標題: 有冇人可以教我點變裝0_0 [打印本頁]

作者: 月見乃夜櫻    時間: 2012-5-25 21:24     標題: 有冇人可以教我點變裝0_0

辛苦左成個月終於考完試放悠長嘅暑假
' }* {2 h) z- {8 m+ ]4 [亦都儲左少少錢系y拍買到一套校服' @# j  h6 G7 \/ g
但係著左上身後完全唔fit, 上面平坦下面隆起 1 ]) [* m$ [$ p- H  t  b' `
冇我追求果種女性嘅美態 ; O: z6 D5 @" Y% m, C1 L9 H
點算好啊9 l5 \8 {, K2 {; Y
我啱啱起步有冇人可以教下我可以點變裝
; t: C+ Y' d& {; S) n* B變到好似你地咁靚
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2012-5-25 21:55

你下面超大?   % k/ U" N6 m) D- F
8 w4 ^: u, T8 ~' a; R6 N1 E5 O
上面著bra 墊少少野la~! [# ]0 N7 `/ t' U" o

3 Q, y; k% X( {+ F9 G4 H) z買埋對絲襪 高跟鞋~ 差唔多喇$ Z& O  g. E: T$ x% j/ ?
  u: ]  s3 d0 \( x/ t
化妝就有排學,而且貴-.-
作者: Saya    時間: 2012-5-25 22:39

PS攝影大師 唔係人人得....................................
8 D; ^  e4 }1 ]% e5 }6 f/ c' o------------------------
! k4 t+ O. p+ q* l& K7 g
, ~6 z: F8 g! r6 q( I8 Bbudget 又無, 自貼又無, 叫人點畀comment
0 z8 o8 Y  W' A" I8 t9 p; a( M校服  作為cd 入門-----貴, 而且難。
4 P7 F3 `* ~% R8 m+ a" m3 d- [2 e( r' ^5 y- Q
好多野要不断試先知自合己心水* b( n( I' r8 \" [
4 K% V1 X( Q3 @6 Q

5 ^, q% L7 w  s# N% `等下有無校服高手 有高見la
作者: mercury1    時間: 2012-5-26 02:02

有時間就去看多D( |' C! y) ^& |1 O+ F) N
好多貼都有教學同意見9 ]2 d9 a, c6 ^7 D4 V
仲要自己試試+ Z7 T2 `, O; m6 {  h. B
學化妝上YOUTUBE大把教學( m) f" w% U1 ]7 ~
唔好下下問人
作者: 月見乃夜櫻    時間: 2012-5-26 05:01

上面可以墊d咩?
* ~0 n* D# U$ [' |- j0 o見d帖入話會用nubra, 但係好似一噤落去就會凹入去 ! _# L( J. p& M0 t+ F* n
同埋好似仲有義乳呢個選擇, 唔知邊度有得買呢
5 u$ ~$ z. n: s' E2 k- i" C& Y下面就真係唔係好知可以點搞 2 m1 ?0 Y# F; V% H
不知各位美女有冇咩好提議2 z- ^: C- K' F/ n! ?7 A* w9 u
, W; b2 X. ~4 |8 g( [
選校服嘅原因係因為我唔識襯衫, 所以先想買d已經set好左嘅衫
5 L& m7 M) z4 Y1 \6 j+ s& J( \而家儲緊錢想買套suit~窮學生冇咁多錢可亂花嘛~
' k8 y+ @  @) H& g5 G2 b可能我係典型嘅處女座完美主義者, 想執到靚先影比人睇8 o, a, a. y: B, Q4 M* L/ Y; p7 j
希望可以比多d意見我:D
作者: Sila_Ko    時間: 2012-5-27 12:44

引用:
原帖由 月見乃夜櫻 於 26-5-2012 05:01 發表   ! p: W# x$ k+ T9 J/ t" g$ u5 _, t6 X
上面可以墊d咩?
, l% H$ o* ?; a見d帖入話會用nubra, 但係好似一噤落去就會凹入去 * }5 E, s% m& j+ Y3 i& u, x
同埋好似仲有義乳呢個選擇, 唔知邊度有得買呢   v* J" C7 J) \
下面就真係唔係好知可以點搞 1 V! b' M  s# W1 i5 s" P# [
不知各位美女有冇咩好提議" I9 P0 M* p5 U9 W( R9 c: |
" d) R7 j8 e& {$ c3 }3 E+ e
選校服& ...
  o4 j/ U% A4 d. T乳方面,小妹暫時都係以毛巾塞住先,答唔到你
( p# w* f+ {/ X& Q身型方面,真係要好好減肥至得,不過試過用啲緊身少少嘅收腰女裝衫都可以,著完條曲線會比較好睇; d* L8 }3 d  d  A8 u
小腿的話著咗黑絲會好睇啲,同埋要勤啲去腳毛: P; C  G8 W5 K
衣著方面而家儲錢買件白t-shirt+黑蛋糕裙(可以係其他色)$ e  l- W" }) C! A4 k5 U8 B
個人感覺呢種配搭簡單穩陣+ok好睇,而且唔少女生都會咁著,適合夏天, j% _: V6 @/ y$ c5 B2 [
頭的話掌握中,呢排覺得單馬尾好似幾適合自己咁
9 T5 h7 E$ b2 t. R; w! i' {0 @' g+ ]化妝唔識0 S  V- m9 j, Y- Z- W" l
慢慢來就好了
作者: CD-sa    時間: 2012-5-27 12:59

根本ed野好隨心, 唔需要教的, 著左開心舒服就係成功
作者: 月見乃夜櫻    時間: 2012-5-27 15:00

咁可以分享一下你們的經驗嗎! B2 u4 h- t* M2 A
我是很想找些参考拉=]
7 N- O3 e, |" d! P* Y, A例如如何處理體毛/ d. M+ _  I8 z8 c
我個人就是多毛的類型, 臉上手上腳都長了長長的毛-_,-
作者: ae111    時間: 2012-5-28 00:20

引用:
原帖由 月見乃夜櫻 於 2012-5-27 15:00 發表     h) E+ a5 R8 D1 q& t# s* o
咁可以分享一下你們的經驗嗎5 ^; f/ R0 B. p- m" Z* `$ K+ c% u3 c
我是很想找些参考拉=]( `: K8 b( g4 i  R3 Z, ~
例如如何處理體毛3 S8 [7 D. C0 m1 p
我個人就是多毛的類型, 臉上手上腳都長了長長的毛-_,-
, n+ ], |% L- x
除了用脫毛器脫離毛外別無他法.
$ \% }' L% O' b6 e用Veet 當然也可以,不過會好快長返D 毛,而且會變硬.
作者: 月見乃夜櫻    時間: 2012-6-1 16:36

脫毛器係咪用過一次之後就唔會再生返d毛?
作者: cd_kana    時間: 2018-4-20 15:47

引用:
原帖由 月見乃夜櫻 於 2012-6-1 16:36 發表   
! ]) I+ ]& i5 L  P* w; s7 @& z脫毛器係咪用過一次之後就唔會再生返d毛?
; C8 x; W: n* E4 [/ Y  x4 i$ h
) E' I% t/ e2 Q
睇個人體質
+ ]0 d: p6 b  X! D& V0 M6 b" `2 i多數用完會生返 但生既速度會慢慢減少
作者: joey221    時間: 2018-4-21 01:37     標題: 回復 1# 月見乃夜櫻 的帖子

穿著女人內褲、加絲物高根鞋

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0