標題: 我每日都要上, 唔上唔舒服既網站終於都重光喇~ [打印本頁]

作者: karen0129lai    時間: 2012-5-24 22:51     標題: 我每日都要上, 唔上唔舒服既網站終於都重光喇~

呢幾日真係成日都心掛掛... 唔知大家點呢, 又唔知幾時上得返... 總之就坐立不安啦~
& q1 b, l: m; `" x' y7 T0 d$ e
3 m- q6 X, Y1 S" b1 O- m2 G& S! J- g咁呢幾日我又返工, 無咩時間CD架喇~ 不過都做左D野~
0 A: U2 w6 x- \/ Z9 {
( P1 [& o' b# W哈哈~ 就係我星期一終於都忍唔住去左穿耳~  
  i4 n  Q! ], V  t6 `因為同女朋友行街果陣見倒對有通花蝴蝶圖案流蘇既耳環, 我真係好鍾意~  女朋友仲用中文同我講"穿耳咪有得戴囉~"  
1 b7 H4 I8 B% m# h# d$ Z所以就去左穿耳同買埋對耳環~ 遲D就可以戴喇~ 8 A8 l5 d, @+ Y* z

! {2 X1 x4 V" A% a, N返到屋企, 好彩阿媽都無講D咩~
作者: 08miki08    時間: 2012-5-24 23:02

我幾驚以後都上唔到呀>.<
作者: 鍾馗    時間: 2012-5-25 01:09

終於上得番la~~我都好驚上唔番~~
作者: miss1008t    時間: 2012-5-25 01:32

爱这里,像家一样
作者: MiniCaesar    時間: 2012-5-25 14:15

哈哈∼我記得這樣的狀況不是第一次了!
作者: xcherie    時間: 2012-5-25 17:37

支持呀~~~1 n7 s* {( V" I( m; |

% g3 J9 |4 V7 O好開心可以上返黎呀~~
作者: willy    時間: 2012-5-25 18:33

真係開心, 終於都可以上得返呢度....
作者: kof_1998    時間: 2012-5-25 21:21

好在上得返...多怕又沒了
作者: lkysu    時間: 2012-5-26 00:15

仲要上得番了0 T* y( Y" \* G6 ]3 t
其實有冇人知咩事?
7 ~1 |3 D5 u# Z5 U9 @0 C比人炸定?
作者: CrossX    時間: 2012-5-26 01:49

睇番原來只係down 左5 日, 感覺好漫長
作者: Sila_Ko    時間: 2012-5-27 12:18

引用:
原帖由 lkysu 於 26-5-2012 00:15 發表   
  T" x, |, b2 a+ a8 V$ K: j$ H仲要上得番了
8 `, \* {& H/ s* I其實有冇人知咩事?. o+ |: d8 X# Z7 Z/ J- R! o' }
比人炸定?
# {, O8 h9 g/ P
似係個系統嘅局部問題,好似係cache(暫存區)寫入唔到; `5 w8 D4 M0 X! C" u: u- t+ U
archive係上到無問題的,但咁樣回唔到po文,又login唔到

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0