標題: 有幾多姊妹鍾意著姊妹裙OR婚紗 ? [打印本頁]

作者: dogdogcom    時間: 2012-3-12 15:08     標題: 有幾多姊妹鍾意著姊妹裙OR婚紗 ?

我本人之前就勁鍾意校服裙 (尤其係白色同水手FEEL),不過近期玩禮服,婚紗,真係好好FEEL,加上個感覺真係好似人地大個女O甘。
作者: dove010185    時間: 2012-3-12 19:10

校服我都鐘意,其他麻麻
作者: Celina    時間: 2012-3-12 20:18

我鍾意姊妹裙,特別係絲綢質地嗰D。
作者: kin_321    時間: 2012-3-12 23:41

你地多數係邊買到嫁 ?
作者: bbalice    時間: 2012-3-12 23:57

婚紗禮服都好鍾意,不過太多款,有時睇啱一套,轉過頭又想買第二套
作者: misslady    時間: 2012-3-13 00:56

I like 婚紗.  but no space to store them.
作者: athl27    時間: 2012-3-17 00:22

我都有姊妹裙同婚紗, 真係好正
2 t8 V- l4 k2 ~( L8 r(明年仲有機會化女裝穿姊妹裙做姊妹)
作者: stellaleung    時間: 2012-3-17 01:00

引用:
原帖由 athl27 於 2012-3-17 00:22 發表   8 G! k  J$ n8 _7 z$ T
我都有姊妹裙同婚紗, 真係好正, E) c# A( s0 R" V3 I/ S
(明年仲有機會化女裝穿姊妹裙做姊妹)
0 g: `, ^8 I6 e+ r7 B
) L' B% [* X# ]( L* t4 [

" |" n; U" W" |6 s可以化女裝做姊妹?即係一大班真女生+妳一個CD的姊妹團?嘩,妳真好啦.....7 _3 c( D2 o" R7 l
我都好想試下著姊妹裙, 但係點樣搵到?校服反而容易買到......
作者: athl27    時間: 2012-3-18 03:59

引用:
原帖由 stellaleung 於 2012-3-17 01:00 發表   
% J& }7 a" @7 J+ R% P; [; n
9 I$ `0 t' P; ~( j( z6 v' J' ]5 n: J: T8 j! Y
+ ~' z2 P% F8 K- u' Y* y9 h
可以化女裝做姊妹?即係一大班真女生+妳一個CD的姊妹團?嘩,妳真好啦.....; w4 R+ E4 d' ^0 ^4 l) O
我都好想試下著姊妹裙, 但係點樣搵到?校服反而容易買到......
9 q" \  h+ b. D6 z" C姊妹裙唔難買, 你走去旺角金都或者尖沙咀百利都有大把, 再唔係旺角中心, 聯合廣場都有訂造.* g* n" D' W  P4 g: p" N
唔想露面的, 可以上淘寶網找找.
作者: stellaleung    時間: 2012-3-18 13:21

引用:
原帖由 athl27 於 2012-3-18 03:59 發表   
0 r; m% Y) n' S+ ?+ `. V
- ^& S, |/ N8 T姊妹裙唔難買, 你走去旺角金都或者尖沙咀百利都有大把, 再唔係旺角中心, 聯合廣場都有訂造.
1 K/ i0 y8 v! @2 Y3 O唔想露面的, 可以上淘寶網找找.
' P& j7 t3 ^) g) c. A0 u% ]

- E# g9 e7 v/ l$ J謝謝!但係,點開口買/訂造?絲襪內衣個類都可以話買俾女友,姊妹裙無理由話買俾女友,而女友身材又咁岩同自己一樣.
0 Z7 O! Z: K. |8 m* x8 J9 O2 n# }上網又驚SIZE唔岩.
作者: kin_321    時間: 2012-3-19 01:56     標題: 回復 9# athl27 的帖子

想請教你會推薦邊間鋪嫁><?同埋點開口=口=?她們不會為難cd???謝謝
作者: athl27    時間: 2012-3-22 00:47

引用:
原帖由 kin_321 於 2012-3-19 01:56 發表   ) r+ k& \+ f2 d$ `% D4 n
想請教你會推薦邊間鋪嫁>
0 N8 z: e" F" F; f) G+ q如果你心目中已知自己SIZE, 再去買, 基本上都唔會點過問, 問起的咪話送給朋友生日/宴會著囉, 至於邊一間, 基本上冇乜所謂, 有時有D店會將D人地撻訂/倉底的裙特價出售的, 個架仲係擺店門, 留意一下, 可能有啱心水的.
3 Q! _+ Z5 v* e+ H( G) i: v) J. {# {2 M
個人覺得百利的裙價格比較相宜, 而且較多倉底特價貨, 金都可以一行, 間唔中都會執到平野.
* @2 }1 h& M9 q+ v8 X" |3 S( A
- m4 J# O- B: v1 _7 r& [' N/ N再唔係, 旺角中心, 旺角新之城都有店賣姊妹裙
" c- Q( {& r: m
. Z& O) S. E7 g7 i[ 本帖最後由 athl27 於 2012-3-22 00:51 編輯 ]
作者: mnrvid    時間: 2012-3-22 00:58

興趣不大, 最喜歡的還是洋裝~
作者: bbkululu    時間: 2012-3-22 01:04

姊妹裙好靚喔
作者: NWFB_970    時間: 2012-3-24 02:16

我係超鍾意婚紗, 買完一件又一件, 好想日日著
作者: NWFB_970    時間: 2012-3-24 02:17

引用:
原帖由 dogdogcom 於 2012-3-12 15:08 發表   
* J/ }+ ?- Y/ L  B- l/ k我本人之前就勁鍾意校服裙 (尤其係白色同水手FEEL),不過近期玩禮服,婚紗,真係好好FEEL,加上個感覺真係好似人地大個女O甘。
5 A# z0 g0 n+ N. R; ~' |' N. D2 Z9 ]/ m

: r& I* I7 ~* D9 }! C我以前都只係鍾意校服, 但同你一樣, 現在只玩婚紗, 好女仔好純潔
作者: athl27    時間: 2012-5-31 23:39

金都地庫有間店D姊妹/伴娘裙大部份都係$200一條, 但不包改
作者: mecy    時間: 2012-6-6 07:34

婚紗禮服都好鍾意好想日日著
作者: 993523999    時間: 2012-6-23 23:41

比較中意校服~
作者: yy326    時間: 2012-6-26 17:21

大多數都係絲質, 我麻麻地
作者: tracy4    時間: 2012-6-26 22:12

好多都想買,但係屋企位唔多,唔知點放
作者: ddccbbaa    時間: 2012-7-6 14:38

禮服我都鐘意
作者: cindychan    時間: 2012-7-7 00:18

姐妹裙不錯$ C( S! r) W: O6 x; w1 c  A
很性感的說
作者: ckchan4000    時間: 2012-7-12 01:22     標題: 回復 1# dogdogcom 的帖子

有無相睇 ?
作者: boy54321    時間: 2012-7-14 14:02

婚紗禮服我都好鍾意,最好就著住去開心
作者: aria    時間: 2012-7-15 09:30

鈡意就非常鈡意但好難入手

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0