標題: 有冇CD已經約出黎見過面﹖ [打印本頁]

作者: lunaseadesire    時間: 2012-8-19 12:22     標題: 有冇CD已經約出黎見過面﹖

想問下呢度咁多位,你地有冇約過出黎見面﹖
, Q" E4 M& f" k% f由於我本身條件有限,好難CD,根本從來冇CD出街
5 R3 \9 J8 m" {只係可以係屋企著下絲襪,高跟鞋咁
4 Z3 X+ P% a) S" m大家如果約出黎的話,通常會做咩多
. P7 Z9 Y& H$ O- H我聽人講大家CD有時會搞下野...大家作為CD又係咪接受到﹖
作者: henry12367    時間: 2012-8-19 19:07

真的嗎?  感謝分享
作者: siusze_winky    時間: 2012-8-19 20:50

我想知會cd住出嚟定係去到一個地方先一齊換衫cd
作者: applechoi    時間: 2012-8-19 23:27

引用:
原帖由 lunaseadesire 於 19/8/2012 12:22 發表   
" U! F; d- I, k0 c% N7 u( G想問下呢度咁多位,你地有冇約過出黎見面﹖# S* T& C! Z$ B$ u" M" b8 X1 ^
由於我本身條件有限,好難CD,根本從來冇CD出街
% b$ N9 Q( |0 w4 @1 Q: x4 C" F$ f只係可以係屋企著下絲襪,高跟鞋咁& f% o1 g, p+ O  I
大家如果約出黎的話,通常會做咩多# x- S! N$ }9 l5 ~2 B
我聽人講大家CD有時會搞下野...大家作為CD又係咪 ...
) ^$ U7 U, O) l  ~% `6 `
壇內CD所餘無幾, 見面聚會已再無可能, 就當我輸將答案俾你5 D4 ?2 E0 q3 f+ \# X& x2 {7 z
4 e  M' J+ E  [- {" b
CD聚會可以做咩?正常你同FD聚可以做咩咪做咩囉!行街睇戲難但食野吹水唱K影相可行
( Z8 e/ g. \/ F
5 Q6 v4 n  z$ t+ Z# u- Z5 |* a只有好色及濫交之士會喜歡陌生人與進行任何形式ge性行為, 加重口味及極浮誇ge咸片情節不適用於現實世界,請自行分真假
; U; j- G) y7 f+ H+ w9 e0 _) i2 f! |3 q9 V$ e' C$ P
引用:
# h& S" F1 J3 {9 y0 w. \
我想知會cd住出嚟定係去到一個地方先一齊換衫cd
) h' W4 t+ D) A, q7 X( ^1 j: y
呢樣...由各參加者自行決定
, T6 v5 g( l$ m7 }0 {7 K- y2 |" S6 v. o' l( R; f) v
作者: 校服收藏者    時間: 2012-8-20 13:48

我有
# J; s5 [( o  ?# c其中一個未知佢係之前本身已經認識8 E( z- v' K% @, j) g  A
另外一個係最初帶佢買鞋而識既
作者: dennispri    時間: 2012-8-20 22:03

如果大家願意又有feel, 都唔介意.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0