標題: 長沙灣內衣店 [打印本頁]

作者: zakugotch    時間: 2012-8-26 17:00     標題: 長沙灣內衣店

昨日去了長沙灣東京街青山道交界的宇宙商場地下的內衣店
! f* m& w* x6 x0 q" g買左4條底底,一條黛安芬,一條warcol,2條5知咩牌,
* s6 c2 v3 y6 a2 Q( T6 x放在門口的$110,4條,$ a8 B/ W6 Q& g7 r3 @
果度無咩人行
作者: 愛.o    時間: 2012-8-26 18:02

Sales 有咩反應
作者: gila    時間: 2012-8-26 21:52

你係男裝去?
9 M) _2 M. o/ E; H' Z6 o/ ]個SALES 係咩人?姐姐定係嬸嬸?
作者: pippan    時間: 2012-8-26 22:17

影幾張戰利品分享給大家
作者: Florence    時間: 2012-8-27 00:06

我都去買過, SALES 係係嬸嬸!!!
作者: kathw1984    時間: 2012-8-27 01:56

SALES 好唔好人啊?
作者: NEVERSAYKAI    時間: 2012-8-27 13:13

地面定地下鋪?
作者: zakugotch    時間: 2012-8-27 18:35

地面果間,個嬸嬸來的,' l+ F  r% E' P$ H' |+ f* N6 N
有4座山,有2座係底底,有2座係bra山
作者: NEVERSAYKAI    時間: 2012-8-28 16:16

ching男裝去?
作者: zakugotch    時間: 2012-8-29 08:50

係啊,男裝出沒, 因為我只愛底底
作者: NEVERSAYKAI    時間: 2012-8-29 23:20

樓上個間我試過男裝去,都ok
作者: bigpig    時間: 2012-8-29 23:29

THX FOR SHARING
作者: kwong0444    時間: 2012-9-5 13:51

請問開幾點呀?我想下星期平日一早去呀!
作者: zakugotch    時間: 2012-9-7 07:38

我估12時掛,不太清楚每次都係下午
作者: alex8826245    時間: 2012-9-7 17:00

甘鬼遠。。。唔系整日行開果頭
作者: kwong0444    時間: 2012-9-12 21:21     標題: 回復 14# zakugotch 的帖子

謝謝!我睇下去到開未啦
作者: angela_fung    時間: 2012-9-13 19:18

知唔知收幾點?
作者: hk7788    時間: 2012-9-13 22:43

i have been there before, open quite early, maybe 11am.
作者: fancky0354    時間: 2012-12-13 16:22

我昨天黃昏時候去過那店舖,,那嬸嬸幾好人,我說需要買內褲,她就問我需要買什麼價錢,我說約每條六-七十元就可以,她就叫我內進拿了二大個膠櫃桶給我自己慢慢選擇,我差不多每條都拿上手查看,但她沒有催促,由我自己慢慢挑選,又說買六送一,可惜我帶不夠$$$,只能買五條,有TRIUMPH 2條, WACOAL 2條及一條EMBRY FORM, 全都是光面滑身加LACE幼帶,我足足揀了大半小時,共銀$330元,下次帶夠五百,可以買六送一了,她又跟我就笑,買六送一共七條就可以一星期七天天天穿著不同,SO SWEET........................GOOD SERVICES!!!!!!
作者: fancky0354    時間: 2012-12-13 16:24

仲可以拿上手摸清楚可唔可以包晒前面先.................................正.....................人流又小.............誠意推介!!!!!!!!!!!
作者: prettyin1224    時間: 2012-12-13 17:28

我都去過
作者: fancky0354    時間: 2012-12-14 08:03

我昨晚沖完涼後試穿剛買回來的幾條女裝內褲,十分稱身,好舒服,v
  |2 \% ~! t' s  [  A$ D7 |8 cery fitting,感覺勁正。
作者: mandytootoo    時間: 2012-12-28 00:04     標題: 我剛剛幫襯完!!!!

我剛剛幫襯完!!!!LIKE!!!!
作者: 魚蛋    時間: 2013-2-6 17:07

你買到4條底底* y& t6 Q) l* i# Z1 j' ?
不錯啊
作者: fancky0354    時間: 2013-3-1 16:56

上星期我又走去買咗5條WACOAL,老闆娘仲族多條比我添
" K6 T' y* a  Y/ N# ~& k3 |8 m現在日日著住................
作者: Eve_au    時間: 2013-4-21 23:17

宇宙商場!!!遲 D LOOK LOOK 先!
作者: FAI1    時間: 2013-4-23 23:40

多謝分享,去望望都好
作者: 妙萍    時間: 2013-4-24 00:36

我都去買過胸圍同內褲!間舖長期有減價貨,價錢都OK啦。
作者: fancky0354    時間: 2013-4-28 16:50

最好就是我們男賓去都可以由我們慢慢揀
作者: 20011163    時間: 2013-5-9 00:36

多謝你的分享,有時間會去睇睇,返黎同大家報告
作者: oldhk    時間: 2014-1-24 18:41

我都想去買
作者: ladycici    時間: 2014-6-3 21:44

我都有入過去,諗住買胸圍同底底,嬸嬏問我要甚碼及款式,都來不及開口,就有兩女客入來,) \6 V  \& d2 G/ a( z
嬸嬏去招呼她們,點好.........走人啦!
作者: Edward0917    時間: 2014-8-23 10:51

我差唔多日日搭車經過-_-係出面1 U. F* p- Z) j: V; J
好易比車上D人睇得一清二楚
作者: Wing117    時間: 2020-4-20 18:24

今日經過有兩間內衣鋪開係隔離,想問下係近馬路果間定入D果間?
作者: ray123    時間: 2020-6-23 23:25

尼間鋪有冇絲襪買
作者: Skyvan    時間: 2020-11-13 17:59     標題: 回復 20# fancky0354 的帖子

可能有cctv影晒过程,比人放上網同tvb就……
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-2-13 23:14     標題: 回復 1# zakugotch 的帖子

多謝你分享咁好的店舖呢!可惜我不是住附近,工作上也很少機會去那邊哦!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0