標題: 呢隻牌子大家有無試過? [打印本頁]

作者: 楊乃武    時間: 2009-2-15 23:35     標題: 呢隻牌子大家有無試過?

呢隻卡米斯我喺淘寶買過100D同埋680D,彈力好強,拎上手好似小童size,但係5呎至6呎都會著得到,只要唔超180cm就OK,而且感覺好貼好舒服,喺膝後嘅彎位就完全可以感受得到,唔知大家試過呢個牌子未呢?
作者: shinobu    時間: 2009-2-15 23:56

有冇著起之後既相?
  ?2 y+ P0 P0 W1 [同埋....淘寶買野...係咪一定要等速遞送上門架?9 m- Q% E+ \7 A
因我要返工...屋企冇人收貨架喎....
作者: 楊乃武    時間: 2009-2-16 01:10

我仲未有膽自拍呀
* d7 {6 y0 |: v! V. \  l1 b& Y係一定速遞送架,不過送之前會比電話你
: i9 \! h/ H$ i) F我就用順豐速遞,佢地大約會喺到之前十五分鐘CALL你,3 E/ v7 m4 ?" z2 T# y! r
你如果係屋企唔方便嘅可以話比佢知,你去樓下收貨,
( D* k2 J5 R0 P3 P0 D/ A要返工的話,就等佢打電話比你話幾時送貨果陣,
! d4 P" [0 R8 A9 M( p: A你再同佢約時間,話夜晚七點後先有人,
8 A9 f7 a( K- }6 _佢地試過差唔多夜晚八點送貨比我
作者: shinobu    時間: 2009-2-16 01:19

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-2-16 01:10 發表 : _1 j3 V( l4 r+ H' J0 l# _) \
我仲未有膽自拍呀
% |- \" s6 u- m8 Y/ B/ C' V6 \! ]係一定速遞送架,不過送之前會比電話你
) G1 M4 k7 {4 ~) S* B我就用順豐速遞,佢地大約會喺到之前十五分鐘CALL你,5 o+ Z1 r: P9 M% E
你如果係屋企唔方便嘅可以話比佢知,你去樓下收貨,
. m" h3 E6 h- G$ `1 }要返工的話,就等佢打電話比你話 ...
) z% a; Q0 g/ g. ?: `' H
唔知可唔可以改係佢個發貨站拎呢
- J# v+ m, I+ {我公司樓下有SF 站啊....
作者: 楊乃武    時間: 2009-2-16 01:28

呢樣應該可以呀,叫佢SEND去你樓下個分站度自取,佢又慳功夫時你又方便,不過唔知佢個站收幾點,因為個站工作時間同派街嘅人應該唔同喎
8 G( z% \. d5 b( |% U9 E+ Y- u# H我都係時候要訓覺喇,下次先傾,GOODNIGHT
作者: 1677    時間: 2009-2-16 01:35

真唔真呀?# t# G5 c! v2 l
680D?
( ^0 b8 r7 O/ S& H0 k) h8 I6 x" z0 A咪成條褲咁厚?2 N. [4 @% i$ m# d) U

6 V8 Q8 d$ ?# B& |+ U; K/ q$ q; p6-80D我就信!
作者: silly1234    時間: 2009-2-16 01:45

對7分冇性趣

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0