標題: 最近兩次買絲襪都話系自己著 [打印本頁]

作者: silkfan    時間: 2012-4-7 00:20     標題: 最近兩次買絲襪都話系自己著

最近兩次系女性內衣店都主動話系我自己着,仲問size啱唔啱我着,估唔到兩間店嘅女老闆都出奇平靜,仲細心幫我介紹
作者: kkmonster    時間: 2012-4-7 01:46

can u pm me the name and address?
作者: 校服收藏者    時間: 2012-4-7 10:52

其實買絲襪都唔使用特別心態去買
8 l# r; C- b3 e* B& h/ c+ \平常心就得
- C2 u7 O* @2 _佢問你先答佢  z, ^2 [4 }( Q/ U
我就係咁買左好多絲襪
作者: silkfan    時間: 2012-4-7 13:56

你一般點買法?去邊種類型嘅店買?中意揾女店員還是男店員?如果舖頭當時有其他顧客你會唔會買?
/ v& |/ ~" t# J+ |$ r4 m
引用:
原帖由 校服收藏者 於 2012-4-7 10:52 發表   + V$ F& V" w: T
其實買絲襪都唔使用特別心態去買
, w/ b5 r# q$ ]% n8 ]4 `% x平常心就得
- }+ J: o# `$ N" y/ q佢問你先答佢
% d/ N$ m9 }  t( h我就係咁買左好多絲襪

作者: 校服收藏者    時間: 2012-4-7 23:23

我睇岩就咁走去買8 f$ N+ w! C& t) n: b- E/ e+ `
冇話邊種類型鋪/ r; G; N) x- z
或者我買來買去個幾間
2 \, f8 \+ [& T% Y5 _/ {買到熟晒
1 L. m6 W+ b; x# f) @, q  f% k我習慣無論去到邊人多就唔會行去(費事等). f0 e2 ~5 w5 u3 H
或者係附近行個圈睇下有冇其他野要買
( D0 ?/ x# y* L3 w% P, N4 [' n如果真係冇野就行入去等下囉
作者: silkfan    時間: 2012-4-8 00:52

咁有冇相熟嘅鋪?距地會點睇?
2 u( l: b! l# n, o7 _4 O
引用:
原帖由 校服收藏者 於 2012-4-7 23:23 發表   . Q$ K- R; s6 ~1 J$ k6 f2 x
我睇岩就咁走去買; L. v! S/ M  S5 L4 u5 p7 S' ?
冇話邊種類型鋪
* o% y1 j! c* E4 W+ \  c或者我買來買去個幾間
- `7 }+ |1 k4 `; e$ E買到熟晒" k: H- @4 i; z2 p- ^) |. {
我習慣無論去到邊人多就唔會行去(費事等)
' I( {5 M0 K+ Z: c6 r; p0 ~或者係附近行個圈睇下有冇其他野要買
3 N2 y8 v5 i3 f  b: b9 `+ Q如果真係冇野就行入去等下囉

作者: bencheung    時間: 2012-4-8 08:49

I will also tell I wear it myself
作者: 校服收藏者    時間: 2012-4-8 09:54

引用:
原帖由 silkfan 於 2012-4-8 00:52 發表   6 y- C( _3 v0 i; P
咁有冇相熟嘅鋪?距地會點睇?
# `* ~' N9 H. s, [. ~/ Q
0 ~& M- c6 F9 U' }
bra同絲襪都有
作者: PRETTYPETIT    時間: 2012-5-17 20:29

有乜怕,我去大型百貨公司買都係咁,又唔係偷同搶
作者: elrickaa    時間: 2012-8-23 09:09

真係好難喎...我一個中學生男既,點可能入絲襪店買呀..1 j: h1 a7 I" a
你係女就話姐- -真係唔敢入去- -
作者: cottonsan072    時間: 2012-8-24 10:31

我通常都係著羊毛襪褲或厚襪褲, 買都會係話自己著,
作者: applebaby    時間: 2012-8-25 09:30

其實大大方方去買,真係無人會理你。
作者: silkfan    時間: 2012-9-5 22:18     標題: 回復 10# elrickaa 的帖子

唔使惊,直接买就得
作者: freebee    時間: 2012-9-12 15:03

Normlly i wear contact lens but 1 time tried to wear glasses and seems more relax and seems easier not to  care others sights.
作者: silkfan    時間: 2012-9-15 22:53

sun glasses???
引用:
原帖由 freebee 於 2012-9-12 15:03 發表   
5 r* L% M9 Y5 C- {6 d7 ^+ @Normlly i wear contact lens but 1 time tried to wear glasses and seems more relax and seems easier not to  care others sights.

作者: freebee    時間: 2012-9-16 01:57

no just normal glasses
作者: sasalady    時間: 2013-4-23 19:20

Pls PM me the name and address la~
作者: SWjiepai    時間: 2013-4-23 19:35

平常心就得

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0