標題: 有冇姐妹試過..... [打印本頁]

作者: Candy=)    時間: 2012-3-13 01:32     標題: 有冇姐妹試過.....

CD的時候相信大部份姐妹都會影相$ w! T: t) g1 Q# a0 w5 n$ J
但係唔知大家會唔會好似我咁樣呢, q5 c; x7 v" h6 j1 U* D( u
有D想當初影睇果陣係滿意既4 n: o% g4 N& S$ T7 g
但一段時間睇返之後會覺得冇當初好睇仲覺得難睇左TIM
4 Q3 @. {4 B+ ^- Q9 L2 R. _我就會咁...
作者: ameifule    時間: 2012-3-13 01:46

me too
. L# i! i8 D! t; o4 X一段時間後, 就覺得以前照片很醜
作者: Candy=)    時間: 2012-3-13 01:57

引用:
原帖由 ameifule 於 2012-3-13 01:46 發表   
0 ?4 s8 D) }' Q  Eme too2 H  l0 y5 o! E* j% p/ f
一段時間後, 就覺得以前照片很醜
& v/ g, b* L3 k% B當時還會想知道自己為什麼會這樣 ...
作者: mercury1    時間: 2012-3-13 02:08

都唔知點解 對住塊鏡影時好好地 一存入電腦就覺得影到好差- I* g* a1 K; |" L, O" p* F
一百張得+張可以見人。加上由3m一張改到129kb啲品質唔差就假嘅
" @9 a  U5 ]& K. v所以我都張最好的放上來、之後睇返都唔覺差
作者: cdgaga    時間: 2012-3-13 02:43

咁咪delete咗佢…影過啲靚啲架囉…我自己都係咁…
作者: loklok0106    時間: 2012-3-13 15:38

會唔會係因為你靚左+ w* @1 }/ F/ T8 ~
所以覺得以前D相樣衰?
作者: siutung    時間: 2012-3-13 17:46

我都覺得會呀......><
作者: Candy=)    時間: 2012-3-13 23:06

引用:
原帖由 loklok0106 於 2012-3-13 15:38 發表   
. e1 X4 M6 b/ U; }: p$ Z" {4 e會唔會係因為你靚左
$ h, @1 l+ X5 z, @所以覺得以前D相樣衰?
5 g, ]# x2 k9 Z+ q2 K' X6 X希望啦" o+ O  N9 [. C
但係會覺得好樣衰><
作者: gmomo    時間: 2012-3-14 00:37

會,正常C唔CD影相會咁。
# O* b9 Y. ~/ U* ]' S8 i/ G; G好正常喎。
作者: Candy=)    時間: 2012-3-14 01:02

引用:
原帖由 gmomo 於 2012-3-14 00:37 發表   
. u: h" g, k$ o. f' a5 P會,正常C唔CD影相會咁。, ~# A% _# k. ~6 b/ k
好正常喎。
+ F9 m$ r! G) V$ |吓....其實我CD才多影相...
作者: shanaslala    時間: 2012-3-14 01:27

其實我一見返自己以前果D相都好想刪晒佢, 真係覺得難睇咗1 [- p- G% {( d) b; C$ c
又唔捨得..始終係自己既回憶黎嘛.
作者: Candy=)    時間: 2012-3-14 01:52

引用:
原帖由 shanaslala 於 2012-3-14 01:27 發表   $ B0 v$ R9 _' [6 I
其實我一見返自己以前果D相都好想刪晒佢, 真係覺得難睇咗4 R. {0 c( n9 s0 H, b; p, y3 i
又唔捨得..始終係自己既回憶黎嘛.
( U% x; o6 m* t7 r# m( p' a0 w# v5 h同道中人4 Q/ e' x2 ^) v! J  _# ?1 {3 y
我好多相都DEL了

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0