標題: 敗家了~買左3對鞋,幾件衫同大量小褲褲 [打印本頁]

作者: 心儀    時間: 2012-4-3 22:08     標題: 敗家了~買左3對鞋,幾件衫同大量小褲褲

如果我係真女人真係唔得掂
作者: gila    時間: 2012-4-3 22:16

咁樣血拼法, 係咪要好多$$?
9 v9 p, ?& o5 [(姐姐有沒有購物地方可以介紹?)
作者: 心儀    時間: 2012-4-3 22:19

引用:
原帖由 gila 於 2012-4-3 22:16 發表   
1 b  A: _8 s. T: n: G5 D. d" M咁樣血拼法, 係咪要好多$$?+ l" ~, d# l( `/ |
(姐姐有沒有購物地方可以介紹?)
/ v1 o) Z% a/ I  ^" `) A4 @
都係淘寶買
  V) J, i- P2 @5 E唔算太貴- o/ M0 R& k; t( v/ j/ y
鞋3對200幾! J- x+ z7 c( o3 i3 H+ B
小褲褲加埋D衫400幾
作者: 心儀    時間: 2012-4-3 22:20

對鞋真係超可愛. s' t( s9 n# \- ]9 |4 P7 s+ R
想買好耐了$ o( V, F5 l0 x* o

作者: Rachel    時間: 2012-4-3 22:55

麻友友係真女仔就迷死好多人啦 XDD
作者: 心儀    時間: 2012-4-3 23:04

引用:
原帖由 Rachel 於 2012-4-3 22:55 發表   
/ a( j4 N( j& W8 g9 F$ v/ w麻友友係真女仔就迷死好多人啦 XDD
4 }9 p* v$ c4 {; s9 o4 \$ b我都想XD
作者: bbalice    時間: 2012-4-3 23:38

引用:
原帖由 Rachel 於 2012-4-3 22:55 發表   
9 x$ X4 p1 H1 d5 @! P6 y' S麻友友係真女仔就迷死好多人啦 XDD
3 j+ \: c" b. I) C0 |$ B/ D, w
好想比LIKE
, C* M# u3 ?0 o, V  T% S$ l) b+ q8 d4 k7 O$ M
另女人係大駛的了.見一想買一,見二就想買二.見衫梗係想買埋啦
作者: tyhnjki    時間: 2012-4-3 23:49

引用:
/ p% A" Y6 a1 _麻友友係真女仔就迷死好多人啦 XDD
* M! c  z  G0 R% o; r/ X5 ~
7 z' G4 u: l, c$ _. ]! p
我相信講明唔係女都好都迷死好多仔啦...
# {) b. J; ]. o5 |6 b- k/ p$ I+ w  T淘寶啊∼ >~<
作者: Sherman    時間: 2012-4-4 00:44

咁多小褲褲呀
作者: Florence    時間: 2012-4-4 00:48

小褲褲好靚呀!!! 但我冇淘寶account, 又唔可以寄去屋企
作者: BSoD    時間: 2012-4-4 02:23

我系美國要穩淘寶agent買
2 j! [) [' P# x; s! L收好多運費
作者: work32003    時間: 2012-4-4 15:36

買真多東西 家裡放的下嗎
作者: xcherie    時間: 2012-4-4 17:35

買靚衫係女人既天性黎架, 正常呀~~
作者: lol379    時間: 2012-4-4 18:28

唔錯的
作者: ~RaVe~    時間: 2012-4-4 23:28

其實CD洗錢仲勁~又要買女裝又要買男裝
作者: 心儀    時間: 2012-4-4 23:58

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2012-4-4 23:28 發表   * S/ a9 f& }7 ]  S: ]3 q" _2 j
其實CD洗錢仲勁~又要買女裝又要買男裝
0 h5 i/ J2 w1 t' I% L) f9 g' y& |我男裝都無女裝咁多$ J* X( ]' c5 L
來來去去都果幾件# I+ w2 v8 j1 b# N7 A3 J
3 t  D- h7 T' E1 w' Q, g
如果我係女仔一定會買勁多野1 I- L! l5 p2 \: N
因為唔著得出街先叫自己唔好買咁多咋
作者: tyhnjki    時間: 2012-4-5 00:01

引用:
原帖由 心儀 於 2012-4-4 23:58 發表   
" n4 \# X. Z3 Q# n( D' {4 v
7 a( ?4 c! D2 D我男裝都無女裝咁多# b4 U8 k+ }2 O& p
來來去去都果幾件; u1 H5 R5 |' n7 Z
& D/ r! |7 l6 z' T$ [
如果我係女仔一定會買勁多野
4 d1 p1 c6 s0 [因為唔著得出街先叫自己唔好買咁多咋
4 ~% R& u  a5 d& M, }2 ]
男裝唔多好正常啊, 用哂d錢買女裝嘛..
作者: ~RaVe~    時間: 2012-4-5 00:02

咁又係既~男裝的確冇女裝咁有吸引力~令人見到就想買
作者: 心儀    時間: 2012-4-5 00:28

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2012-4-5 00:02 發表   
9 L* A- b  [; E# T4 u; K- _5 T2 ?- e咁又係既~男裝的確冇女裝咁有吸引力~令人見到就想買
0 g# ~9 b% g5 E9 T
恩~
. F; B) r- \. S' _- H小褲褲都唔會有咁多款啦
/ o3 v) r+ `8 Y3 d# ?$ s- ]做女仔真係好XDDD
作者: wwy1989    時間: 2012-4-5 00:38

睇來心儀又有好多相影囉~
作者: misslady    時間: 2012-4-5 13:56

I like the pants pants.
作者: 心儀    時間: 2012-4-5 20:36

引用:
原帖由 wwy1989 於 2012-4-5 00:38 發表   7 i5 m, s2 r8 M/ l9 z
睇來心儀又有好多相影囉~
' w4 p3 J3 v7 ]& V+ e8 G9 o1 g
本來預聽日屋企人去燒野食時影
! h8 i2 _; j7 B/ @% H不過而家落雨可以影唔到了><
作者: feeling    時間: 2012-4-5 22:09

引用:
原帖由 心儀 於 2012-4-4 23:58 發表   
3 O! \( Q0 U  O( E# [9 t- X
. ^$ C- ?4 T4 i. ?& W) P, W我男裝都無女裝咁多2 a+ u; t4 ?+ X: d/ `8 N' S& G: y
來來去去都果幾件) p  Q; j. s, `
. b4 }5 K/ v4 \5 d
如果我係女仔一定會買勁多野
3 C" X9 d' G% H3 ~1 g2 ~/ U因為唔著得出街先叫自己唔好買咁多咋
我d小褲會著出街都無你咁多
作者: JT1030    時間: 2012-4-9 16:57

D小褲係淘寶邊間買呀?
作者: haurki    時間: 2012-4-11 16:13

好看好看...
作者: 愛.o    時間: 2012-4-28 20:54

心儀姐姐~ 你D小褲褲幾靚
; e% c/ s" y0 R5 z可唔可以俾TAOBAO 條LINK我
作者: nhll1210    時間: 2016-11-25 13:12

鞋子很漂亮∼∼
作者: nancycd2b    時間: 2018-4-23 15:07

買得開心冇所謂喇

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0