標題: 關於女仔果D內衣(胸衣) [打印本頁]

作者: szxc2    時間: 2012-3-18 21:20     標題: 關於女仔果D內衣(胸衣)

關於女仔果D內衣(胸衣):! I' h) X( U* G4 h0 P# E0 G
0 V& _+ o$ S1 Y
今日去元朗黃洪記見到有女仔果D內衣,之後晚上7點幾終於鼓起勇氣(其實已經在附近行了數圈)走入去(入去之前見到入面無人所以先夠膽行入去),同佢場講:「我幫女朋友買內衣,有咩款?」之後佢仲叫我自己慢慢選擇,我選擇完後就同佢講SIZE(之前已經量度左胸圍同高度),佢就咁賣左俾我(兩件唔同款)(一件仲要有胸墊架,我本來都唔知會有)!勁平囉!(兩件:$35!!註:有唔同款,價錢不同,最平好似$15/16,最貴好似$2x): q! k- Q7 s% u; G

+ I% L; R7 H& x0 Q. D1 f- |非常鼓勵CD兄想買女仔內衣又唔夠膽買既去黃洪記買(最好響上午10點附近或下午7點至8點,會好少人或無人)XD
; p( i; j5 z5 f: Z) ^4 ^
9 ]0 o# g* |/ N, u0 f& r(希望各位能買到自己的「心頭好」吧!XD)
作者: ameifule    時間: 2012-3-18 23:43

直接網購就好了, 省的尷尬
作者: D27    時間: 2012-3-19 00:04

引用:
原帖由 ameifule 於 2012-3-18 23:43 發表   1 _3 i: t' A& B9 d! M9 s
直接網購就好了, 省的尷尬
3 l" n- h9 h" v網購是不錯,但就缺少子選的樂趣和試的興奮。
作者: wawa520    時間: 2012-3-19 00:12

我都喺直接網購
作者: kaka619    時間: 2012-3-19 02:08

有冇詳細少少的地址??
作者: loklok0106    時間: 2012-3-19 05:18

網購好似方便D
3 ^' k4 o# X) \0 q) J) H- E有相睇
  f% h* N0 ^' i+ z  C* A9 y啱心水既仲可以寄上門(多數)) G3 V5 Q% {$ B
唔駛入去買咁尷尬
作者: alienuso    時間: 2012-3-19 09:43

網上買 的,還是好一點
作者: 早月女    時間: 2012-3-19 16:37

我都係上網買
作者: pong_bo    時間: 2012-3-23 14:32

邊到~可以講清楚少少嗎?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0