標題: 星期六去買絲襪, 大家比d 意見啊!! [打印本頁]

作者: ph2007    時間: 2009-1-22 21:55     標題: 星期六去買絲襪, 大家比d 意見啊!!

屋企已經有好多黑色厚身絲襪(超過十對), 有d 有暗花, 有 d 有其他花紋, 用來打JJ都係來來去去都係幾對, 所以有 d 悶。其實我揀絲襪o既原則係有幾點:# ]# K( Q$ }( T6 _' `# D
; ?- e2 }: H& H+ |1 Y
1. 長度要夠 (唔係點打呢?) ' V! c. y/ i* W7 e7 M; z3 f
2. 要夠緊身 (會 high d)
2 L, ]- |  u  |( w. ~: O+ ~3. 要夠滑 (摸上手會 high d)
% B3 K/ E, ]5 s2 Z- m4. 要耐用 (可以打好多次都唔爛)
8 r: d5 _5 H. O& K4 l, J
$ d# t1 O" O/ s5 i; T/ L所以我都係鍾意用厚絲打多, 星期六會去買絲襪, 大家又有乜o野意見?
作者: samph    時間: 2009-1-23 00:55

我都想買返d絲襪著呀!
; Y* v0 I' v1 H9 z$ U' @7 |( R$ d你去邊到買絲襪?有無d少人流地方可以介紹下?
作者: mycat    時間: 2009-1-23 01:38

要純色- -||去百貨公司女裝部...起碼都要120D 以上啦 天鵝X果類質料
作者: tsuick    時間: 2009-1-23 03:04

百貨公司都有? 其實我唔識買嫁 去鋪頭仔買多,我都鍾意厚絲嫁,不過係彩色,純色,我唔太鍾意花紋,我最近鍾意左厚白色,好靚靚
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2009-1-23 09:26

引用:
原帖由 tsuick 於 2009-1-23 03:04 發表
5 [& @$ I/ n4 h1 @百貨公司都有? 其實我唔識買嫁 去鋪頭仔買多,我都鍾意厚絲嫁,不過係彩色,純色,我唔太鍾意花紋,我最近鍾意左厚白色,好靚靚
1 x! X: f8 {3 t+ ~
有無相呀, 貼黎睇下
作者: yingkit2008    時間: 2009-1-23 21:41     標題: 回復 5# 的帖子

我都想睇啊!
作者: matthew02270    時間: 2009-1-29 11:55

作者: 馬斯丹    時間: 2010-3-18 22:12

引用:
原帖由 matthew02270 於 2009-1-29 11:55 發表   
  T9 r. Y- @: s9 P! h我想問一個問題
  `6 U4 C, j$ m4 d& T- B我自己本身有幾對襪褲=.=" v( {7 \( y( O& S0 }
你係成條著上身打定係就咁套住打...8 B  n+ n5 x" b2 h, q4 n3 N
如果成條著之後又要洗咪勁煩
, e% E9 b. W# C! Y% kor你唔係用襪褲?用7分果d?\
+ |& L- p3 i! [, r/ Athx
/ w- \* K) R0 E" q5 r
成條著住打 果種感覺 HIGH好多 磨下磨下咁
作者: Lakesouth    時間: 2010-3-20 00:13

成條著感覺好好多
作者: 陳真    時間: 2010-3-20 10:46

引用:
原帖由 mycat 於 2009-1-23 01:38 發表   
* t1 u/ v6 v) [( W要純色- -||去百貨公司女裝部...起碼都要120D 以上啦 天鵝X果類質料
) p: }1 U/ ]6 E" z$ d9 i" q3 N+ e
- r  d9 |& v+ ?2 N* l9 T' F6 v% v" `120D 太厚了吧, 對我來說, 薄既最好....15 -30D
作者: pantyhosemancc    時間: 2010-4-7 20:14

引用:
原帖由 tsuick 於 2009-1-23 03:04 發表   2 d/ |/ v% C5 U( G9 Y: O, T
百貨公司都有? 其實我唔識買嫁 去鋪頭仔買多,我都鍾意厚絲嫁,不過係彩色,純色,我唔太鍾意花紋,我最近鍾意左厚白色,好靚靚
* i" b  Z4 p4 t& n  {+ g麻煩講下去鋪頭仔買的經歴。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0