標題: 女同事的絲襪 [打印本頁]

作者: ftw761229    時間: 2009-2-19 09:56     標題: 女同事的絲襪

我想問大家有無試過偷偷地拎女同事的絲襪著過呢?
作者: sbw979    時間: 2009-2-19 09:59

经常 经常……
作者: ftw761229    時間: 2009-2-19 10:18

我舊公司有一個女同事, 常常買很多絲襪放在公司的~~我就經常偷偷地拎來著~~
作者: 肥仔亮    時間: 2009-2-19 13:23

有'! w  i. @8 O4 G6 c3 o
""""""""""""""
作者: feel2353    時間: 2009-2-19 14:09

沒有....不夠膽--
作者: cdtv    時間: 2009-2-19 22:59

唔係掛) m% G- i1 d! ?1 d3 t' b! p9 y
你地 d 女同事會將 d 絲襪擺o係公司架
作者: 疾風怒濤    時間: 2009-2-19 23:02

咁樣好似唔係幾好 wor, 小心俾人捉到......
作者: shinobu    時間: 2009-2-19 23:52

引用:
原帖由 ftw761229 於 2009-2-19 09:56 發表 ) F6 `4 A4 Y/ W" A1 l4 O! q' ?3 J
我想問大家有無試過偷偷地拎女同事的絲襪著過呢?
2 V. x: ^( S: |: ?" J2 G5 s1 k" ?9 P6 U# {1 g
偷就唔好啦....你自已買仲好啦... 一陣為O左偷人地對C 攪到自2連份工都冇埋既....唔值咯
作者: ladowaha    時間: 2009-2-20 00:49

我以前有女同事, 有時會留底個袋  或會放底d野 係公司, 夜晚會開黎睇下有咩好野: a9 J% a" ^7 ?; S( B8 h) O
都試過佢有絲襪留係度~
作者: 楊乃武    時間: 2009-2-20 12:49

諗下就試過,真係咁做就未試過喇!
# `+ a/ |* M" z; v# e; J/ ?如果夠膽去偷,我建議直接叫佢送比你喇.
0 l% x. Y$ s$ ~# o$ x4 w4 C5 z4 h始終大家一場同事,唔會托手踭既,嘻嘻.....
作者: ghi    時間: 2009-2-20 13:14

拿人d野始終唔係咁好
作者: su90076    時間: 2009-2-20 18:48     標題: 有阿ˇ有阿

那種感覺好刺激喔...超棒
作者: 1677    時間: 2009-2-22 01:18

偷人野真係唔好,可能冇左份工之餘仲會俾人拉!8 `  A. W+ y! {4 y
不過......垃圾桶入而執除外!6 w2 J% }( j# u0 G$ L6 w
- m( |! [' g8 B' {+ |
當然,自己買就最好啦
作者: silly1234    時間: 2009-2-23 03:02

偷真係唔要得囉.......
作者: kdkid    時間: 2009-2-24 10:12

點偷呀?乜唔係鎖在櫃桶嗎
作者: yangkang035    時間: 2009-2-25 15:25

試過啦,我之前問一個女同事拿,她真的肯比我,她說沒什麽大不了
作者: antpower    時間: 2009-3-4 21:49

Wah ,問一個女同事拿, 你唔怕佢轉頭唱你咩
作者: longhorn88    時間: 2009-3-5 11:01

我都想,但冇機會
作者: dc012643    時間: 2009-3-5 12:40

沒有過~公司都是清一色男生
作者: sb2003    時間: 2009-3-7 04:22

試過有個超靚女既同事收工除左對啡色閃絲襪擺係張枱度吾記得拎走,仲比我攞咗返屋企收藏,返到屋企對絲仲有一陣香水味,真係好正呀,個次忍吾住就係度幻想個超靚女同事著住對啡閃絲同我搞野了
作者: yangkang035    時間: 2009-3-7 13:36

你竟然問得佢羅..就會知道佢會唱你
# e" [) `9 `. K( k不過我吾怕LO  f' L/ @0 [- v
絲襪不是女人的專利
作者: 楊乃武    時間: 2009-3-8 02:03

你地就好啦,又有原味啡閃絲執,
8 d" K1 ~) }5 ~8 i; M又可以問同事拎,佢又肯比,
( u8 C3 ^! V; X8 W; e& A& |真係羨慕死人
作者: 1677    時間: 2009-3-8 03:06

引用:
原帖由 sb2003 於 2009-3-7 04:22 發表 9 o0 J. s; L2 |& D4 b  g
試過有個超靚女既同事收工除左對啡色閃絲襪擺係張枱度吾記得拎走
/ v% c( @% \9 t3 Y; K- L$ D# J% o7 |7 ~2 ^) y* @
可能佢第二日以為清潔亞嬸掉左!
作者: pantyman    時間: 2009-3-8 17:51

之前份工有需要用lock架,有時個女同時會比條鎖匙我,放工後幫她放回一些東西。
/ {1 ?% y7 w9 f" z) T
4 v$ l6 S0 ~. @- B: s就在lock架取她存放的絲襪穿,滿足後放回原位。
+ ^/ t+ |1 @4 _6 D$ {
3 E: |$ b/ q9 f# O5 p' s有時穿舊了的絲襪,她會掉在公司的垃圾筒,我便拾回回家穿。
作者: ftw761229    時間: 2009-3-9 13:44

可惜我而家無做, 無機會再拎了~~
作者: ao6399    時間: 2009-3-10 14:52

作者: jasonlouie    時間: 2009-3-14 16:12

我都好想,但邊有咁易呀
作者: whjhn    時間: 2009-3-16 01:25

咁樣好似唔係幾好 wor, 小心俾人捉到......
作者: GM3684    時間: 2009-3-16 17:30

作者: 姦心妍    時間: 2009-3-17 11:47

你地真係大膽.....
作者: kevin428    時間: 2009-3-17 12:17

喜歡就自個去買嘛
7 r* }# r1 j6 o& e* q6 {: [2 m偶自個都買超過一百雙以上嚕!
作者: sb2003    時間: 2009-3-19 23:24     標題: 回復 29# 的帖子

有啊而家仲Keep住
作者: sb2003    時間: 2009-3-19 23:26

引用:
原帖由 GM3684 於 2009-3-16 17:30 發表 $ V; ^$ E- W0 U4 e
7 p7 N  a& @" e% b4 o( F  F5 W% u- S  f* ?
咁對絲襪你仲有冇keep住?
+ B9 v7 r6 F" c  I. b" b4 U
有啊!!!而家仲Keep住
作者: 火暴﹏豆頁    時間: 2009-3-19 23:27

冇......
作者: Tommylee    時間: 2009-3-20 12:48

以前間公司用中央冷氣, 都幾凍下, 有個女同事每天回到公司都會去廁所著番對絲襪先開工, 放工又會除低, 我留意左好耐, 由星期一至星期五都係果對, 星期五佢先會羅番屋企洗, 星期一至四都係鎖係櫃桶, 但係果d櫃桶用小小力已經開到, 我有時自己一個人加班都會羅佢對絲襪黎聞下, 不過無咩味, 星期四著足四日先聞到佢小小腳味!
作者: miyamoto    時間: 2009-3-21 15:17

引用:
原帖由 Tommylee 於 2009-3-20 12:48 發表
% H" ^) |8 U9 V! J0 u+ ?以前間公司用中央冷氣, 都幾凍下, 有個女同事每天回到公司都會去廁所著番對絲襪先開工, 放工又會除低, 我留意左好耐, 由星期一至星期五都係果對, 星期五佢先會羅番屋企洗, 星期一至四都係鎖係櫃桶, 但係果d櫃桶用小小 ...
( ^! C8 M& n7 n8 R" d
! N% A0 P/ z1 d
你就好啦, 唔知女同事靚唔靚le?
作者: 火暴﹏豆頁    時間: 2009-3-21 15:19

冇...........
作者: Tommylee    時間: 2009-3-22 00:15

引用:
原帖由 miyamoto 於 2009-3-21 15:17 發表
/ p* V/ v& m  j1 T* P( }' W; B* p5 b6 r- ]
  [* o% u" [$ z8 E* f
你就好啦, 唔知女同事靚唔靚le?
) Q& H6 Q! d- u2 j3 w9 o8 P8 ]0 [1 n9 O* h( [( m( M$ Z- `
算OK4 d4 p. Q& D0 I3 o  U5 n; `* ^
重有一次佢對鞋其中一隻爛左, 問我借AA膠, 我扮好心話幫佢整, 可惜整過時好多人望住, 所以都只係用手摸下, 同埋呢件事後, 有D女同事都知我有戀物癖
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-17 23:05

引用:
原帖由 pantyman 於 2009-3-8 17:51 發表 , e+ U# o$ ?9 D/ X" X
之前份工有需要用lock架,有時個女同時會比條鎖匙我,放工後幫她放回一些東西。! A& V, j) G* I5 {' Z

" z6 `4 E+ W8 D; @, x就在lock架取她存放的絲襪穿,滿足後放回原位。
" M, U; Y9 y8 o. G
! K) |: \/ P& M有時穿舊了的絲襪,她會掉在公司的垃圾筒,我便拾回回家穿。
3 \$ [0 ]* k* O% s( ~) ^7 n7 b: W5 \6 L+ `& g! ?
有得執真係太好啦,真令人羨慕
作者: benbenben140    時間: 2009-4-18 00:32

引用:
原帖由 sb2003 於 2009-3-19 23:26 發表
( B( |, d. T, z* C1 z. \" m- s
: C3 X9 Y3 ?8 U7 [" }& d: u& P有啊!!!而家仲Keep住
5 Z6 X/ N) c+ u: |

! X$ [8 n5 w# a( i0 P8 h" e# p' apost上黎睇下la,有好野的話要分享
作者: garylee    時間: 2009-4-18 07:31

咩工咁好有得偷@@?
作者: 魏秋華    時間: 2009-4-25 01:08

一去女同事家就會搜索她的絲襪 & 爸爸 & 底底   }! {0 e7 E) H" ]* ^
之後 .................

作者: ax766459ax    時間: 2009-4-28 21:56

沒有  我的同事都是男的
作者: 朗朗℃    時間: 2009-4-30 17:41

這樣好似好難做到呢,沒有勇氣
作者: hahadebaba    時間: 2009-5-4 12:23

哇 你地就好啦 我地公司个个都系大婶级嘎!哎
作者: mers    時間: 2009-5-15 02:54

無wor...第一..唔夠膽...第二...無同事放係公司.....
作者: baby1121    時間: 2009-5-15 04:00

睇睇佢令唔令先...嘿嘿
作者: 真喜男    時間: 2009-5-19 04:20

咁樣好似唔係咁尊重人地喎!個人睇法
作者: hawnoslak    時間: 2009-5-21 15:34

真係好少女同事會將絲襪放在公司喎
作者: lcc81    時間: 2009-7-20 09:02

作者: 123456444    時間: 2009-7-20 12:14

點偷阿= =!?,,,太強了我都想
作者: willy    時間: 2009-7-29 19:06

無, 因為公司同事都唔會放呢d野係度3
作者: jg400hk    時間: 2009-8-5 21:00

通常會著絲襪返工既女仔, 都係有多對spare放係公司既, 因為當勾爛o果陣有得換嘛
作者: minesevo3    時間: 2009-8-17 11:43

分開男女更衣室..都無可能入到去拿
作者: ameet    時間: 2009-8-29 13:07

我必較喜歡鞋子
作者: dreamandfree    時間: 2009-9-6 03:58

作者: dreamandfree    時間: 2009-9-7 09:09

作者: gang16    時間: 2009-9-10 22:52

請問什麼叫做"偷偷地拎來著"?????
作者: yahagi    時間: 2009-9-17 10:46

被发现会很惨的哦~~
作者: DNA    時間: 2009-9-18 17:43

你們真幸福!我公司只有個呀閃同一個樣子不太好的呀姐!5 W* F6 M* T% h- ?8 U1 j
你們真lucky
作者: fetg2    時間: 2009-9-20 01:09

you are really lucky la
作者: hechengcheng    時間: 2009-9-20 10:09

想弄,但是没机会啊。
作者: ngchingyu    時間: 2009-9-21 11:38

thanks for sharing
作者: lee1985    時間: 2009-9-21 12:05

有啊  我的同事就有一位经常穿丝袜的   身材也不错啊
作者: ~劍靈~    時間: 2009-9-21 16:59

wa...你地禁好ke 周圍拾都有c- -"
作者: ngyl1394    時間: 2009-9-22 17:57

有時穿舊了的絲襪,她會掉在公司的垃圾筒,我便拾回回家穿
作者: 張麗芳    時間: 2009-10-9 08:59

作者: ph_ip    時間: 2009-10-9 11:09

同事都好少著絲襪, 所以冇, 但係朋友就有試過...
作者: 南北体育    時間: 2009-10-14 23:52

想过,但我还一直没发现我饿女同事的丝袜
作者: 俊江    時間: 2009-10-15 20:35     標題: 閒聊

有這樣ㄉ同事  工作才有動力呀) H& p" u" V4 o7 m' o$ h$ P' n
性福
作者: sindycd    時間: 2009-10-17 01:31

我曾經偷穿過女同事放在公司的絲襪跟高跟鞋
: z% b6 J4 g; C3 ^' A  h9 h  v$ V真的很刺激喔
作者: kevin428    時間: 2009-10-17 01:58

欣賞就行
3 e% [* `% [& j9 z  c% Q要穿自己買
作者: imm    時間: 2009-10-17 04:11

沒有啊.....咁狼死?
作者: peterchong    時間: 2010-1-2 15:47

作者: xdous    時間: 2010-1-2 17:16

作者: leo9972000    時間: 2010-1-3 02:04

作者: silly1234    時間: 2010-1-4 12:15

唔該thank for share 果d叫第2度灌水,唔要阻住正常討論
作者: secret159951    時間: 2010-1-10 16:46

要是有就好了 我一定偷回家
作者: sun10    時間: 2010-1-11 10:10     標題: 有得看!工作都smart D :good:

有得看!工作都smart D
作者: bottomup    時間: 2010-1-11 12:33

yes, i hope
作者: samou    時間: 2010-1-11 21:01

引用:
原帖由 張麗芳 於 2009-10-9 08:59 發表   & j8 g. H! j$ C$ G5 m1 m- d
我同事有次讓我穿她的高跟鞋
! J* z* f( t5 w1 V0 b% V
' N; p2 i& N3 B' y
詳細描述下啦, 好想知, 你會點開口o架?
作者: silksilk13579    時間: 2010-1-12 00:41

No...but sounds so exciting.
作者: huhwt    時間: 2010-1-14 23:27

it is impossible
作者: sexyol    時間: 2010-1-23 16:22

通常會著絲襪返工既女仔, 都係有多對spare放係公司既, 因為當勾爛o果陣有得換嘛............sure!
作者: razer    時間: 2010-1-23 21:39

沒有...................
作者: winniegobby    時間: 2010-1-27 00:04

女同事就無, 不過, 偷契媽的就有, 佢日日都著絲襪返工, 而且C不離身, 所以每次去到她家, 都有好多收獲, 但直覺上我覺得佢發現左.
作者: secret159951    時間: 2010-1-27 00:06

聽人講有D公司D OL 會放D絲同HIGH HEEL係
作者: Silkyman    時間: 2010-1-27 23:11

小弟係銀行工作﹐甚少發現會有多余絲襪係公司
作者: akina    時間: 2010-1-28 03:19

沒發現那個好東西,有也是破的吧
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-1-28 03:44

舊時係國泰番工,個個星期都o羅到空姐D絲襪 . C7 e5 Y0 ~" [7 U1 P
國泰空姐D絲襪colour好特別 ...
3 ^* Z5 U9 _8 c2 l7 u6 D我係街舖都未見o個隻色
作者: 李慧儀    時間: 2010-1-28 04:00     標題: 回復 1# ftw761229 的帖子

沒試過...這樣不太好吧.....
作者: xup654m3    時間: 2010-1-28 07:04

我都拿朋友的~+ O7 N! `- b( Y6 w/ e8 c& N0 B, a+ }
絲褲襪、內衣、衣服、鞋子...
1 _- e" w, E, t, I& K/ P  h- M因為我又是大學生~
5 C. s* r$ I1 S! x所以有很多資源可以偷偷穿
作者: tracyko2009    時間: 2010-2-5 22:14

上網買啦...
# ]5 V: ~* D5 d9 F安全..
作者: bbyuki    時間: 2010-2-23 03:26

我開工一定要穿絲襪,仲係唔可以有破難,所以我時不時都會放一兩對spare起公司櫃裡,( _) X' t, ?, {4 S. V# E* D
都有幾次試過失了蹤影,有次急住要替換時先發覺無左,; V) v2 W+ b1 W& w" @, `7 M
好彩問到同事借咋,知果俾d客見到絲襪有個窿就監介死了
' u4 [. C& L/ \
作者: cheng    時間: 2010-2-23 11:45

試過有個超靚女既同事收工除左對啡色閃絲襪擺係張枱度吾記得拎走,仲比我攞咗返屋企收藏,返到屋企對絲仲有一陣香水味,真係好正呀,個次忍吾住就係度幻想個超靚女同事著住對啡閃絲同我搞野了
作者: bbyuki    時間: 2010-2-23 12:18     標題: 回復 96# cheng 的帖子

你曳曳呀,你應該放番對新的,避免令她有我同樣事情發生嘛,況且她有新襪穿都唔介意唔見左條舊喇∼
4 _0 H: f0 i4 J- ](我會咁諗架..hehehe)    
作者: 心絲絲    時間: 2010-2-23 12:51

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-23 12:18 發表   % s# w3 y( ~3 ?, f! ^- f
你曳曳呀,你應該放番對新的,避免令她有我同樣事情發生嘛,況且她有新襪穿都唔介意唔見左條舊喇∼
( }" v5 i7 b7 B, u: F(我會咁諗架..hehehe)    
4 n3 v: I; b# `2 e" {我要去你公司做
作者: bbyuki    時間: 2010-2-24 02:32     標題: 回復 98# 心絲絲 的帖子

哈哈∼咁我就唔使出錢買絲襪做 spare 了
作者: 心絲絲    時間: 2010-2-24 02:43

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-24 02:32 發表   
$ ~$ l# [9 F5 R2 E! t6 S哈哈∼咁我就唔使出錢買絲襪做 spare 了
" q4 W2 I, C3 f0 }  Z/ E! r耍呀,,兩份囉
作者: bbyuki    時間: 2010-2-24 02:56

e....交換之嘛,咁都要$$ ? 唔好咁孤寒啦

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0