標題: /.............................. [打印本頁]

作者: Learner911    時間: 2012-4-2 22:41     標題: /..............................

/..............................
* _" z7 a4 ^$ t$ X" V
0 P9 V1 o" i0 T& w[ 本帖最後由 Learner911 於 2012-4-25 18:23 編輯 ]
作者: 08miki08    時間: 2012-4-3 00:10

我想係女仔, 唔洗太靚, 只係一個普通見得人嘅女仔就OK啦!
作者: trytryman    時間: 2012-4-3 00:14

我都覺得做女仔好D~
作者: bbkululu    時間: 2012-4-3 00:24

一定係女仔=]
作者: ~RaVe~    時間: 2012-4-3 02:52

梗係做個又瘦又靚~引死男仔既靚女
作者: Sakarlize    時間: 2012-4-3 04:59

係要做女仔,仲要係自己鍾意的國家出生,唔好係啲無女權及膚色偏黑的地方就得o架!
作者: GEM    時間: 2012-4-3 13:15

引用:
原帖由 Sakarlize 於 3/4/2012 04:59 發表   
6 u7 Y& X( F) o$ H係要做女仔,仲要係自己鍾意的國家出生,唔好係啲無女權及膚色偏黑的地方就得o架!
/ T! z5 u; G3 P% }
同意, \0 W5 P- f' T4 X% X  O' `% R
仲要唔好係D落後國家出生
作者: karen0129lai    時間: 2012-4-4 00:22

有得選埋邊度出世呀...
7 N9 J% O- |( }: t/ F6 L我要做個樣靚身材正既台妹~
作者: Sila_Ko    時間: 2012-4-4 10:48

我會做日本妹啦6 `' Y2 ?( y3 J/ E7 j! e  E8 t
雖然日本文化對女生嘅限制幾多2 x6 n5 f, [7 B3 ^- K
但可以做個優雅有氣質又可愛嘅女生都唔錯2 ^! d: o6 j$ j% f6 q! I6 h
又有先進科技幫自己扮靚
作者: kura    時間: 2012-4-17 05:54

當然是選女生
作者: abc3322    時間: 2012-4-17 18:46

當然係女仔啦。日日夜夜都想做個女仔,好想有一日起身變左女仔or同人交換左靈魂
作者: wwy1989    時間: 2012-4-17 19:06

引用:
原帖由 abc3322 於 2012-4-17 18:46 發表   1 d. ]0 w6 v  s. d
當然係女仔啦。日日夜夜都想做個女仔,好想有一日起身變左女仔or同人交換左靈魂
4 m$ C, X9 p( ^" _( i0 b2 J
* l0 |; b5 v9 Y9 l' L7 v4 `2 W
同意!成日都諗有種藥可以訓前吃
0 Z2 g) r5 F0 O4 b: k訓醒就可以變男仔亦得,變女仔亦得,得左!
作者: Sila_Ko    時間: 2012-4-17 23:36

引用:
原帖由 wwy1989 於 17-4-2012 19:06 發表   
, D8 x0 ?. ^9 K9 |& L4 R
5 }+ N9 `! J9 n
9 }$ M3 b3 `# }: O# x同意!成日都諗有種藥可以訓前吃9 q( ~0 ]" x5 N
訓醒就可以變男仔亦得,變女仔亦得,得左!
3 L/ U( g: I. y: @/ A$ P; v如果係就好; F5 [) ^! ~% ^1 x( o2 ]
咁多數時間都可以用女生身份生活
作者: jacky1083    時間: 2012-4-18 00:29

我想做一個又瘦又靚既靚女^^
作者: lkysu    時間: 2012-4-18 01:45

我會選擇女3 {( q8 A* V/ j
可以著裙而且易搵工
作者: 迷夢雪姬    時間: 2012-4-18 05:21

我寧願做番男仔 不過要系日本男仔..之後再做番CD XDDDD
作者: w-wing    時間: 2012-4-19 06:46

作者: cindychan    時間: 2012-4-22 00:14

girl
. i( l; `9 M' S* x! O7 b$ t# E a pretty one

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0