標題: ................................... [打印本頁]

作者: ytli2000    時間: 2012-6-24 23:37     標題: ...................................

2 h, L4 z  ?5 s- u
. x5 m" t5 j, {3 L) @2 ^
作者: 雯雯?    時間: 2012-6-25 04:49

感覺上似乎好刺激
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2012-6-25 11:31

好了解你的感受
' H; k- I1 t6 c4 F7 q0 K
: ?; @2 P# K# V2 c$ a0 }, R0 T  k1 x不過問題唔係在有沒有''性行為''上: z" F9 u/ r: A2 K$ U- L
( C4 A0 M: _$ z/ i7 g) p: h
而係你打算點行落去.... 做一世有名無份的partner ?
7 l; a) m, Q3 E! f! `+ F! P
) }: Z4 \5 [+ i' X; g+ [9 |因為真的沒有未來 你知道的6 ~, I) R& O0 s: i

; B, w4 [8 `9 H0 ~7 C- A- f現在可以玩玩下,但同時都考慮下未來的路點走..
作者: ytli2000    時間: 2012-6-25 13:45

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2012-6-25 11:31 發表   1 Q3 w9 t( g, k$ h- x. y
好了解你的感受: u! }  t8 i# ?
: G$ Q$ _6 E. O, v8 ?
不過問題唔係在有沒有''性行為''上( F1 H" H$ e6 ^1 ]  @! S
" t! G% |5 ~: f! }! L& J
而係你打算點行落去.... 做一世有名無份的partner ?% ?7 h* |2 l6 {. Y. N

- p- @. {7 v7 L- z8 H因為真的沒有未來 你知道的$ H. A- @% ^2 K& U- t; e/ q$ `
; ]# P$ ]8 ~" J0 U9 L; W" v0 K: }
現在可以玩玩下,但同時都考慮下未來的路點走..
8 s& i' }5 s9 I
3 S+ {+ K4 s8 [$ F* I  e. s
我又唔覺得名份咁緊要,每個人眼中既未來都唔同既,我屋企人從來都比最高既自由度比我
, b, Z' b! T2 e# D唔會叫我一定要結婚生仔,況且我都唔相信婚姻制度,我眼中既未來係搵到鍾意既人日日都開開心心相處就可以/ f: @' w* K) F% j$ |+ C- [

5 h* }. s0 `. a2 o$ o0 |  @宜家我好似同佢既關係發展得好奇怪,見親面都係佢主動要求身體接觸,我就成日想同佢出街,叫佢上我屋企食飯都不得要領$ V3 F0 `' G  T
但我FEEL到佢都有D鍾意我既,但唔知佢係鍾意我外表定性格囉,不過我拍拖前講明我係窮鬼,所以我都無野可以比佢呃 1 }; F4 h: b" z5 c
我係想問下有無人有意見可以令呢段關係可以變得正常D
作者: 08miki08    時間: 2012-6-25 23:28

唉, 如果我有你呢個咁好嘅男朋友就好啦!
作者: yy326    時間: 2012-6-26 16:57

只係睇你寫嘅野, 似係causal sex關係多過拍拖關係
作者: ytli2000    時間: 2012-6-27 00:30

引用:
原帖由 yy326 於 2012-6-26 16:57 發表   
8 w2 V: \% V$ o! P# G只係睇你寫嘅野, 似係causal sex關係多過拍拖關係
% v' s+ r# n6 [6 k% }. }
  o/ c0 r: u6 e9 j# Y你一咁講我個心即抽一抽 ! B) K1 b" g) {% D% h
有無咩方法可以改善一下關係?
作者: Kukies    時間: 2012-6-27 11:15

其實都聽到你唔介意佢係TS~反而你好似係介意同佢既關係只得身體接觸 WO~" ^# A. k! u. q. B

' U' L4 c: p* l5 ?2 J4 L) y+ c係咪呀?
作者: ytli2000    時間: 2012-6-27 23:13

引用:
原帖由 Kukies 於 2012-6-27 11:15 發表   5 W2 S4 |5 w0 x$ ^
其實都聽到你唔介意佢係TS~反而你好似係介意同佢既關係只得身體接觸 WO~6 N0 Z- L. u7 D* U$ D4 j
" ^# K( P8 D6 p3 P3 e7 D! i/ \( O
係咪呀?
9 M" e) ?8 M9 q; P& N, F* [

4 h4 M  W& g4 i3 [; N0 c0 ~8 Z3 C當然啦,我唔鐘意比人當係工具咁
作者: Natasha    時間: 2012-6-28 04:20

飛左佢啦...都唔體諒既" z% b! c( T! S. b
佢得到你個身,但你得到痛苦5 {" s; A. g& E6 r
佢得到你個身,你又得唔到佢個心...
作者: 倩倩盈    時間: 2012-7-7 04:44

唔识点开解你,不过我觉得距系中意肉体噶感觉
作者: Erik(a)    時間: 2012-7-8 02:53

樓主和TS女友無太多話題, 而女友又不談自己的事, 其實你們有幾了解對方? 女友又有冇試下去認識你的性格/想法? 她有冇意思同你發展下去?
作者: macallan    時間: 2012-7-8 15:36

我都同過ts 一齊過 又係唔多中意講自己野
作者: christylee12    時間: 2012-7-9 12:47

你打算點行落去.... 做一世有名無份的partner ??
作者: winniegobby    時間: 2012-7-9 13:32

唉, 順著自己心意走啦, 有時愛情好難講既.
作者: maggieleung    時間: 2012-7-10 19:17

妳鐘意佢啲咩?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0