標題: 阿....好驚 [打印本頁]

作者: 康熙    時間: 2008-1-29 08:11     標題: 阿....好驚

今日我試下著絲襪返工@@
  l, B+ z1 R: t5 `$ V個心好驚 好驚俾人話我咩><& @6 M; ^' X6 z, B5 t
咁其實我細細個陣我唔知係咩來....我就著啦...咁有次屋企大除掉佐我老母買佐另外隊俾我...
9 O- y5 s  n- L8 i好啦 到我大個佐啦先知咩來 之後唔敢著...但自從我女朋友俾佐幾隊我 我就好開對絲襪產生興趣.....咁終於今日有勇氣試下著有咩感覺@@...我屋企人都知我細個中意既.....我女朋友佢話冇所謂....佢仲話我著佢要睇@@......+ a4 M* N) f/ ]0 ~- ]
咁其實我係唔係唔正常架>v<0 F- J2 ?( @7 ^3 M$ D
好驚丫~!
作者: cdtv    時間: 2008-1-29 12:11

你洗唔洗咁多"咁"呀% z( @: M5 w! n/ }, r  B/ ?- H
仲有你段野成堆錯誤,都唔知講緊乜咁 ! D" i3 X% o& V; L$ C# R
post 完自己睇返呀嘛, 錯左果 d 位改返好,咁先係正確ge發帖態度
' n: z. O% F8 ~- ]& Z- _
7 P$ X/ W* L, M6 r  i5 a呢度冇人會認為著絲襪係唔正常架
6 f" W9 l3 J3 c* X. O2 k因為如果話唔正常,咁呢度個個都應該係唔正常架喇8 f- w8 b- h( X9 [+ k, E% t) I
我都經常著絲襪,所以你唔洗太擔心
' d1 @/ A  Q$ g3 J0 O你家人、你女朋友都接受就得啦
作者: killer    時間: 2008-1-29 13:52

我以前女朋友都係覺得無咩問題
2 h# S5 Z3 Z0 S- @佢又係話你鍾意咪著囉,仲一齊玩tim~~9 b9 w( Y$ r# Z
不過都係舊事了~~
作者: 康熙    時間: 2008-1-29 14:45

阿...sorry 丫....我文化水平低-.-
( ?1 a  K! _3 h1 S* Ckiller 兄唔好意思丫.....提起你傷心事...
作者: cdtv    時間: 2008-1-29 16:34     標題: 回復 4# 的帖子

同文化水平根本冇關1 d  I7 K7 S3 A
好似呢句咁:
. N$ r7 i2 m% u) J& D咁有次屋企大除掉佐我老母買佐[color]另外隊俾我.
  I# a, X* A- W* \是這樣吧?
6 O0 Q5 g# ^5 ]! ~有次屋企大掃除丟左 , 我老母買左[color]另外一對俾我.
作者: killer    時間: 2008-1-29 18:22

引用:
原帖由 康熙 於 2008-1-29 14:45 發表
4 ^  y6 d0 x% Q# Z7 P# J; k阿...sorry 丫....我文化水平低-.-
/ m7 n1 H% O, S/ U7 I: Ckiller 兄唔好意思丫.....提起你傷心事...
/ f8 P1 C; k2 z4 U
# w* T! U  [# Z# D6 ^" ~# Z

4 B; S$ t' Y3 i: q) e算啦~~無咩問題,都過左去,我只係當人生故事的一部份
作者: 康熙    時間: 2008-1-29 18:58

係喎打少佐個字-.-
作者: 康熙    時間: 2008-1-29 18:59

引用:
原帖由 killer 於 2008-1-29 18:22 發表 3 [' U+ M* M$ x  A- J! }( o
7 R& G  O# P3 l% \& n

! g' J- o, H9 i) q" E- f9 {
' g1 d7 o! X# V算啦~~無咩問題,都過左去,我只係當人生故事的一部份
- \; P/ R+ |1 p' D* `4 t世界仲有大把好女仔架
作者: noel    時間: 2008-1-29 22:44

引用:
原帖由 康熙 於 2008-1-29 08:11 發表
' Y  S8 E( R0 X1 ]4 Z今日我試下著絲襪返工@@
* y% c. `* W% r9 D$ y0 M個心好驚 好驚俾人話我咩><% g" g% Y( i: @9 F2 _& n7 x
咁其實我細細個陣我唔知係咩來....我就著啦...咁有次屋企大除掉佐我老母買佐另外隊俾我...
7 q. z( z. \' q& N好啦 到我大個佐啦先知咩來 之後唔敢著...但自從我女朋友俾佐幾隊我 ...
5 [7 o- W7 F8 @3 B( g( U你著短褲返工嗎? 著長褲又點會驚俾人見到而講你呢?  l" [& G  L0 K
我都細細個就開始著絲襪, 但無你咁好彩, 屋企人一直都有阻止我, 係依家大個左先至無奈地半接受
作者: 康熙    時間: 2008-1-30 08:08

引用:
原帖由 noel 於 2008-1-29 22:44 發表
1 h  b# ], u2 K& u5 B) J$ g6 {
$ Q* T  v  c7 p0 @, g/ O' e你著短褲返工嗎? 著長褲又點會驚俾人見到而講你呢?3 s$ {" _! y9 k# ?
我都細細個就開始著絲襪, 但無你咁好彩, 屋企人一直都有阻止我, 係依家大個左先至無奈地半接受
) \3 `: g+ |$ E, N. X( T著長褲架 我尋日將絲襪把入洗衣機 唔知會唔會爛呢@@
作者: kiss    時間: 2008-1-30 10:45

最好就係  手洗   ,而且唔好太大力  .. 太刻意  去  扭乾  ,聽講話會影響絲襪本身的  結構
作者: Jay    時間: 2008-1-30 19:11

咁好啊!你女朋友又唔介意咁好$ p9 X% Y. F, o) A$ g
又講你阿媽買比你咁啊!8 \/ j3 l2 `% N. G$ |) K
我都想啊!
作者: Jay    時間: 2008-1-30 19:21

有野補充:你返著絲襪唔駛咁驚
) {7 a6 R; ]( h! R你著左長褲你唔拉高冇事!/ `1 V' k  E# O/ O. U
仲有你女朋友同屋企人都接受到唔駛咁驚啦!
2 p! }; s: ^2 n+ j我之前第一次著絲襪出街都好驚( E9 L) L0 G3 O+ k. j* O( w1 H5 X
之後著左第二次就唔驚啦!
作者: noel    時間: 2008-1-31 00:02

引用:
原帖由 康熙 於 2008-1-30 08:08 發表
' m- \' x+ J1 A9 a# q; _! E% l
( ]6 v2 w, O; C/ t% }  G6 W" f著長褲架 我尋日將絲襪把入洗衣機 唔知會唔會爛呢@@
1 M5 _) p8 o4 n8 N/ q請將絲襪放入洗衣袋, 才再放入洗衣機, 唔係洗完你未必搵得返對完整既絲襪出黎
作者: cdtv    時間: 2008-1-31 00:26

絲襪都係用手洗好d8 u0 u4 t  O0 I4 }7 _6 A6 d
不過我成日都出盡力擰乾佢
! P9 ^$ K' \; |. M+ W因為唔可以俾家人知,所以洗完只可訓覺時o係窗口曬* E4 r5 o, {* D+ j1 k0 m: d1 A& e
唔擰乾驚佢一晚乾唔晒
作者: kiss    時間: 2008-1-31 00:50

引用:
原帖由 cdtv 於 31-1-2008 00:26 發表
& B: _5 f' c9 V+ h( Z% p  q絲襪都係用手洗好d  s+ K! r/ T& j4 W4 N  P/ o2 V. T
不過我成日都出盡力擰乾佢
3 R/ q1 n9 ^* l0 _( O因為唔可以俾家人知,所以洗完只可訓覺時o係窗口曬
. [' z( a3 A9 S. ~: T- z: n/ R唔擰乾驚佢一晚乾唔晒
4 _! I1 V  e. f/ _. z6 e2 B- ]1 v
唔通 ... 你一次過洗好多對
作者: cdtv    時間: 2008-1-31 19:47     標題: 回復 16# 的帖子

多少有咩關係?
作者: 罪與罰    時間: 2008-2-1 01:18

我想洗都好難, 因為我房不是我一個人住, 所以洗了也沒機會曬乾.& D# I8 i  n. D* O3 i7 Q$ y
試過一次洗了, 卻等不及乾掉家人就回來, 只會丟掉了...
作者: frank    時間: 2008-2-1 13:06

# W' A7 W: P% e) o
2 v; |- b+ t* F$ C) P5 B2 \& M
# a  g+ l9 H. t7 A2 q  a" U
作者: frank    時間: 2008-2-1 13:07

們屋企人咁開通,不會話你們變態!你估你是女性,邊有家人,女朋友接受自己愛著絲襪!
作者: frank    時間: 2008-2-1 13:09

你們屋企人咁開通,不會話你們變態!你估你是女性,邊有家人,女朋友接受自己愛著絲襪!
作者: killer    時間: 2008-2-4 00:43

的確有女朋友接受男朋友著絲襪,唔係變唔變態問題# s. {0 |6 p0 R7 y2 X
而家點解要著,你比到一個合理的reason ,就唔會有問題
5 b  Z6 _4 N3 I- Z2 t我成日都問,男人著絲襪,邊一到係代表變態,邊一條理論代表係,有咩理據代表係?) v  f$ l1 n$ u+ {
請prove 比我睇~~
作者: fung90221    時間: 2008-2-13 22:59

你屋企人已經系好開明果D...7 J0 T9 y; c+ r6 [. a
如果我屋企人知...
- s( r4 X9 P/ [! i+ n1 D我真系死得添牙
作者: silksocksboy    時間: 2008-2-15 08:23

引用:
原帖由 killer 於 2008-2-4 00:43 發表 : J# o8 D1 {% Q! p# T5 h' x
的確有女朋友接受男朋友著絲襪,唔係變唔變態問題8 H5 q6 \% `$ }3 ^- H) V
而家點解要著,你比到一個合理的reason ,就唔會有問題2 @; |3 d* a" w) r8 q6 }& u9 @* p
我成日都問,男人著絲襪,邊一到係代表變態,邊一條理論代表係,有咩理據代表係?
. G9 s% z2 E4 F3 a/ I請prove 比我睇~~
, K9 I- N/ R7 b$ P8 p! Q, Q6 w  M, m+ P: }) b
同意,合理...............
作者: 小傻瓜    時間: 2008-2-16 02:16

你身邊既人接受你著已經比好多喱度既朋友好喇,
8 t3 H7 Z* c1 `$ V我相信有唔少都要偷偷地著.
作者: guy6011    時間: 2008-3-9 23:10

我都係好保守,覺得絲襪應該係屬於女仔,因為只有女仔既美腿先可以趁得起美麗既絲襪
作者: sghk_abcd    時間: 2008-3-10 09:53

引用:
原帖由 guy6011 於 2008-3-9 23:10 發表 2 J% d+ d6 n6 k- J; x
我都係好保守,覺得絲襪應該係屬於女仔,因為只有女仔既美腿先可以趁得起美麗既絲襪
% X# a  g7 X* K' l8 [
無錯,女仔既美腿先可以趁得起美麗既絲襪) O2 y" z/ H! O
但自己可以著來玩玩都好
作者: ringo2ph    時間: 2008-3-14 13:52

冇問題呀....
" w. f, l: c# ^* s( ]反而你識享受添....
6 {9 W! j( Z* W  @/ \  {; W: O, ]最緊要自己點睇...
作者: ibra10    時間: 2008-3-14 15:49

其實可以同女朋友分享, 坦誠相對, 你已經好幸福!
作者: seemudlo    時間: 2008-3-20 23:40

作者: mangolipbutter    時間: 2008-3-21 02:35

my dad found out when i was young, he didn't say anything and throw them away.
作者: ricky    時間: 2008-10-8 23:42

作者: 琪祺    時間: 2008-12-18 01:40

作者: bigpig    時間: 2009-3-5 00:38

我日日著絲襪返工. no problem wor...
作者: grilboy    時間: 2009-4-6 18:17

你入得黎哩度留言,大家都估到你咩事啦
作者: chanying19    時間: 2009-4-7 00:30

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-29 12:11 發表 ) E% k! _  b: L) f$ R( J8 p% {
你洗唔洗咁多"咁"呀1 i! L, m) ^+ s5 t
仲有你段野成堆錯誤,都唔知講緊乜咁 ) q3 @1 R5 z* c
post 完自己睇返呀嘛, 錯左果 d 位改返好,咁先係正確ge發帖態度
" ]  g( S1 Z% x( g! ?9 Z0 R/ _8 G/ s9 b
呢度冇人會認為著絲襪係唔正常架) j& H4 Y5 M4 O% c1 m! q8 C- e
因為如果話唔正常,咁呢度個個都應該係唔 ...
: D( Q5 o2 [/ n
0 t- q! H  T* I. f! a* C9 X) q9 k5 D& q基本上...女人應該接受唔到呢樣野ge....如果我太座見到....一定離婚收場
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-7 00:38

咁又好難話得埋既,睇下接受程度去到邊lor
9 M4 |7 r& Q5 D不過我都唔敢比我女友知呀
+ _4 ~: q; J+ x8 ]我都驚會分手收場
& U& m" d7 x. I* v' p+ Y, ~2 ~希望男人著絲襪可以快D普及就好喇
作者: garylee    時間: 2009-4-18 10:14

嘿嘿 係就係睇到 有d 唔明..既..cc
作者: noriko    時間: 2009-4-25 04:20

女朋友 !!!  我老婆接受我著絲襪! 同老婆一起cosplay 玩玩
作者: dorian    時間: 2009-5-18 19:33

難道妳上班時要換制服?否則又怎會給人發現呀?
作者: gourment    時間: 2009-5-18 23:11

唔洗驚呀.....6 Y( t5 d( W* {. e- ~
我女朋友都叫我著佢睇架~~~~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0