標題: 蘋果日報-生活潮流-男裙革命(2009年2月21日) [打印本頁]

作者: 1677    時間: 2009-2-22 01:24     標題: 蘋果日報-生活潮流-男裙革命(2009年2月21日)

星期六蘋果日報副刊o既報導,
# ^# `/ ]( |  K& B" L( P比較表面o既報導,但都幾中肯!' n# r* L2 `: a
# e; M4 A. R5 K+ y2 {* I
http://appledaily.atnext.com/template/apple_sub/art_main.cfm?iss_id=20090221&sec_id=38163&subsec_id=11569483&art_id=12239424
作者: 校服收藏者    時間: 2009-2-22 02:09

最好有人提倡男人著絲襪潮流啦
作者: yangkang035    時間: 2009-2-22 11:20

我們都想啊,不過你覺得有人會首先著出來給人其他人看嗎??
, x3 @/ l. Q" i& [我們都怕女人笑我們著絲襪啊..女人以爲著絲襪只系佢地的權利!!
作者: ringo2ph    時間: 2009-2-22 11:27

唉, 冇咩大人物著, 又點會興, 那怕又只會停留在fashsion show階段...
作者: 卍乂卍    時間: 2009-2-22 13:49

死左link~不過有人提倡男人著絲襪都係好既~支持支持
作者: yangkang035    時間: 2009-2-22 15:58

當然好啦,絲襪系好野來家..無理由得女人有權利去用.!!
作者: yingkit2008    時間: 2009-2-22 17:40     標題: 回復 6# 的帖子

我都同意啊!畢竟呢個係好開始。
作者: kevin428    時間: 2009-2-22 19:25

; D. ]4 @# F8 N4 w. I# h% I/ `我打不开连结......
作者: yangkang035    時間: 2009-2-23 20:16

真的想搞一個絲襪派對.絲襪絲襪一下啊..!!最好女的和男的都有
作者: ionaa112233    時間: 2009-4-7 11:52

thx for share
作者: yahsimon2002    時間: 2009-10-12 23:45

這真是太有報點了
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-5 14:33

當然好啦,絲襪系好野來家
作者: Shiro    時間: 2010-3-17 10:07

唔知幾時搞埋絲襪熱潮呢xd
作者: Celina    時間: 2012-3-13 16:34

有男裝裙又點呀?咁著住出街咪一樣比人笑。
作者: Sila_Ko    時間: 2012-3-14 14:07

個人接受自己打扮成女生再著裙同絲襪多啲
9 G4 L- ^4 E3 C* i8 f# L" W如果係男生咁著會覺得好奇怪
作者: karen0129lai    時間: 2012-3-14 14:12

香港呢... 靚仔靚女就算著阿婆花恤出街都俾人話潮~ 唔係既話都只係名牌龜...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0