標題: 想問, 邊到有芭蕾舞衫+裙買?? 要 容易入手 [打印本頁]

作者: aa1aa    時間: 2012-7-12 12:25     標題: 想問, 邊到有芭蕾舞衫+裙買?? 要 容易入手

想問, 邊到有芭蕾舞衫+裙買?? 要 容易入手
作者: 校服收藏者    時間: 2012-7-12 16:24

觀塘陳婷
- T9 H9 A0 i/ Z5 U我之前買過幾次0 S6 Z/ K- f8 f. h  p8 L0 C
冇問題
作者: cxyx    時間: 2012-7-14 08:25

昨天去了陳婷觀塘,個sales 招呼好好,但size 不合我,因太肥。佐敦三星多size d
作者: 校服收藏者    時間: 2012-7-19 11:32

有冇地址?
- y4 h. ]/ p# S7 y2 ^# P; |1 ^, L0 }我想上去睇下
作者: kittykitty    時間: 2012-8-15 23:51

北角好似都有一間
作者: joe_box    時間: 2012-9-20 01:29

(三星) ' B+ |- w. ~% `+ J/ G( ?9 d
九龍 佐敦 彌敦道216 - 228號1 T$ c' z& U+ I  }, K% C: P
恆豐中心1樓16號舖 # R9 z% a9 }3 f
(佐敦地鐵站E出口)
3 |" q2 k; C) z8 |營業時間:下午十二時至晚上八時/ j3 x+ w# W9 Q$ |1 J( ^0 |
(12:00PM-8:00PM)
$ `3 a, p9 s: H$ G# Z3 R7 K電話: 23 85 50 76
作者: hellohi    時間: 2012-10-9 11:58

觀塘陳婷,專業款式比較多2 o: ^  D) B9 @! s. T1 j
係工廠大廈入面,冇咁多人容易D買,仲可以慢慢選
) c2 J- a% p, X1 f3 f9 ]  \2 }9 Y! }我試過上去,個SALES仲慢慢介紹俾我( S: X6 E7 D! _6 {/ F9 `; u8 C
如果想買普通款式而身形又唔太大隻嘅話,係花園街或深水埗D排檔都有7 X. r6 G& w; o1 t4 M' _: W7 Q: K( }
最大SIZE係16碼,170幾CM高都著得落,埋去當幫屋企人買,都容易買到
作者: jack120    時間: 2012-10-21 04:17

很好看的芭蕾舞衫 ,我也想买了 . Z% f* v, @0 V5 a* p( R
想問下觀塘陳婷既地址? 幾錢左右? 6 R. c& F' p, c9 N. C+ Q2 t" c
男仔可以買到嗎?
' ?9 [: a5 t$ x  |5 A% R謝謝
作者: 1980718    時間: 2013-4-10 23:26

去觀塘陳婷話買比自己著都冇問題嗎?
作者: comndtfwe    時間: 2016-11-12 22:21     標題:

沒問題,很容易買到
作者: Jade    時間: 2016-11-12 22:27

internet la

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0