芳葵涌廣場二樓有間專買OL制服既舖頭,行咗好耐終於喺差別多10點趁周圍冇咁多人,
9 M+ E& Y6 P5 Y- O+ i# N+ z/ H即刻入去講SIZE俾佢聽,速買!個女店員仲好細心度個尺吋俾我睇,買$159,話唔啱仲可以換,so nice!% }, i# \; q$ C4 L: e1 e9 v
不過對面對正另一間舖,好怕俾個靚妹Sales望到><“,$ M' d% g3 p+ i- a3 h' ~" t0 D1 l2 J
其實喺個場見到好多裙都好鍾意呀,價錢又平,但全部都係少女Sales,真係唔係好夠膽入去買,
* S& q. }. |8 n2 T1 {2 s( S# X你哋知個場成日都人頭湧湧㗎啦!) N& z! [) E& z" `6 N# J
有冇朋友係呢個場買過裙呢?有冇邊間好既可以提供?D Sales見到有冇O哂咀呢?
/ P# A. X' u1 ~4 FTHANKS!
作者: KR7723    時間: 2012-3-7 01:39

請問大約係邊個位?
作者: ryoko    時間: 2012-3-7 01:53     標題: 回復 2# KR7723 的帖子

好似近扶手電梯左手邊第二條通道,你喺果層走一轉實揾到㗎,得佢一間專買OL套裝,( ?0 m- j  w: w, E  l
因為我入襯呢個場都唔知行咗去邊,周圍都差唔多∼XD
作者: 音樂家    時間: 2012-3-7 02:07

無錯, 葵涌個間真係買OL套裝, 不過佢買出黎係比網上貴好多, 同埋d款無咁新.
作者: wongkt    時間: 2012-3-7 02:38

有冇相睇下?
作者: 校服收藏者    時間: 2012-3-7 17:12

啱啱行過/ v0 C0 K7 x  ?; {: Y) `: i3 b
如果冇錯既話間鋪應該係C83(3)
作者: helpstar    時間: 2012-3-19 09:33

有無得即場試身?
作者: ryoko    時間: 2012-3-19 19:22     標題: 回復 7# helpstar 的帖子

應該就無,但唔啱可以換既!
作者: siuwing520    時間: 2012-3-19 19:32

我有個同學係果間做`-3-
作者: helpstar    時間: 2012-3-19 23:10

引用:
原帖由 ryoko 於 2012-3-19 19:22 發表   
  D* b8 C% j( y' v+ L應該就無,但唔啱可以換既!
9 m6 e. Q0 n: L2 i& W

& [$ n# R! S6 {1 C% a4 t) p9 ?係個地方無得換% r& H! ?2 s( S* s6 V
定係因為男兒身無得換1 @4 O' k& Y$ \6 a& p
thx
作者: ryoko    時間: 2012-3-20 13:22     標題: 回復 10# helpstar 的帖子

應該係個地方無得換><
作者: ryoko    時間: 2012-3-20 18:43     標題: 回復 9# siuwing520 的帖子

你同學係果個中年女人????定通常收舖先喺度果個中年男人???
作者: 校服收藏者    時間: 2012-4-6 09:36

有冇人知最大咩碼?
作者: 思欣BB    時間: 2012-6-14 12:29

,,,我都去過看看!可是都比較貴
作者: 校服收藏者    時間: 2013-10-4 12:57

最近有冇人去過呢間買?
作者: diegodie    時間: 2013-10-6 15:15

So good experenice
作者: mary08    時間: 2014-4-18 20:50

有無相看看??
作者: Vivian-Xie    時間: 2015-2-23 19:14

應該試下先買
作者: Annie2009    時間: 2015-4-12 02:31

too crown in Kwai Chung plaza

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0