標題: 忠告各位大叔不要縱慾太深! [打印本頁]

作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2012-3-31 01:57     標題: 忠告各位大叔不要縱慾太深!

( 以下所打的全部只係我的個人感受 )
- t/ Z9 L6 B) j* b成日都見到有好多啊叔/ 男人 開POST / MSN /facebook add 人話玩' c3 f$ U  q1 P8 H4 I2 N+ M

2 ^# |' h% V, y% m5 @  o其實講到尾 味又係玩口交之類的玩意7 q8 [) a3 C4 ~- @5 u9 g

. g0 E  f, A: @8 k我係路過既 , 雖然都比人甘樣問過, 第一句就問拿相
$ ?- T' p: v0 U! K2 B4 ^4 w9 k' v8 V
老實講 我個人真係非常反感
7 ~( z9 i  H1 L# {& w2 D
  J1 T1 y, V' @比人插都係甘話 呢個世界真係冇甘多free lunch , 甘樣搵sex partner 真係令人反胃
6 M  m  U: A. g; d- o5 K
6 P2 u. l* X  I* w2 t% d有人會話 , 一個願打,一個願捱 win-win situation WO , 有咩問題
: E3 \& g. e" @. Y% n* L. o3 h" I8 O* }2 @2 h) _8 R7 }( Y3 N
甘我而家就話比你知有咩問題 / e% n" [5 t! Q. ^4 {7 [2 y& \
# v$ n5 O5 Q* W1 }' d
我讀經濟既 知道咩係私人得益同社會成本既分歧5 r' m+ K* I5 A' w7 ~4 h& i
# W& n9 ^0 v8 e$ z, J- g/ ^
那些人自己係玩得開心,食到free lunch
: `7 ^' \; e9 l& M# O( F
5 h$ ^. n% N* S. u8 b9 W3 j- m不過就影響曬成個群體的形象  搞到外面的人多數都覺得 cd 就係為了satisfy 性需要 / 性慾望
  n5 f. k+ s3 n4 W% U  ecd 就會做的變態野
5 y6 p; A  Y( D0 @" v" C; u& W! L7 B: Z3 i
甘同少數人cd 之後去偷窺 ,去犯法 然後影響成個群體的形象有咩分別?
# V" j' u4 J1 @# r7 M5 J+ _  r
# u0 Y0 O, S3 i) x/ C1 r$ F- d2 }( J0 z5 {; ~! E
唔好假設多數cd 都係色中餓鬼 就大搖大擺開post / 胡亂add 人 去搵人玩 (make sex); x( `/ l9 I7 T4 F- I6 |& t) E4 I

e, b) d+ O; \形象係無形資產, 沒有人知值幾多錢 , T4 j1 o8 J$ A
# B& B4 i  \9 s- z/ U6 f
但至少會有人在乎 ! 0 K( {* j0 x8 E6 D9 K

) w- Z! O! b5 N4 H% w+ c6 j2 v5 C$ g
忠告各位大叔  有性活動係人既天性 ,不過適可而止 , 唔好縱慾太深! 需知獵犬終需山上喪, 雞虫終必花柳亡! ; B' U$ x; i6 M  |

; o  _  W0 z& V% \' U(以上純為個人意見)* n! _$ t: p7 i; j; Z4 _
! j0 K: U' V1 B! C) z4 U" c: ^! U
作者: karen0129lai    時間: 2012-3-31 02:12

我撐你啊~
% R) N. J1 Y7 T4 g幾年之前, 我仲係好天真, 好易信人既時候, 上網識左個叔叔...' F; o" y; j3 m; p7 v; n& }
識左一個月唔夠就約我出街... 仲一黎就約去酒店...
% k- Q9 W5 o  f5 ~; x結果我無應承, 無去~ 之後佢再搵我都唔理佢...
- v  y8 v! u8 N; W$ M" |心諗: 你係咪有問題架... 我係CD... 你唔係諗住個個女仔都會隨便同個識左無耐(其實都未係好識囉~) 既人發生關係呀...
3 k* H7 s8 O2 J; ?  e搞到一般人咩都唔知就以為CD-變態既其實唔係CD既人, 而係果D想對CD做D變態野既人囉~
作者: 口罩    時間: 2012-3-31 04:39

後生冇色鬼變態XD # [, u8 K( o' @5 ?2 ?7 x! y
Puru puru puru ~
作者: ytli2000    時間: 2012-3-31 06:55

又唔係只係叔叔係咁既,有CD都係咁,第一句就盤你資料,第二句之後就想約出黎
0 z3 S9 `) J9 w, Q0 O  n/ B有D重過份到相都唔比人睇就想約出黎,重話自己保證靚女   y/ d* w' C* H6 D
不過老實講十個叔叔七個色啦
作者: FS6573    時間: 2012-3-31 12:07     標題: 回復 1# 傅千紅(KIRA) 的帖子

我非常同意。
作者: uniform    時間: 2012-3-31 13:41     標題: 回復 1# 傅千紅(KIRA) 的帖子

絕對贊同。
作者: Sila_Ko    時間: 2012-3-31 16:42

好多人對cd印象唔好
; n3 L- r4 h' y. Q3 u某種度真係多得呢啲人唔少............. `% X4 g# s- v) G! @
: U& J9 j; {5 k* F8 R
唉,小妹只係單純想做下女生啫
作者: nuwkov    時間: 2012-3-31 21:26

依家如果有人加我就问我要相片,相册密码之类,我係直接拉入黑名单.
作者: PONPON    時間: 2012-4-1 13:15

讚同...就是很多怪叔叔

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0