標題: 心裡中的感覺 [打印本頁]

作者: bbkululu    時間: 2012-4-6 00:36     標題: 心裡中的感覺

其實現在的我cd又唔似女仔,天生男仔樣,: V1 t3 E- ^* N4 L  U
可以說自己唔識去後天補救或可以講自己懶唔肯學化妝做一個靚靚既cd,所以都好迷惘,我cd係為了什麼
5 E/ w- ~+ I+ W2 G: Z有冇姊妹同有我呢個同感,想有人救我呢隻迷途的小羔羊T________T''
作者: Sakarlize    時間: 2012-4-6 06:32

我覺得:CD並不是要你變成真正女仔模樣,只係享受其中的過程,如黃梁一夢,一覺醒來就要做回自己。
作者: 火炮狐0﹏0    時間: 2012-4-6 07:51

我也是啊....
作者: uniform    時間: 2012-4-6 08:42     標題: 回復 2# Sakarlize 的帖子

無錯!絕對只係享受過程。
作者: ytli2000    時間: 2012-4-6 10:57

可以係屋企自我滿足既者~~
6 I  u* z' l4 _如果覺得自己唔夠完美咪唔好比人睇囉
作者: difference    時間: 2012-4-6 14:46

你要搞清楚為乜要咁做先?係為左一時既快感?係覺得自己根本係女仔?$ ^2 ^  x; ]" B
兩樣野完全唔同架!
作者: 校服收藏者    時間: 2012-4-6 14:49

我都係# r. l" \0 c' T0 O& P& l7 D+ O
唔識化妝/ l8 g$ F( D/ J% n8 V2 w
所以次次CD都係爭個樣
作者: Sila_Ko    時間: 2012-4-7 00:05

引用:
原帖由 difference 於 6-4-2012 14:46 發表   ( X; _7 Q. J' o8 X* f3 g
你要搞清楚為乜要咁做先?係為左一時既快感?係覺得自己根本係女仔?
( B- v& S; L$ Q4 n; p8 F& w! P兩樣野完全唔同架!
( ^( T3 u/ P# z+ Q' z& H8 P有啲時間真係會覺得自己想做女生
6 D4 G' c2 g$ Z4 [; t有啲唔知點算,又唔可以決斷地完全過女生嘅生活,但做男生又覺得唔好
作者: bbkululu    時間: 2012-4-7 00:15

引用:
原帖由 Sila_Ko 於 2012-4-7 00:05 發表   5 ], y: p9 ~: r; a( ~
1 {1 @0 B3 Q; g/ g$ G! A. `8 n
有啲時間真係會覺得自己想做女生9 W: }5 ?! z3 h2 Z- k: Y
有啲唔知點算,又唔可以決斷地完全過女生嘅生活,但做男生又覺得唔好
$ f1 F: |9 F' V* l2 K' k. y我有d同感,但我係加埋係雙性戀喔...
作者: bbkululu    時間: 2012-4-7 00:27

其實現在的我,常以中性打扮,但係真係希望自己學識化妝就好了=V=
作者: princess    時間: 2012-4-7 01:15

Me too!1 B' W/ F* Q" U8 M' O; n
So sad!
作者: angela_fung    時間: 2012-4-11 18:08

Me three!   2 H" ?. m2 l' D9 ^, ~" B" U3 w: s

% ?& T$ B1 Z7 C1 t$ B' O1 x所以如果條件好好, 可以cd出街既話, 其實係好幸福嫁

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0