標題: 新人+煩腦 [打印本頁]

作者: ebullient777    時間: 2012-3-24 19:52     標題: 新人+煩腦

我都好想CD出街牙....  t) [! b* ^! N$ c
但我又唔白正, 又多D手毛腳毛... 又男人聲= =4 M: J1 [' x1 Q  G3 r" e
唉.......... 唯有係屋企先夠膽著女裝......
作者: 偽娘    時間: 2012-3-24 20:18

<<我都唔易...
" Q3 T! _& z, o. ?; E出街唔一定要出聲 !!* m$ }; Q9 v0 U1 G% `) f9 ?: D& H
毛毛-.- 搞點哂佢咪得
作者: ebullient777    時間: 2012-3-24 23:07

我做D粗重行業, 無LALA攪哂D毛毛會好怪) y! X7 N* L$ N3 R# d
總之要真係出街好似無從入手咁...= =
作者: 123jay    時間: 2012-3-24 23:11

可以試下長裙加厚絲襪
作者: 口罩    時間: 2012-3-25 01:23

最佳CD地點,YOUR HOME
作者: BB36    時間: 2012-3-25 02:38

買啲180D絲襪著未唔會露毛囉!不過都好貴下.
作者: 1677    時間: 2012-3-25 02:53

引用:
原帖由 BB36 於 2012-3-25 02:38 發表   ; X& [6 n: `+ g1 n* V& b
買啲180D絲襪著未唔會露毛囉!不過都好貴下.
/ J/ F5 [9 I  T$ l0 ]/ O& I

) A8 U8 |; s7 K+ F4 u一般厚絲襪都係三四十蚊,唔會好貴喎!+ q5 q0 }- J+ @0 b
3 F3 X* F: b1 g+ V& \0 c. r: N
反而裙啦,鞋啦,bra啦,加加埋埋就要好幾百
作者: fung2006    時間: 2012-3-25 11:16

我都覺得自己體毛多,又唔白,5 s4 c+ D9 B8 o- S
所以唔敢出街,響屋企cd

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0