標題: 最近兩次買絲襪都話系自己著 [打印本頁]

作者: silkfan    時間: 2012-4-7 00:20     標題: 最近兩次買絲襪都話系自己著

最近兩次系女性內衣店都主動話系我自己着,仲問size啱唔啱我着,估唔到兩間店嘅女老闆都出奇平靜,仲細心幫我介紹
作者: kkmonster    時間: 2012-4-7 01:46

can u pm me the name and address?
作者: 校服收藏者    時間: 2012-4-7 10:52

其實買絲襪都唔使用特別心態去買
! {6 m& M6 n( S平常心就得
. d% I' z( G  C+ o/ |! j$ C0 r3 h佢問你先答佢4 Q' e8 {, }4 T5 w
我就係咁買左好多絲襪
作者: silkfan    時間: 2012-4-7 13:56

你一般點買法?去邊種類型嘅店買?中意揾女店員還是男店員?如果舖頭當時有其他顧客你會唔會買?2 X9 v8 i- E8 M% q- s( n7 c0 N
引用:
原帖由 校服收藏者 於 2012-4-7 10:52 發表   1 n0 g0 W# _: |: t
其實買絲襪都唔使用特別心態去買
8 ?+ E9 [0 L$ V4 ~平常心就得
9 e5 b  n) ]+ Y佢問你先答佢
$ n$ \. ~* a. ~% M  a7 i我就係咁買左好多絲襪

作者: 校服收藏者    時間: 2012-4-7 23:23

我睇岩就咁走去買3 I- K4 d- P. r% J. D
冇話邊種類型鋪
1 E( H; I9 o8 U) B# _或者我買來買去個幾間, r6 b7 b. b* g; O9 A* Y0 ~
買到熟晒( N# Y9 X7 i- E5 E+ f" L. X
我習慣無論去到邊人多就唔會行去(費事等)! L  n; \& z% ^) \/ Q: X8 V. A
或者係附近行個圈睇下有冇其他野要買
- W1 D; M8 k) k" L4 Q# a" ~3 W如果真係冇野就行入去等下囉
作者: silkfan    時間: 2012-4-8 00:52

咁有冇相熟嘅鋪?距地會點睇?% a2 l$ L, c6 Q7 ^
引用:
原帖由 校服收藏者 於 2012-4-7 23:23 發表   
+ c4 J4 N9 m* m4 m  T我睇岩就咁走去買3 x% Y. _% O% }; l
冇話邊種類型鋪4 N  s# V# O! b  ?
或者我買來買去個幾間
; e9 B+ o; w) S7 Q) ]. c買到熟晒% m: k1 V, F! R' k2 E+ s6 I, _
我習慣無論去到邊人多就唔會行去(費事等)
7 I- F* z: `9 D& M4 ]; k或者係附近行個圈睇下有冇其他野要買
* T! L( S! L9 N3 c3 @如果真係冇野就行入去等下囉

作者: bencheung    時間: 2012-4-8 08:49

I will also tell I wear it myself
作者: 校服收藏者    時間: 2012-4-8 09:54

引用:
原帖由 silkfan 於 2012-4-8 00:52 發表   " f( @6 Z) Z5 M- q
咁有冇相熟嘅鋪?距地會點睇?
! d' Z" D5 A* j4 T
/ f! }3 x" [8 C" s) s* n; n$ i3 W) x
bra同絲襪都有
作者: PRETTYPETIT    時間: 2012-5-17 20:29

有乜怕,我去大型百貨公司買都係咁,又唔係偷同搶
作者: elrickaa    時間: 2012-8-23 09:09

真係好難喎...我一個中學生男既,點可能入絲襪店買呀..
4 e  A# u. ^; s! m你係女就話姐- -真係唔敢入去- -
作者: cottonsan072    時間: 2012-8-24 10:31

我通常都係著羊毛襪褲或厚襪褲, 買都會係話自己著,
作者: applebaby    時間: 2012-8-25 09:30

其實大大方方去買,真係無人會理你。
作者: silkfan    時間: 2012-9-5 22:18     標題: 回復 10# elrickaa 的帖子

唔使惊,直接买就得
作者: freebee    時間: 2012-9-12 15:03

Normlly i wear contact lens but 1 time tried to wear glasses and seems more relax and seems easier not to  care others sights.
作者: silkfan    時間: 2012-9-15 22:53

sun glasses???
引用:
原帖由 freebee 於 2012-9-12 15:03 發表   
; C5 f2 g& g' UNormlly i wear contact lens but 1 time tried to wear glasses and seems more relax and seems easier not to  care others sights.

作者: freebee    時間: 2012-9-16 01:57

no just normal glasses
作者: sasalady    時間: 2013-4-23 19:20

Pls PM me the name and address la~
作者: SWjiepai    時間: 2013-4-23 19:35

平常心就得

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0