標題: 下雨天總掛念從前~ [打印本頁]

作者: karen0129lai    時間: 2012-4-28 00:58     標題: 下雨天總掛念從前~

今日突然同個舊同學講開我地中學last day點過~" c' k& S5 J  r% b5 k

6 m8 R3 v4 l8 A不外乎都係周圍搞搞震, 玩下影下相咁~3 x: r* H- A/ X! t2 z& z* |! k
. I. i& r/ o7 Y
不過有一年D師兄師姐特別得意, 佢地男女校服交換左黎著~ 仲激到個訓導主任真係訓左響度~
( u8 M/ w( x  e
% ^$ G* Z$ C5 F. E/ T9 ]0 s之後仲禁止左呢個活動... 好鬼羨慕佢地可以光明正大咁著女仔校服通校走啊~ 我最多都係冬天著BRA同底底咋~ (仲要等果日無PE...)2 F" a  \, b4 J/ v

8 |2 W" }; w+ g- D4 {  q6 q唔知呢度有無人知呢件事呢... 知就即係我同學lu~ PM我講校名~ 大家傾下計啦~
作者: BSoD    時間: 2012-4-28 01:54

咁好既? 系咪你icon個套校服來架?
作者: karen0129lai    時間: 2012-4-28 02:11

唔係囉~ 我地果套連身~
作者: Sakarlize    時間: 2012-4-28 04:58

睇到嗰標題第一下反應:古巨基~友共情
作者: -0-    時間: 2012-4-28 16:58

一落雨實有好多人話掛念從前~哈哈
作者: Sila_Ko    時間: 2012-4-28 17:16

我地有時音樂日都會有啲人反串* ^2 e7 h* n# u( L+ {" }8 v! ^2 K
不過好明顯睇到係男仔
作者: misslady    時間: 2012-5-19 13:02

so need to guess which school la.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0