標題: 有冇人好似我咁樣CD? [打印本頁]

作者: Mylene2    時間: 2012-3-15 13:54     標題: 有冇人好似我咁樣CD?

我自己通常都會咁:有時突然會有好強烈做女仔既衝動,跟住著曬成身女裝,幻想自己係女仔,跟住就會超興奮同滿足感。
# b, y4 \3 r: ?+ _. m3 d" c1 o興奮到極點,就會扒在床上情不自禁地摩擦起來,一面磨一面幻想自己是女仔,不過完事後通常都會即時冇左著女裝既興趣,會好快除曬d女裝,
  Q$ N" ]9 y! _! S然後覺得自己好傻。不過過左一排又咁樣循環落去,有冇人都會出現同樣情況???
作者: pcken    時間: 2012-3-15 14:09

我都會咁做。但唔係咁多
作者: Candy=)    時間: 2012-3-15 14:29

性欲方面就冇,只係影下相就算% |! C' o$ z7 Z& A
cd時會好開心& e' ?( Q$ Q4 o; k- y$ o& Y
不過之後覺得自己好傻想介。不過過左一排又咁樣循環落去xdd
作者: Sherman    時間: 2012-3-15 14:53

呢種是 TV....
作者: iamonheel    時間: 2012-3-15 15:35

好正常啫 大把係咁
作者: mnrvid    時間: 2012-3-15 16:11

初期常有的行為.......8 c# ^; l% X- W3 J% a
但其實已有點不像cd了......
作者: kn6125    時間: 2012-3-15 17:50

我也是一樣................................
作者: karen0129lai    時間: 2012-3-15 20:04

無喎~' ^5 g' s( h8 O
有時會有性幻想既, 不過唔會話要去滿足性慾先著女裝, 更唔會一搞完自己就除返晒D女裝囉~
作者: 820plastic    時間: 2012-3-15 21:36

我同樓主一樣....
作者: fung2006    時間: 2012-3-16 09:46

起初會啊,
6 l1 m9 p' o, R( y不過呢家反而響屋企著衫過成日...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0