標題: 我想問大家幾時鍾意絲襪GA [打印本頁]

作者: THOMAS168168    時間: 2009-2-7 17:45     標題: 我想問大家幾時鍾意絲襪GA

作者: mmlee    時間: 2009-2-7 18:01

小學時開始~
  P, t# W2 H8 g0 H, D8 W從阿媽既絲襪開始~
作者: 151616    時間: 2009-2-7 18:04

我5,6歲開始鍾意絲襪了
0 u2 x* ^: @5 X. x8 X: Y記得以前去餐廳食野,唔小心麼到坐我對面的絲襪腳,之後同媽講了甚麼東西那麼舒服?原來係絲襪~我想手麼到都甘舒服,穿上米...
( ~7 Z% `# n3 T到了中一我好勇敢買了一對絲襪穿...一穿就上引了,不能回頭
作者: cyt611hk    時間: 2009-2-7 21:04     標題: 回復 3# 的帖子

我比較鍾意返學襪同襪褲多d
作者: sghk_abcd    時間: 2009-2-7 23:10

引用:
原帖由 151616 於 2009-2-7 18:04 發表 * k) X$ y, ]! v  E* J
我5,6歲開始鍾意絲襪了 3 M- K: y1 x/ u* Y
記得以前去餐廳食野,唔小心麼到坐我對面的絲襪腳,之後同媽講了甚麼東西那麼舒服?原來係絲襪~我想手麼到都甘舒服,穿上米...
; y) X5 P3 Q( p到了中一我好勇敢買了一對絲襪穿...一穿就上引了,不能回頭: ...
9 g. ?; N* L1 C6 r2 t$ L穿上絲襪緊緊包著都幾舒服
作者: 151616    時間: 2009-2-8 00:00

樓主又分享下吧
- g+ l2 Q) A8 O' u* R$ A. J大家幾時鍾意絲襪的過程/經歷
作者: 1677    時間: 2009-2-8 02:23

我都係由學生時代開始!. j  X; x7 }6 j) c- B3 w- Q; w
直情o係校服褲入面著絲襪返學
作者: THOMAS168168    時間: 2009-2-8 13:55

引用:
原帖由 151616 於 2009-2-8 00:00 發表 ) E  Z  I' a1 `  S' J5 Z! s5 @
樓主又分享下吧 , B- W! I& Z9 H+ a  ]" J& W. W
大家幾時鍾意絲襪的過程/經歷
9 {9 w9 c+ H, d; b我唸係好細嘅時候大約五六歲,見到屋企人著絲襪過程,自此就鍾意啦.
作者: lycrahk008    時間: 2009-2-9 01:08     標題: 回復 2# 的帖子

similar to this.... since primary school
作者: xup654m3    時間: 2009-2-9 06:39

我也穿阿嬷褲襪開始!!
作者: 小傻瓜    時間: 2009-2-9 09:19

細細個5,6歲果陣摸過覺得好滑好舒服, 勁鍾意果個感覺...$ i+ f5 ?3 v: ?; X; s, t
自此就偷偷地拎屋企人既絲襪黎著喇, 直至中學時期先開始自己買...
作者: ch999    時間: 2009-2-9 13:01

開始鐘意胸圍內衣褲的時候,就所有的都鐘意,包括絲襪 !
作者: 肥仔亮    時間: 2009-2-9 13:58

拎屋企人既絲襪黎著喇
作者: kevin428    時間: 2009-2-9 18:31

可能从妈咪肚子就喜欢了吧!
作者: Jay    時間: 2009-2-9 19:12

我又係小學開始有啊!我果陣唔知咩我就著左
" i5 R1 e6 e' p! X' q/ V: w( \2 Z7 V好舒服我就愛上左啦!
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2009-2-9 19:52

引用:
原帖由 cyt611hk 於 2009-2-7 21:04 發表
& p6 |/ B7 R, s. E1 Z0 X' I; ?% x我比較鍾意返學襪同襪褲多d
, w- ]2 u4 f! q' o( d+ `7 P. f8 W8 O+ y
我都係呀, 但係大人size返學白襪褲難搵..
作者: clover    時間: 2009-2-12 00:33

我都係小學時就開始, 仲有好多同學著過, 果陣都拎屋企人既絲襪黎著
作者: BETTY    時間: 2009-2-12 01:13

小學時開始........
作者: 思欣BB    時間: 2009-2-22 22:25

好細個已經鍾意,細到自己都唔記得!
作者: shinobu    時間: 2009-2-22 23:20

我都唔記得幾時咯....
作者: hum994    時間: 2009-2-28 23:39

唔知點解
0 Q* n4 |7 Q- h; a7 e6-7歲果陣已經會囉阿媽d絲襪著住訓
+ R8 l7 B7 E9 Y" a1 j果陣屋企人無理, 就一路keep左呢種習慣
作者: funk1314    時間: 2009-3-1 10:41

我都係12歲至開始鍾意,你地5,6歲咁早既...
作者: yangkang035    時間: 2009-3-1 11:12

我都系小學見到D絲襪..好似條褲甘羅來著下啦..
: e: v) [) }( {& B, E著起甘舒服米著到以架咯..著到15歲啦
作者: 888    時間: 2009-3-11 15:14

primary school開始呢
作者: markus    時間: 2009-3-16 20:11

我又係由學生時開始的
作者: wilsoncomm    時間: 2009-3-24 21:07

我都一樣呀,記得小學既時候,一次冬天好凍,屋企人比對絲襪我著,從此開始就鍾意左,大約中四左右係超市第一次買絲襪褲
作者: cdtv    時間: 2009-3-24 22:53

引用:
原帖由 funk1314 於 2009-3-1 10:41 發表 , `7 s' Y! h* ?
我都係12歲至開始鍾意,你地5,6歲咁早既...
" ^1 i# O; u# a; w
- U7 S* P, T# q& d; A1 I2 G
真係q喇! K( N/ G& n' i  Q4 ^: o; o
我都係12歲第一次接觸絲襪
作者: gamst    時間: 2009-3-25 02:11

我都唔記得幾時咯....
作者: cat3bear    時間: 2009-3-26 22:33

大約是小學至初中的時候
作者: ringo2ph    時間: 2009-4-5 10:41

小學1年級, 後來中學開始著埋返學, 而家成為衣著一部份...正...
作者: FS6573    時間: 2009-12-13 20:55

引用:
原帖由 mmlee 於 7-2-2009 18:01 發表   
0 w: o4 }- y' }: w4 a/ P) J小學時開始~
4 H4 q% G/ R, k& y9 n從阿媽既絲襪開始~
我也是!
作者: willy    時間: 2009-12-13 21:17

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-2-9 19:52 發表   ( U/ b- B+ s% w9 J0 j8 `
4 a" Z' ]; @9 p- o- E1 Q8 C
我都係呀, 但係大人size返學白襪褲難搵..
) `: h8 g5 [1 |5 ?
; A; T: V* h; }2 o我到宜家都仲唔到真係岩身的(棉質襪褲).....
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-13 23:00

引用:
原帖由 yangkang035 於 2009-3-1 11:12 發表/ S! N& z# R* ?3 X8 a' S1 F( _
我都系小學見到D絲襪..好似條褲甘羅來著下啦..
# j  Y1 Q0 T7 {2 t! N著起甘舒服米著到以架咯..著到15歲啦
& I; R& G8 F3 ^, z

: ~4 s# b( D  [8 f2 V3 m離一離題..5 w$ [. v* N; x
其實我見好多cd個d都係細細過著過女裝所以愛上.." N: c; S: H7 A2 C0 L! V
+ p4 Y8 u( Y0 ~1 X4 {6 P  ?* J
絲襪...本人就無話突別鐘意...
$ _8 a3 v/ D* a7 f' x5 L但係通常著左可以庶到d好粗ge毛孔..
' u3 _) ]; _* m所以覺得唔錯就係...-v-) u0 j! B' t. F% s+ G, r
但係我好鐘意吊帶襪-v-
/ J0 r: K0 `. C7 n0 D  ?9 f穿左裙子然後有2條帶出左黎覺得好sexy..

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0