標題: CD 既時侯會幻想D乜? [打印本頁]

作者: dennispri    時間: 2012-8-20 21:58     標題: CD 既時侯會幻想D乜?

我會幻想自己係個身材好好既女仔, 俾男仔搞.
0 y% J, }4 Y: a$ N. R& x有時真係好想試下.
作者: AliceChong    時間: 2012-8-21 03:06

小妹只會自己睇自己個靚樣, 原來女仔靚既一面自己可以比佢地扮得仲更好 1 N' Z( C6 [- A6 u: G+ Z7 x
(雖然我體毛好多)
作者: kidnappedyvonne    時間: 2012-8-21 10:11

有時我會幻想自己係個女學生或者有錢女,比人打劫或者綁架,比人綁手綁腳,蒙眼封口...
作者: elrickaa    時間: 2012-8-21 13:49

因我不是CD但是我能想像CD後會做的事情吧
作者: cindychan    時間: 2012-9-5 11:23

會幻想俾人錫
作者: jacjac    時間: 2012-9-5 12:03

有時候會幻想被人那個
作者: kiy90521    時間: 2012-9-5 14:03

幻想自己真係一個女仔
作者: cottonsan072    時間: 2012-9-6 20:18

除咗絲襪後勁做我後花園.
作者: 十指套衣裳    時間: 2012-9-6 21:22

幻想自己係一個女仔...
9 i; A) b% g; @5 E有日突然生左條JJ 出嚟, 不知所措...
8 s: k/ }- |4 M' t8 R0 ~好想摸下佢但係又怕醜又怕核凸,
0 H3 p! `' Z- |4 q9 C  j2 H; U所以要戴住手套先掂佢
* W9 d# W9 ?3 ^; n. O  W摸摸下法發現原來戴住手套就唔怕掂到d 核凸野0 i7 }+ Z# A$ [* o$ B: W0 @* X
之後就越玩越high...整到對靚靚手套濕晒都唔驚
, |* Y% o3 _3 o, ~; U% d9 y因為手套保護住隻手仔, 所以幾污糟都唔怕, 好powerful...
作者: uniformx    時間: 2012-9-7 14:01

[理論]; X- M( O- \! y, w9 @
做乖乖女中學生,. ]9 m1 a6 F1 U9 n  n$ _
校內平凡無人曉,
! D7 a' j( |7 B放學去步操/義工服務
% h3 V) I$ I3 q: X或者公園/自修室溫習,3 l0 C; P4 [( N# t. B# i  d
讀好書考好試上大學,8 P  C( _; S. b+ g3 a5 Y6 N
返屋企……不幸
$ b; D8 ~+ n' n  Z- z做服務員,做秘書……; L7 C0 |% F  D3 k( t

; |2 D& Q( z; D4 z' a[實際操作]
2 T4 l8 X6 E2 o7 p3 @  Y第一次中五時幾乖
$ n" k* H/ x9 n+ W但返學好懶同比人蝦,8 J( b/ x2 s4 U
全校大部份師生職員+ o- T+ i) O! @2 O$ O% D- k* g
仲有一批家長識我,' a* [0 {3 i/ N6 x
畢業後夜校回魂大半學年
+ E0 G( ~& ]8 Q  V. q2 y4 t( d. t(即是第三年中五),! \3 b. L2 r3 M7 I3 J
. G% ^8 N. g+ f9 [7 [- Z) b. b3 F
翌年第二次中五日頭返男校," k7 O1 x5 Q5 ~. A& q
夜晚返學……
/ |+ }* b1 z% a3 h1 R試過去D豬S上台領獎,) i4 r& \0 B9 X# F

- ^! j6 }: m& P( q+ x隔幾年後第三年中五……
. b6 C" E# x: |同師弟妹係同一個學年8 Z! \! D# W  F
同一課室上同一老師既堂
( b7 O7 D" p( @0 K( P* q  m* g……仲唔係同班同學?早上去某宮中實習,吃鶴生餐: E0 ?( a# A# E3 h. Q2 i
$ g8 M! ~0 T+ ?) s* |

! R  d& A3 h, |" K+ k做青少年團體義務會員/領袖
8 L  c9 s- I. d) W) d……認真做,照顧會員,服務長者- f0 h" _4 b" Q  |7 ~
順便「睇」O靚妹會員(中學生)
1 I) Z8 B- R! K同靚女領袖(乜人都有),
7 ]2 Q" L; N6 a3 i; ]! _, J0 X……唔該妹妹'_'|||9 ]1 ]# b9 k) o7 \+ {
" v4 \. }' n4 n  U. n

) M3 p8 C: P" [6 [$ w) ?做電話訪問員,音效CD……小姐
, b0 x8 {/ p" A
% U+ C+ K+ c$ j% X4 e# Q8 Q8 k: |9 R% {& q2 y4 {* v
上班做快餐服務員,心想不一定3 y5 B$ i( y6 H7 F% [0 O
是空中服務員才可以款客的
' E" }. Z+ r1 Q小妹妹索取餐具後……唔該姐姐'_'|||: u; ^5 K) u* V  e# t
經理成日叫姊妹幫幫手,; f) ]% a2 b3 Z% t/ y3 D5 X
唔通唔幫咩,照應。
1 q; P2 J1 M% S& ~  W
, T3 E( }8 M  S9 V9 W仔約CD想操,CD被約想被操9 @+ ]0 P" X2 N( C; r

+ E& G% g5 _2 v* q* C, ]2 ?) U1 x+ B5 T7 c
又想讀速度學院,咁比錢報名; Y+ j: m2 I8 ?. r; @6 p5 Q6 B  V
……佢收我不過課程取消  z, y6 n3 ?5 @
讀秘書証書,讀秘書文憑,
8 J9 [- B2 _3 Y; S' }: O* o想入SH匚C匚咪比錢報名2 D# y3 R1 N$ Z( Q3 a: R
……佢收我不過課程取消
' L) u4 n6 }8 G4 u3 @7 a. v$ X2 n聖心……秘書學生
! R( M' ?% d& e5 |$ ~: M! x- o買QP就仲,連嬴9搭8,買唔中叫回水5 y. L  w6 l; R. r: {7 ]7 R. x5 A% a
5 e5 N- Y' ~8 J, B$ c
大學入咗,_醫學院的秘書學生,6 c; [; B  Q/ P6 R7 \4 u+ ~, w0 f
又係9搭8,被炒@o@
' i, J8 i, z5 P- m. u2 b5 H+ S5 D1 n/ |9 {
L女校
  i- U2 ^; ^+ ~0 _做義工伙拍L校會員
6 a" [7 R7 K8 r# B3 L上網買咗冬夏效服同效冷效章扣4 b3 B! b9 f) S" a" L
買埋該效會員制服
+ \) |$ Y8 s/ K$ b- _5 E9 Z# ~ApplyL女校+同期報公開考試/ N; U! y* {& c' G  @* Y9 w3 J
=收Admission Form<請查字典$ j7 r# U6 r, |. i
禮堂考試……唔合格( G1 m$ v' l8 U3 P# F' |1 H0 |# T
夜冷買埋P依3褲% a- V. u5 \" A$ ~

V  G% v; h5 R% |3 R  U: z……; _8 d0 L% q2 t( q& q
心裡想做乖乖靚女學生唔一定CD,亦唔停留係幻想2 p. z9 t1 ^  o) s: _9 r5 _
合法情況下實際做緊
- K! C3 b' H2 N  W. @* T4 M5 r3 {% x. R
上週日著制服點餐,鶴生送飲品
5 k/ C$ s0 d/ G! J1 i4 R……比我實要,唔通唔要咩
( Q* G% ^( D% `0 \8 ^( e, g! O" |/ K
「不要洗腦」
' X$ c1 w2 M( a4 `# H
& R. y& c  a5 @4 d) W4 [[ 本帖最後由 uniformx 於 2012-9-7 14:22 編輯 ]
作者: willy    時間: 2012-9-7 18:26

如果係著校服然幻想自己係一個女學生, 跟住比人綁架, 口塞住底底跟住比人用膠紙封口.
; D/ i9 r# e9 {! T& n; e  n, J1 d7 ]手同腳戴左手扣腳鐐, 加埋眼罩. 跟住綁匪為左唔想我借去洗手間之名偷走, 所以逼我包尿片. 包好後仲要用膠紙
7 L8 _7 k: [0 K痴實. 要我鉸剪剪開先可以除. 之後比人放係張床度有得我....
* K% @+ N& k+ O! _/ L9 M& E
. ^8 u) b- V( P0 C4 p! M; g& E6 u" W(打打下, 我真係好想禁玩; 可惜無工具加有人...)
作者: Sila_Ko    時間: 2012-9-7 23:23

好普通嘅女生
0 b3 l0 `: U6 Z7 I' D) F6 w9 K. l除咗間唔中好姣之外
作者: ryan999999    時間: 2012-9-7 23:35

被強姦
作者: kidnappedyvonne    時間: 2012-9-14 12:15     標題: 回復 11# willy 的帖子

睇完你個回覆,我都好想玩,因為我都鐘意咁做,有時幻想自己係個女學生,比個賊跟尾入屋打劫,綁手綁腳,膠紙封口,再...
作者: MUI    時間: 2012-9-14 21:46

等比人射精落我面上或裙入面
作者: yxjlbzaza    時間: 2012-9-14 23:33

大家 都有好玩的 幻想啊
作者: lovegirl    時間: 2012-10-6 08:18

覺得自己係女仔
作者: c615021    時間: 2012-10-6 09:19

我想cd出淑女街被人強暴
作者: ka0987    時間: 2012-10-7 13:29

著校服同男仔玩
( P4 Z) e7 j9 b) V" `5 B( ]% g0 F享受被摸胸摸腳玩下面同埋含佢jj射落我度既感覺 : g) Y7 B6 ?5 y8 h6 D* B
但要正常唔玩sm><
! P, N4 F1 n$ H* a0 F得閒又收下兵姣下仔
作者: anywind    時間: 2012-10-7 13:42

著校服就幻想自己係學生
& y* o( s2 K/ ^* {8 ]有用M巾咪幻想自己係漏緊m
1 s; |  v7 s3 I2 o之後就有個人...............同自己......
作者: 涼宮春日    時間: 2012-10-7 16:59

幻想係o靚毛" _0 E, S9 @0 `1 D3 O7 ]  n
用自己個名同個樣開cafe
作者: angela_fung    時間: 2012-10-7 18:20

幻想自己含...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0