標題: 其實, 這裡有沒有女生? [打印本頁]

作者: mnrvid    時間: 2012-3-21 13:18     標題: 其實, 這裡有沒有女生?

如題......' p2 Y( `0 c# O/ Z
說實在, 是很想交一個能接受CD的女性朋友,
, {- z! B& [. V畢竟自己只是CD, 其實有很多事情都想去問問看真正的女生
作者: 早月女    時間: 2012-3-21 16:50

我估有好少
作者: stg12345    時間: 2012-3-21 18:43

應該有路人甲
作者: chung1362    時間: 2012-3-21 23:03

多數無啦~~~
作者: bbkululu    時間: 2012-3-21 23:43

坦白同朋友講,好多都接受,我有fd接受到我cd而且幫埋我化妝tim
作者: mnrvid    時間: 2012-3-21 23:49

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-3-21 23:43 發表   : ]- k' }& i2 B" B) D/ X: R
坦白同朋友講,好多都接受,我有fd接受到我cd而且幫埋我化妝tim
( Z# U4 h- f! f7 u2 W3 a2 D

$ q: D* u# G3 m1 M- t: R# i那真好呢( s" J! C+ n! g$ o
% U* l5 u4 b. e* s8 e
至於小妹方面, 實在沒把握跟身邊的(男性)朋友坦白, 除非, 自己CD得超漂亮, . h6 G" J7 ^  }* M/ }! D* Z: @
那群色胚才有可能接受 = =8 u4 [: m7 q4 l/ O' p" k

: g) y+ ?6 G1 K0 h5 w6 o女性朋友方面, 本來已經沒有認識很多, 再加上又不是超級熟, 所以比跟男性朋友更難開口OTZ
作者: bbkululu    時間: 2012-3-22 00:20

引用:
原帖由 mnrvid 於 2012-3-21 23:49 發表   ; j6 j' c9 w& @1 @0 n/ F

4 b+ r# }4 s& }3 |( j1 A1 [& z' s5 h. S5 T5 U+ S/ D
那真好呢9 r: k7 W  o- J% J! f6 Q3 x, g. A6 ?
/ X& N- t( o0 X7 z
至於小妹方面, 實在沒把握跟身邊的(男性)朋友坦白, 除非, 自己CD得超漂亮,
: k0 c' w! d6 Y6 A2 q那群色胚才有可能接受 = =: M& d2 \  D( I
" a* }) T- f* R0 C
女性朋友方面, 本來已經沒有認識很多, 再加上又不是超級熟, 所以比跟男性朋友更難開口OT ...
5 X4 [' I& }' s8 i; b$ c
男性朋友我不算多,而且我現左識一些新的女性朋友,我會說明我自己有這個問題,所以她們都沒太大問題
作者: mnrvid    時間: 2012-3-22 00:34

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-3-22 00:20 發表   8 B" i( T* p% N$ s  ^7 b

1 j6 L$ e( G+ e' i男性朋友我不算多,而且我現左識一些新的女性朋友,我會說明我自己有這個問題,所以她們都沒太大問題
* o0 Q, z' o0 r! m& q* J) R3 @+ N. F# s0 w) W2 T' W: I
那...下次小妹也試試看好了^^
作者: 火靈兒    時間: 2012-3-22 05:48

我有女性朋友都知道仲得閒教左我好多野
作者: Sila_Ko    時間: 2012-3-22 13:08

有時連我自己都唔清楚自己想點$ K4 z0 j% C9 o5 e1 B/ e7 }
好難同人地開口講, y' M* \$ O7 p* H8 P+ [3 {, ?
# B7 z+ F# [/ Z& f  M
如果有個女性朋友幫忙就好鳥
作者: mandylieu    時間: 2012-3-22 13:50

我估女性比較容易接受男同性戀係CD, 如果異性戀者係CD, 很多女性會覺得佢地變變地態, 也懼怕異性戀CD同佢地做朋友是另有企圖
作者: mnrvid    時間: 2012-3-22 23:08

引用:
原帖由 Sila_Ko 於 2012-3-22 13:08 發表   ) M4 n7 i' H4 t- R
有時連我自己都唔清楚自己想點
: V" L9 Y+ @% A" B4 u$ T好難同人地開口講9 @, ]" R+ {0 Y1 C' Y. u

7 _1 u- u& n! R5 u" W如果有個女性朋友幫忙就好鳥
& Q  Q' D* N% J9 C8 H8 o, T

( [: F, ?( ]* {3 e
$ Y3 J- V5 m3 W3 ^: x我覺得自己是希望跟女生/CD一起打扮, FEELING會好正
作者: mnrvid    時間: 2012-3-22 23:08

引用:
原帖由 mandylieu 於 2012-3-22 13:50 發表   $ \( X. L" D! `! e
我估女性比較容易接受男同性戀係CD, 如果異性戀者係CD, 很多女性會覺得佢地變變地態, 也懼怕異性戀CD同佢地做朋友是另有企圖
' f; O. \' J- O' l: l; [( B7 p# d' R) B
1 ?' {% Y7 G  Z& E0 B& v3 r說得也是...很認同...
作者: 宥曈    時間: 2012-3-22 23:31

我 覺得除非一開始就知
1 S8 x, z, ^7 |9 a如果唔係都幾難接受
作者: Sakarlize    時間: 2012-3-23 05:39

我估有呀 因CD並不是男性的專利洛
作者: mnrvid    時間: 2012-3-23 10:53

引用:
原帖由 Sakarlize 於 2012-3-23 05:39 發表   3 G) [  E/ H# h0 i) V/ L
我估有呀 因CD並不是男性的專利洛
- _0 @9 w) N+ b- p# k; B' P% p6 P2 x4 @1 }
不過在這裡我強烈的感覺到, CD的只有男生...><
作者: kkmonster    時間: 2012-3-24 14:29

TB 朋友會唔會較易接受?
8 u# i8 _: K, }) \( y互相教大定做異性
作者: ebullient777    時間: 2012-3-24 18:23

我都覺得男同性CD易比人接受...如果唔係就當變態= =

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0