標題: 又執到野 [打印本頁]

作者: mandylieu    時間: 2012-5-20 20:20     標題: 又執到野

又在垃圾房執到好野, 兩個全新既哺乳胸圍及三條孕婦內褲, 真係想試吓扮大肚婆... 而戴上哺乳胸圍感覺好正, 母性感覺由此而生, 渴望被BB吸吮乳頭
作者: eegirlhk    時間: 2012-5-20 20:46

真幸運 成日有野執
作者: jacky1083    時間: 2012-5-20 22:15

你就好啦!!!
作者: ch999    時間: 2012-5-25 01:31

我以為只有我才會執野,如留意下垃圾房係好多野執架,我計下都執超過10多個胸圍和內褲,絲襪了,,
作者: ibm.jp    時間: 2012-5-25 10:53

邊處既垃圾房會多d野執呀?
4 G5 {  v# U% n' z4 A3 X7 h5 D9 E+ A& f: W
我家附近無呢類好野執呀
作者: 和服迷    時間: 2012-5-25 12:14

我都想要不洗錢的女裝,買女裝買到窮><
作者: mandylieu    時間: 2012-5-25 15:05

引用:
原帖由 ibm.jp 於 2012-5-25 10:53 發表   3 U# x4 H5 o& H: K4 P1 P
邊處既垃圾房會多d野執呀?
6 ?; E- t0 D; o0 B; t& K2 `) i: T/ F; f8 G5 @* ]# q# T
我家附近無呢類好野執呀
: V: X8 Z3 }& ^# R9 T8 D( ]

- c2 E* l0 A8 l. Y) C# J" G. k$ k# V其實無處不在, 大廈每層既垃圾房, 公共屋邨既垃圾站等, 只要你每日掉垃圾時留意吓就得, 同時執野時唔好介意旁人目光便成了, 當然衛生問題要注意咯, 太污穢既唔好要, 有時會有D新淨甚至全新架, 視乎你既運氣
作者: 校服收藏者    時間: 2012-5-25 18:50

我成日都執到好野  T- \, O1 Y6 l7 W" A3 d! V
校服至少5套,絲襪幾對BRA唔在講......
作者: willy    時間: 2012-5-25 20:28

我住呢度就真係未見過人DUM呢D野出來.....
作者: ashleyashley    時間: 2012-5-26 11:51

全新?恭喜了~~~~
作者: ch999    時間: 2012-5-26 17:47

一定有..只是你無去留意..我就試過執成袋胸圍加內衭...
作者: mandylieu    時間: 2012-5-27 03:26

引用:
原帖由 ch999 於 2012-5-26 17:47 發表   
! N1 [. O9 _+ f' k一定有..只是你無去留意..我就試過執成袋胸圍加內衭...
  R' N, t8 H6 A6 o) T6 t4 n2 b& b$ v- U8 a" w( `( T
D胸圍內衭靚嗎? 我發覺名牌比較少有得執, 多數唔要既係離嘜野
作者: 和服迷    時間: 2012-5-27 05:43     標題: 回復 12# mandylieu 的帖子

山寨內衣??
作者: ch999    時間: 2012-5-27 12:22

嗰次嗰袋都是Wcoal  來的...
作者: mandylieu    時間: 2012-5-27 15:06

引用:
原帖由 ch999 於 2012-5-27 12:22 發表   7 y% [1 Q/ @0 [, ^9 Z) W/ i; l
嗰次嗰袋都是Wcoal  來的...
* T! c  Y$ B- ]7 L6 O% v( @

8 e& N1 h& m5 f3 t8 n6 s嘩, 正呀 D Wacoal 新淨合你身嗎?  羨慕死我啦 有相睇嗎?  t5 |& |: z5 E( j& M4 \3 G
  u3 J; O, [9 T
作者: CD-sa    時間: 2012-5-27 15:09

係我會執哂佢, 洗乾淨賣畀d新手, 一流
作者: ch999    時間: 2012-5-27 19:04

SIZE 有D緊,,但都穿得下...
作者: ch999    時間: 2012-5-29 19:08

這巧合,這星期又執到兩個LACE胸圍,一個厚PAD,一個無PAD...
作者: mecy    時間: 2012-5-29 22:14

邊處既垃圾房會有野執呀
作者: ch999    時間: 2012-5-29 22:47

要去留意看一下,不看一定無....

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0