標題: 上星期4去左西環玲瓏内衣店買bra [打印本頁]

作者: pcken    時間: 2012-3-12 17:42     標題: 上星期4去左西環玲瓏内衣店買bra

上星期4去左西環玲瓏内衣店,知前有姊妹係度買個話好易買。放工坐電車去創業廣場。聽姊妹講9點後個商埸冇乜人的,去到上二樓轉右,睇見冇人係內便就入去。今次係想買有d brand 嘅bra e.g. wacoal or triumph.
4 ^5 M3 v: n& x0 o
& I9 m  g0 b3 r6 ~' C/ K. r我直接同sales講想睇wacoal d bra 同係我著,佢冇嚇親,好好問我想要咩類,我同我講我係著咩size先岩我tim. 佢話都多男仔黎買野。叫我們唔需要咁驚買女仔野。
: U7 {5 f4 P+ N$ [- _* K6 C* Z5 @
/ h; s+ J6 a1 `% r0 {2 T  {! R最後買左個 wacoal bra set and 一條triumph 底底,total $470. 走前叫我有空時再來買。
& |1 h) a8 S4 Y' x9 f7 m1 X1 r4 S$ B5 x4 R# w. W
返到屈屋企著上身。華,好岩身好fit好舒服。我未試咁好著bra, 真係一份錢一份貨。
$ i/ [- W& d+ v1 w4 o   G" w/ @/ z% ~" X2 @) _, S: x
我覺得一定要推介比大家。
作者: dove010185    時間: 2012-3-12 19:10

你有夠膽,真係好勁
作者: hosa    時間: 2012-3-12 19:33

請問e間舖現在有無折扣呢?
作者: pcken    時間: 2012-3-12 19:55

我諗伱買得多先有囉!
作者: mandylieu    時間: 2012-3-12 20:09

我想問個sales係咩野年紀?  好人嗎?  通常中年女人會無咁抗拒CD顧客....
作者: D27    時間: 2012-3-12 21:52

係呀!呢間就係我經常去幫趁個間鋪囉,個sales其實係老闆娘叫阿May,
( G1 o" f4 Q! ^; Z: K! R" |% h# s佢真係好好人架。
作者: kkmonster    時間: 2012-3-12 21:58

你有冇即場試?
作者: pcken    時間: 2012-3-12 22:16

冇得即場試架,老闆娘話唔係好方便。
作者: pcken    時間: 2012-3-12 22:18     標題: 回復 6# D27 的帖子

你買咩bra多架?
作者: 1980718    時間: 2012-3-12 23:56

看來是姐妹們一個不錯的購物點呢!
作者: misslady    時間: 2012-3-13 00:55

if any Japanese style Wacoal ?
作者: samou    時間: 2012-3-13 11:27

著上身看看, 期待!
作者: applebaby    時間: 2012-3-13 16:09

我第一次買都好驚,但係,買完的興奮心情,總覺得係值架。
作者: D27    時間: 2012-3-13 19:47

引用:
原帖由 pcken 於 2012-3-12 22:18 發表   , D( a; A+ [$ D3 P0 X* k- H$ s
你買咩bra多架?
% V: Y& s; d# l
我多數係買底褲同絲襪,買bra我都係返大陸買,9 E) z3 ?+ x2 ~3 V
貪佢可以即埸試
作者: pcken    時間: 2012-3-13 23:14

個日買bra D相 upload 左啦, be my guess

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0